Visma E-handelslösningar för alla företag

E-handel

Vi är experter på e-handel och e-handelsplattformar.

E-handel - en naturlig del av vardagen

Under 2019 la svenska kunder ner totalt omkring 300 miljarder kronor på att handla online, enligt svensk handels siffror. E-handeln har ökat i tretton år i rad, och det finns inga tecken på att den utvecklingen dämpas. Konsumenter blir allt mer vana med att handla på nätet, oavsett om det handlar om kläder, bokning av hotellrum eller veckans inköp av mjölk, havregryn och toalettpapper. E-handeln har blivit en naturlig del av vardagen. Därför är det  viktigt att du som företagare försäkrar dig om ha en bra och stabil lösning som svarar mot dina, och dina kunders, behov oavsett vilken e-handelsplattform du väljer.

Tusentals e-handlare i sverige använder vismas lösningar för sina webbutiker. Från små e-handelsföretag med webbutiker med några få produkter till multinationella företag med miljardomsättning. Hos Visma hittar du alltid en lösning som passar dig och ditt företag, oavsett storlek eller omsättning eller hur din hemsida ser ut. Vi har allt från enkla lösningar där du kommer igång på några timmar, lösningar där vi erbjuder färdigförhandlade fraktavtal eller integrerade lösningar för Sveriges största bolag.

Vårt mål är att du ska känna att du hittar den plattform som du känner passar bäst för din affärsmodell - därför har vi många olika erbjudanden till dig.

spot_Green_Webshop_narrow.jpg

Specter

Specter är affärssystemet för framgångsrik handel. Vi tillhandahåller ett molnbaserat affärs- och kassasystem för dig som driver e-handel, fysiska butiker, eller jobbar med omnihandel av något slag. Specter är anpassat för er verksamhet så att ni enkelt kan sälja i alla kanaler och få uppdaterade lagersaldon i realtid, oavsett säljkanal.

Tillsammans med marknadens populäraste e-handelsplattformar, betal-, frakt- och 3PL-lösningar erbjuder vi färdiga integrationer för att ditt företag skall kunna växa. Kom igång snabbt med Specter, ingen installation krävs.

Lär dig mer om Specter affärssystem

Wikinggruppen

10 av Sveriges 100 snabbast växande e-handlare använder Wikinggruppens e-handelsplattform – WGR e-handelsplattform. WGR är en svenskutvecklad, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög grad av funktionalitet och smidig administration och tillgång till bland annat färdigförhandlade fraktavtal och Klarna Checkout.

Läs mer på Wikinggruppens hemsida

Viskan

Viskan är en one-stop-shop för premium e-handel. Med över 60 personer fokuserade på att utveckla och implementera Viskan e-handelsplattform så tar vi med dig på resan till en riktigt bra e-handelsupplevelse oavsett om din kund är en konsument, ett företag eller båda två. Med Viskans öppna API är integration mot ditt affärssystem en självklarhet. Automation och smidiga processer stöttat av vår erfarenhet och bra teknik som sätter dig i förarsätet och låter dig växa din e-handel friktionsfritt. Vi strävar ständigt mot att göra det enkelt att driva e-handel. Du och din kund är värd Viskan!

Läs mer på Viskan.se

E-handel i offentlig sektor är rutinerna för de interna inköpen

I offentlig sektor betyder e-handel lösningen för de interna inköpen. Alltså det system där alla verksamheter, avdelningar och anställda samlar sina inköp för att säkerställa avtalstrohet. Att rätt upphandlad produkt köps på rätt avtal ger kontroll som både sparar värdefull tid och resurser. Dessutom en order direkt kopplad till en faktura och ett attestflöde, det ökar graden automation. I takt med att kraven på offentlig verksamhet ökar gör också vilja att göra rätt det. Ett väl fungerande e-handelssysten är ett första naturligt steg att ta. Proceedo hjälper idag över 30 % av verksamheterna inom offentlig sektor att få koll och struktur på inköpen.

Läs mer om intern e-handel med Proceedo

Visma Webshop - kom igång snabbt och enkelt

Visma Webshop är perfekt för dig som vill komma igång snabbt och enkelt med ditt ehandelsföretag. Webbshop, bokföring och fakturering - allt i ett paket - och webbshopen är kopplad till bokföringsprogrammet. Kan inte bli mycket enklare.

Kom igång snabbt och enkelt

Läsvärt för dig som vill veta mer

E-handel_krokodil.jpg

Förbered dig för sällskap av Amazon

När tar E-handelsjätten Amazon klivet in i Sverige på allvar, och hur förbereder du dig?

Är du och ditt företag redo för Amazon?

B2B_ehandel.jpg

B2B är mer än bara e-handel 

Praktisk vägledning för dig som vill utveckla den bästa B2B e-handeln.

Läs hela artikeln om B2B-ehandel på vår blogg

starta-webshop.jpg

Kom igång med din webbutik

Ska du starta webbshop? Lär dig mer om vad du behöver veta om webbutik och e-handel.

Läs hela artikeln och mycket mer på bloggen Småföretagsliv

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller den lagstiftning och de regelverk som omgärdar alla de tjänster och produkter vi levererar och tillhandahåller. Detta är viktigt för att våra kunder ska kunna lita på oss.

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.