Redovisning för alla

Vi har de verktyg ni behöver för att effektivisera ert bolag

Vad är redovisning? Redovisning - är så mycket mer än bara bokföring. Redovisning handlar om att dokumentera ditt företags aktiviteter och resurser, allt från lagerhållning till löneredovisning, skatt- och momsredovisning, bokslut och resultaträkning. Vi har de lösningar som passar för just ditt företag eller din verksamhet, oavsett om du sköter din egen redovisning och bokslut i ett bokföringsprogram eller i molnet - eller om ni är ett storföretag eller offentlig förvaltning, med behov av skräddarsydda lösningar som till exempel ett affärssystem eller ekonomisystem, hjälper vi er.

Hitta den bästa lösningen för ditt företag

Icons_Line_User_blue.jpg

För småföretag

Sköt företagets redovisning online - med visma eEkonomi har du full koll på företagets ekonomi - från daglig bokföring, fakturering och lönehantering till deklaration och årsredovisning.

Till Visma eEkonomi

Kugghjul.jpg

Affärssystem

Affärssystem för stora företag och/eller företag med komplexa behov. Specialanpassade lösningar för till exempel lager & logistik, projekt och tjänsteföretag, och stora konsultbolag.

Läs om fördelarna med ett affärssystem

Icons_Line_Organization_blue.jpg

Ekonomisystem ger dig full kontroll

Få kontroll över alla delar av din ekonomi, från redovisning och bokföring till inköp, order och fakturering. Från mindre verksamheter till storföretag och offentlig sektor.

Läs mer om Ekonomisystem

För redovisningsbyråer

Har du redovisningsbyrå och letar efter ett program som låter dig hjälpa dina kunder på ett professionellt sätt samtidigt som det är enkelt och effektivt både för dig och dina kunder. Vår webbaserade lösning tar ditt arbete till nästa nivå. Se hur vi kan hjälpa dig att komma igång med att leverera kvalitet och kundnytta till dina klienter. 

Redovisning för proffs

Redovisning_byråthin.png

Ekonomilösning för offentlig sektor

Vi levererar stabila lösningar för kommuner och landsting i hela Sverige. Med automatiserade ekonomiprocesser, ökad kontroll och proaktiv styrning. Våra helhetslösningar svarar mot de höga kraven inom offentlig sektor. 

Läs mer

offentlig.png

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller den lagstiftning och de regelverk som omgärdar alla de tjänster och produkter vi levererar och tillhandahåller. Detta är viktigt för att våra kunder ska kunna lita på oss.

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.