Redovisning

Vi hjälper dig med din redovisning

Redovisning - är så mycket mer än bara bokföring. Redovisning handlar om att dokumentera ditt företags aktiviteter och resurser, allt från lagerhållning till löneredovisning, skatt- och momsredovisning, bokslut och resultaträkning. Vi har de lösningar som passar för just ditt företag eller din verksamhet, oavsett om du sköter din egen redovisning, om du vill att någon annan tar hand om det eller om du är ett storföretag med behov av skräddarsydda lösninger.

Hitta den bästa lösningen för ditt företag

Våra populäraste redovisningslösningar 
Outsourcing

Låt oss sköta din redovisning

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med bokföring, moms och skatter. Det ger dig skalbarhet och kompetens i administrationen - skräddarsy din ekonomifunktion efter rådande behov.

Läs om fördelarna

Ekonomisystem

Ekonomisystem ger dig full kontroll

Få kontroll över alla delar av din ekonomi, från redovisning och bokföring till inköp, order och fakturering. Från mindre verksamheter till storföretag och offentlig sektor.

Se möjligheterna

För småföretag

För småföretag

Sköt företagets redovisning online - med visma eEkonomi har du full koll på företagets ekonomi - från daglig bokföring, fakturering och lönhantering till deklaration och årsredovisning.

Prova gratis

Ekonomilösningar för offentlig sektor

Med Visma Public Business Suite sköter du ekonomi och redovisning, HR och lön i offentlig sektor. Våra helhetslösningar svarar mot de höga kraven inom offentlig sektor. 

Se våra lösningar

Redovisningskonsult på nätet – så fungerar det

Vi kallar det för redovisningskonsult online för att du och din konsult jobbar tillsammans på nätet och kommunicerar via telefon, e-post och chatt.

Läs mer om Visma SmartAccounting

Håll dig uppdaterad med Vismas blogg

På vår blogg har vi en kategori som tar upp frågor om bokföring och redovisning. Håll dig uppdaterad och läs vad våra experter skriver. 

Följ Vismas blogg

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.