Vad är lönesystemet HR-plus?

HR-plus från Visma är ett kraftfullt lönesystem med stöd av den senaste tekniken och levereras som en molntjänst. Automatiska och kvalitetssäkrade löneprocesser bidrar till förändrade och effektiviserade arbetssätt. Öppna API'er gör det möjligt att enkelt skapa integrationer för att binda samman processer och flöden som korsar gränserna mellan lönesystemet och övriga stödsystem.

Varför välja HR-plus lönesystem?

Kvalitetssäkrat och smart

HR-plus står för kvalitetssäkrad lönekörning enligt uppsatta parametrar och scheman. Självservice för medarbetare och chefer i mobilen. Smart stöd för lönerevision och dubbla anställningar. Payroll Automation kvalitetssäkrar processen med automatiserade kontroller och arbetsflöden.

Enkelt och kraftfullt

HR-plus hanterar många juridiska enheter med komplexa avtals- och organisationsstrukturer i en uppsättning. Här finns ett kraftfullt, flexibelt regelverk som säkerställer att beräkningar och rapportering blir korrekt enligt gällande lagar, avtal och lokala överenskommelser.

Integration på dina villkor

Person-, HR- och lönedata är ofta central information. För att underlätta integrationen med övriga intressenter så erbjuder HR-plus en mängd olika integrationsmöjligheter som gör det enkelt för systemet att bli en del i ditt företags digitala ekosystem.

Funktioner

Payroll Automation

Automatisk lönekörning på ett k(l)ick.

PA-flode-2022.svg

När lönearbetet automatiseras med förinställda parametrar, schemalagda körningar och logik inbyggd i flödet, återstår bara att starta den kvalitetssäkrade processen med ett ‘klick’.

Mer om Payroll Automation

Fler funktioner i HR-plus lönesystem 

  • Lönerevision
  • Hanterar flera juridiska enheter, komplexa avtals- och organisationsstrukturer
  • Formulär i Workflow för ny/ändring/avslut av anställning
  • Guider för olika anställningsformer
  • Koppling mot SPAR-register
  • Personalhantering i Medvind WFM
  • Flexibelt tabellverk för att hantera förändringar i lagar, regler och kollektivavtal och lokala avtal
  • Fullskaligt integrationsstöd
hrm-cc-300x300.svg

HR-plus HRM Suite

HR-plus lönesystem är en del av HR-plus HRM Suite - vår helhetslösning med HR, Tid, Bemanning, Talent Management och Resa/utlägg. Allt samlat, enkelt integrerat och snyggt paketerat.

Hör av dig så berättar vi mer

Mer om HR-plus

servicepaket-cc-300x300.svg

Servicepaket

Som kund kan du själv välja vilken servicenivå du behöver från oss. Våra abonnemang består av tjänster i olika nivåer, inklusive support, utbildning och konsulttjänster.

Läs mer

konsult-cc-300x300.svg

Konsulthjälp

Boka en tid som passar dig med någon av våra kompetenta HR-pluskonsulter. Här kan du välja antingen färdiga anpassade paket eller boka fritt antal timmar.

Läs mer

kundsidor-cc-300x300.svg

Communityn = kundsidor

Här delger vi dig information och nyheter som är viktiga att ta del av gällande HR-plus. Du kan även prata med andra användare och lämna idéer till produktförbättring.

Till Communityn

event-cc-300x300.svg

Utbildning & event

Kompetensutveckla dig och boka någon av våra populära utbildningar och webbinar. Här hittar du också information om våra kundevent, mässor och konferenser.

Läs mer

outsourcing-cc-300x300.svg

Löneoutsourcing

Lämna företagets lönehantering till oss. Vi hjälper till med allt. Vår tjänst systemförvaltning avlastar dessutom med det tekniska och tar ansvaret för att din version alltid är uppdaterad.

Läs mer

digital-signering-cc-300x300.svg

Digital signering

Signera samtliga dokument som läggs i medarbetarens digitala personakt. Oavsett var de är skapade. Klart på ett par minuter, direkt från en smartphone, surfplatta eller dator.

Fråga oss om det

Vad säger våra kunder?

logo-max.svg
"Vi har velat gå bort från stora manuella insatser och handpåläggning till att automatisera processer. Målet har varit att lösgöra tid och kunna fokusera på att vara ett stöd för våra kollegor i lönerelaterade frågor"

Maria Markström, lönechef på MAX Burgers

PostNord.svg
"HR-plus var den lösning som hade bäst funktionalitet och var mest prisvärd för vårt behov då vi nu tar hem lönehanteringen av 25 000 löner som tidigare varit outsourcad"

Magnus Friborg, Chef HR Digital och Analys på PostNord

Praktikertjanst.svg

“Jag får massa samtal från andra som funderar på att köpa in HR-plus, och jag är positiv. Totalt sett fungerar både system och support väldigt bra.”

Läs mer

smurfit-kappa-logo.svg

Ladda ner och läs om Smurfit Kappas upplevelse av designfasen – en viktig pusselbit i HR-plus framgångsrika projekt som utmanar till utveckling.

Läs mer

SVT-logo.svg

Nya rutiner, bättre kontroller och ett roligare jobb var några effekter av att Svt införde HR-plus 8. "Vi behöver ha fokus på framtiden - hela tiden!"

Läs mer

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »