Har Agda PS stöd för HR?

Agda PS hanterar lön och HR på samma plats. Perfekt för företag som inte bara behöver ett lönesystem, utan också vill ta hand om sina medarbetare på ett smidigt sätt.

Agda PS + HR = Sant

Med Agda PS är frånvarohantering, onboarding och rekrytering lätt som en plätt. Ta fram rapporter för semestersaldon på ett kick eller sök efter specifika kompetenser till nästa projekt. Det ger dig ett värdefullt stöd i allt som rör medarbetarna.

Agda-PS-Onboarding-laptop.png

HR på ett enklare sätt

Informationsdelning-dialog-250x250.svg
Dialog

Med Dialog får du det bästa molnbaserade stödet för samtal, engagemang, utveckling och målsättning i din organisation Med Dialog lyssnar du på medarbetarna i realtid.

Kompetens-C-250x250.svg
Hitta rätt kompetens

Är det någon som kan franska? Vem har truckkörkort? Varje projekt kräver sin unika mix av kompetenser. Så när du snabbt ska hitta rätt kompetens, använd sökfunktionen i Agda PS.

Mallar-C-250x250.svg
Samtalsmallar

Skapa mallar för utvecklingssamtal, målsamtal och lönesamtal. Det är en bra förberedelse för både chef och medarbetare att gå igenom mallen inför ett återkommande möte.

Training-C-250x250.svg
Utbildningsstöd

Underlätta planering och budgetering av utbildningar för hela gruppen. I verktyget kan medarbetare och chefer enkelt planera, skapa och anmäla sig till utbildningar. Det är enkelt att få ut statistik på vem som gått en utbildning och när.

onboarding2-C-250x250.svg
Onboarding

För bästa möjliga start på nya jobbet. Med Agda PS Onboarding får du hjälp att dokumentera anställningen på rätt sätt. Ta fram en anpassad onboardingprocess så att en ny medarbetare snabbt och smidigt får lära sig mer om verksamheten och era rutiner.

Rekrytering-C-250x250.svg
Rekrytering

Låt inga kandidater falla mellan stolarna. Följ varje steg av processen i rekryteringssystemet, där du hanterar ansökningar och attestflöde. Annonseringen är enkel tack vare integrering mot era sociala medier och Sveriges största annonsplatser.

Fler HR-funktioner i Agda PS

  • Bemanningssystem med schemaläggning från Medvind WFM.
  • Rapportcentralen gör det enkelt att dela rapporter med specifika roller.
  • Använd någon av de 250 rapportmallarna eller skräddarsy egna rapporter.
  • Analysera underlag och data med Agda PS Analys.

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »