E-handel - för hela köpcykeln

Visma erbjuder kompletta e-handelslösningar för företag som riktar sig både mot andra företag och mot konsumenter.

Kontakt

  • E-handel skapar förutsättningar för försäljning dygnet runt. Därför är det viktigt att kunden alltid kan slutföra sitt köp. Ett avbrutet köp innebär förlorade intäkter både vid köptillfället och i framtiden.
  • Dagens e-handel är komplex. E-handelsplattformen ska integreras med andra bakomliggande system såsom betallösningar, transportlösningar, lagersystem och ekonomisystem. Alla steg måste fungera, från beställning till leverans.
  • Visma Consulting tar hand om er e-handelsplattform och kringliggande system så att ni kan fokusera på att ge kunderna den bästa servicen och köpupplevelsen.
  • Vi erbjuder förvaltning och 24/7-stöd så att er e-handel alltid fungerar, genom hela kundflödet.

Apotek Hjärtat - pionjär inom e-handel

Apotek Hjärtat var pionjär bland de privata apoteksaktörerna inom området e-handel. E-handelslösningen är idag en av Apotek Hjärtats viktigaste försäljningskanaler. Lösningen har gjort det möjligt för Apotek Hjärtat att tillämpa sin multikanalstrategi samt införa en bättre artikelhantering (PIM). I lösningen hanteras en mängd integrationer med olika system och myndigheter.

Läs mer om samarbetet med Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat e-handel


Episerver

Vår partner Episerver utvecklar Sveriges ledande plattform inom digital marknadsföring och e-handel. Episervers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation och försäljning online.

Episerver finns över hela världen, men huvudkontoret liksom största delen av produktutvecklingen finns på Regeringsgatan, i hjärtat av Stockholm. Läs mer på episerver.se

Vår partner inRiver är marknadsledande inom Product Information Management (PIM) och ger omnikanalhandlare möjligheten att skapa, hantera och distribuera perfekt produktinformation till flera försäljningskanaler, på olika språk. inRiver är snabbt att implementera, enkelt att använda och mycket visuellt. Över 150 kunder världen över förlitar sig redan på inRivers plattform när det gäller att hantera produktinformationen för deras globalt kända märken.
Läs mer på inriver.com

Kontakta mig gärna!

Nyfiken på våra lösningar? Hör av dig så berättar jag mer.


010-141 25 14

Niklas Brännström, kundansvarig

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.