Vismas lönesystem

– Förenklar jobbvardagen för företag och kommuner. Ny teknik som AI och maskininlärning revolutionerar framtidens lönesystem och höjer automation till en ny nivå.

Lönesystem som förenklar jobbvardagen – idag och i framtiden

Mobilitet, självservice och integrationer kännetecknar nuvarande generationens lönesystem. Just nu läggs grunden för nästa. Ny teknik som AI och maskininlärning revolutionerar framtidens lönehantering och höjer automation till en ny nivå. Då som nu är målet att optimera din möjlighet att fokusera på medarbetarna

Ta del av årets hetaste lönedebatt från Community Live 2020

Community Live, våra populära kunddagar som 2020 genomfördes online 2-6 november, avslutades med en debatt, där Zennie Sjölund från Srf Konsulterna diskuterade processer, ny teknik och löneyrkets framtid med fyra av våra kunder och tillika löneproffs: Caroline Fjellman, Eva Blomqvist, Isabel Navas och Linda Tapper.

Visma är marknadsledande leverantör med tre lönesystem för företag och kommuner

Privat sektor
Färre än 1000 anställda

AgdaPS.svg

Agda PS

Skapar lön åt var fjärde privatanställd. Betala bara för det du använder och säkra stöd vid expansion genom möjligheten att hantera 450+ kollektivavtal.

Läs mer

Privat sektor
Fler än 1000 anställda

Bluegarden-HR-plus-8.svg

HR-plus

Flexibelt lönesystem som med hög automationsgrad säkerställer kvalitet och effektivitet i löneprocessen, för de största och mest komplexa företagen.

Läs mer

Offentlig sektor
För kommuner

Personec_P.svg

Personec P

Helintegrerad lösning för HR, lön och bemanning som automatiserar administrationen och förser medarbetare och chefer med mobila gränssnitt.

Läs mer

koll-pa-lon-2020-expand.png Ladda ner vår senaste rapport/undersökning Koll på Lön 2020 här »

Kontakta oss

2019-1-kontakt-600x600.png

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera arbetet och få mer tid över till kärnverksamheten? Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Gäller det supportärenden?

Då behöver du registrera ditt supportärende i vår community här »

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke