Varför välja Medvind WFM från Visma?

Schemaläggnings- och bemanningssystemet Medvind WFM (där WFM står för Work Force Management) passar bäst för företag och organisationer med fler än 500 anställda. Medvind WFM löser det svårlagda pusslet genom att digitalisera såväl arbetstidsplanering, schemaläggning, vakanshantering och attest. Det gör arbetet enklare och kan innebära stora besparingar. Enkelt att följa upp och analysera, för att ständigt optimera din resursplanering.

Allt i ett

Medvind hanterar komplexa kollektivavtal och regelverk med hög automatisering med fokus på den svenska marknaden. Optimerar kritisk bemanning för olika arbetstidsmodeller inom de flesta branscher. All tidrapportering och schemaläggning sker i samma system för hela företaget. Det webbaserade gränssnittet ger möjlighet till inflytande för medarbetare.

Med branschspecifika funktioner

Automatisering

Fokus i Medvind WFM ligger på AI-automation för att effektivisera och spara tid i schemaläggningsprocessen. AutoSchema är schemaläggning med ett knapptryck som ger förbättrad kvalitet, minskar stressen och ser till att arbetstidslagar och regler följs. Du kan göra annat när systemet gör jobbet och sen enkelt jämföra 10 schemaförslag eller fler innan du bestämmer dig.

Schemaläggarens dröm

Släpp tekniken

I Medvind WFM slipper du lägga tid och resurser på tekniken. Att ha sitt schemaläggnings- och bemanningssystem som SaaS är säkert (ISO-certifierat enligt 27001) och kostnadseffektivt. Glöm installationer, backuper och uppdateringar. Allt det tar vi hand om. Systemet är alltid uppdaterat och testat, miljövänligt och underhållsfritt. Lagring av data sker i Sverige.

Slipp huvudvärken

Fler funktioner i Medvind WFM

Arbetstid2.png

Arbetstid

Bemanning.png

Bemanning

Tid-och-avvikelser2.jpg

Tid & avvikelser

Vikarie.png

Vikarier

Analys.png

Utfall & uppföljning

ovriga-funktioner.png

Övriga funktioner

Mer om Medvind WFM

Kvalificerad arbetstidsplanering

Rätt medarbetare med rätt kompetens på rätt plats ger medvind i bemanningen. Där budget, lagar och kollektivavtal efterlevs. Medarbetarna erbjuds attraktivare scheman genom olika sorters medarbetarengagemang.

Se klippet

Process
Consulting

Ett bra schemaläggningsverktyg är inte allt utan även arbetssättet och strategin bakom personalplaneringen är en förutsättning för att möta utmaningarna som vi står inför. Låt oss hjälpa dig med dina processer.

Kontakta oss

Communityn
= kundsidor

Communityn är den primära kommunikationskanalen med dig som kund. Här delar vi information och nyheter som är viktiga att ta del av. Nätverka med andra användare och lämna idéer till produktförbättring.

Till Communityn

Systemförvaltning

Med vår tjänst Systemförvaltning tar vi hand om och ser till att ditt system upprätthålls och utvecklas så att det möter verksamhetens behov. Det innebär att du alltid har den senaste versionen och de senaste processerna.

Mer om systemförvaltning

Servicepaket

Som kund kan du själv välja vilken servicenivå du behöver från oss. Prenumerera på support, kompetensutveckling, utbildningstjänster, konsulttjänster och experttjänster till ett rabatterat pris. Vilken nivå passar din verksamhet bäst?

Till alla servicepaket

Integrationer

Medvind WFM kommunicerar utöver lönesystemet med flera andra branschspecifika system för detalj- och produktionsplanering. Integrationerna sker i realtid eller med olika frekvens och du slipper manuellt föra över information.

Kontakta oss

Vad tycker våra kunder

Allegio omsorg

“Jag har god erfarenhet av Medvind sen tidigare, berättar Pontus. Det säkerställer en god kvalitet...“

Läs mer

Arctic Paper

Med HR-plus 8 har Arctic Paper fått ett mer harmoniserat arbetssätt med större användarvänlighet.

Läs mer

KTH

"Vi får ett modernare lönesystem med mer automation och kvalitetssäkrade processer, säger Annica."

Läs mer

Sveaskog

“När man väl fått smaka på fördelarna med automation vill man inte gärna ta ut några rapporter eller data manuellt”

Läs mer

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Medvind WFM passar bäst för företag/organisationer med fler än 500 anställda. Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »