Visma E-handelslösningar för alla företag

E-handel

Vi är experter på e-handel och e-handelsplattformar.

E-handel - en naturlig del av vardagen

Under 2019 la svenska kunder ner totalt omkring 300 miljarder kronor på att handla online, enligt svensk handels siffror. E-handeln har ökat i tretton år i rad, och det finns inga tecken på att den utvecklingen dämpas. Konsumenter blir allt mer vana med att handla på nätet, oavsett om det handlar om kläder, bokning av hotellrum eller veckans inköp av mjölk, havregryn och toalettpapper. E-handeln har blivit en naturlig del av vardagen. Därför är det  viktigt att du som företagare försäkrar dig om ha en bra och stabil lösning som svarar mot dina, och dina kunders, behov oavsett vilken e-handelsplattform du väljer.

Tusentals e-handlare i sverige använder vismas lösningar för sina webbutiker. Från små e-handelsföretag med webbutiker med några få produkter till multinationella företag med miljardomsättning. Hos Visma hittar du alltid en lösning som passar dig och ditt företag, oavsett storlek eller omsättning eller hur din hemsida ser ut. Vi har allt från enkla lösningar där du kommer igång på några timmar, lösningar där vi erbjuder färdigförhandlade fraktavtal eller integrerade lösningar för Sveriges största bolag.

Vårt mål är att du ska känna att du hittar den plattform som du känner passar bäst för din affärsmodell - därför har vi många olika erbjudanden till dig.

spot_Green_Webshop_narrow.jpg

Visma Digital Commerce

Din Magento partner 

Magento är ett kraftfullt system där du kan hantera alla delar av din e-handel - från marknadsföring och innehållshantering till logistik och beställningar. Magento erbjuder en flexibel skalbarhet, vilket gör att plattformen passar såväl den mindre webbutiken som den stora e-handeln.

Till Visma Digital Commerce

Viskan

Plattformen utan begränsningar

Viskan erbjuder en premium e-handelsplattform med kraftfullt CMS, kampanjmotor, OMS, remarketing, PIM, subscription, inbyggda kopplingar till sociala medier och marketplaces. Våra Design- och Online Growth Teams står redo att hjälpa dig skapa en webshop för ökad konvertering och försäljning.

Läs mer på Viskan.se

Wikinggruppen

WGR e-handelsplattform 

10 av Sveriges 100 snabbast växande e-handlare använder Wikinggruppens e-handelsplattform. WGR är en svenskutvecklad, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög grad av funktionalitet och smidig administration och tillgång till bland annat färdigförhandlade fraktavtal och Klarna Checkout.

Läs mer på Wikinggruppens hemsida

Visma Webshop - kom igång snabbt och enkelt

Visma Webshop är perfekt för dig som vill komma igång snabbt och enkelt med ditt ehandelsföretag. Webbshop, bokföring och fakturering - allt i ett paket - och webbshopen är kopplad till bokföringsprogrammet. Kan inte bli mycket enklare.

Kom igång snabbt och enkelt

Visma consulting - Episerver Commerce Cloud 

Episerver Commerce Cloud med hosting i Azure passar perfekt för medelstora till stora företag som vill konkurrera genom att erbjuda bättre köpupplevelser. Oavsett om du är inom B2B eller B2C erbjuder vi en automatiskt skalbar, global digital e-handelsplattform som innehåller bland annat produktkataloger, ordrar, kunddata och betalningar i olika regioner. Visma Consulting är Episerver Gold Partner.

Jag vill veta mer om Episerver

Läsvärt för dig som vill veta mer

E-handel_krokodil.jpg

Förbered dig för sällskap av Amazon

När kommer E-handelsjätten Amazon klivet in i Sverige på allvar, och hur förbereder du dig?

Är du och ditt företag redo för Amazon?

B2B_ehandel.jpg

B2B är mer än bara e-handel 

Praktisk vägledning för dig som vill utveckla den bästa B2B e-handeln.

Läs hela artikeln om B2B-ehandel på vår blogg

starta-webshop.jpg

Kom igång med din webbutik

Ska du starta webbshop? Lär dig mer om vad du behöver veta om webbutik och e-handel.

Läs hela artikeln och mycket mer på bloggen Småföretagsliv

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller den lagstiftning och de regelverk som omgärdar alla de tjänster och produkter vi levererar och tillhandahåller. Detta är viktigt för att våra kunder ska kunna lita på oss.

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.