Vad är Dialog?

Dialog är en användarvänlig molnbaserad plattform, integrerad med Agda PS och HR-plus, där du ger din organisation, dina medarbetare och dig själv de bästa möjligheterna och stödet, att skapa goda samtal om mål, utveckling och engagemang. Lyssna på medarbetarna, öka glädjen på jobbet, behåll värdefulla talanger och skapa bästa teamkänslan. Funktionerna Performance och Engagement kan köpas var för sig eller tillsammans.

Upptäck hur enkelt det är

bullseye-dialog-250x250.svg Performance

Det goda samtalet om mål och utveckling mellan medarbetare och chef.

Läs mer

heartbeat-dialog-250x250.svg Engagement

Lyssna på dina medarbetare och bygg en stark och positiv företagskultur.

Läs mer

Dialog-Performance.svg

Performance – med fokus på mål och utveckling

samtalet-dialog-250x250.svg

Det goda samtalet om mål och utveckling

Dialogs flexibla plattform Performance gör det väldigt enkelt för medarbetaren att tillsammans med dig som chef, sätta mål. Med personliga planer blir det enkelt att i realtid regelbundet följa upp medarbetarens utveckling mot satta mål. Performance är användarvänligt med enkla verktyg för påminnelser, reflektion och feedback 🙂

malen-dialog-250x250.svg

Fokusera på målen

Underlätta för medarbetaren att sätta sina mål utifrån organisationens eller teamets, så håller du din organisation fokuserad och engagerad. Med Performance påminnelsefunktion ser du till att medarbetarna regelbundet har fokus på sina mål med smarta mejlpåminnelser.

Uppmuntra medarbetarna att reflektera över sina mål regelbundet under året. På så sätt kan de i god tid justeras och du har större möjlighet att vid behov stötta längs vägen.

feedback-dialog-250x250.svg

Uppmuntra feedback

Den bästa feedbacken är den som blir av. Här är det lätt att be om eller ge feedback när som helst. Direkt efter ett möte, en diskussion eller presentation. Använd de färdiga mallarna eller skapa egna.

Engagement.svg

Engagement – bygger en positiv och stark företagskultur

engagemang-dialog-250x250.svg

Det goda samtalet om engagemang

Med Dialogs plattform Engagement går du från en, i bästa fall årlig medarbetarundersökning, till kontinuerlig insikt i dina medarbetares engagemang på jobbet. Med Dialog vet du alltid vad som händer i din organisation. Du skapar en positiv och stark företagskultur genom att lyssna på medarbetarna och ta deras synpunkter på allvar.

lyssna-dialog-250x250.svg

Dialog hjälper dig att verkligen lyssna

Medarbetarna delar enkelt och helt anonymt sina tankar via plattformen. På så sätt vet du exakt vad som händer i organisationen och vilka frågor som kräver extra uppmärksamhet. Använd de vetenskapligt testade frågeformulären eller skapa dina egna.

Informationsdelning-dialog-250x250.svg

Informationsdelning i realtid ger bra underlag

Chefer kan se resultatet av den senaste mätningen när som helst. Det gör det lättare att direkt få igång en bra dialog, om det som verkligen betyder något.

Integrerat-dialog-250x250.svg

Integrerat och enkelt

All information om mål, utveckling och engagemang på ett ställe. Enkelt att använda vilket innebär högre svarsfrekvens och därmed fler insikter.

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »