Dags att upphandla?
Vi ger dig tips!

Upphandlingsprocessen kan vara utmanande, för leverantör men inte minst för upphandlande myndighet. Hur balanserar man som myndighet mellan ett bra genomförande och onödigt krångel?

Jag vill veta mer om upphandling

Företagsrabatter

Visma hjälper dig och ditt företag att sänka kostnaderna på inköp. Vi erbjuder färdigförhandlade företagsrabatter inom kontorsmaterial, drivmedel, frakt och många andra områden där ni kan spara tid och pengar.


 

Inköpslösningar med Visma Proceedo

Inköp

Vi effektiviserar dina inköpsprocesser genom automatiserad fakturahantering, elektronisk beställning, avtalstrohet, spendanalys och digital signatur. Våra molnlösningar ger dig kontroll över inköp, kostnader och kvalitet.


HR, lön, bemanning och ekonomi

Vi erbjuder en unik helhet för HR, lön, bemanning och ekonomi. System som förbinds av integrationer och delar ett lättnavigerat gränssnitt, möjliggör för data att flöda fritt och underlättar för användaren.

Läs mer

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller den lagstiftning och de regelverk som omgärdar alla de tjänster och produkter vi levererar och tillhandahåller. Detta är viktigt för att våra kunder ska kunna lita på oss.

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.