Redovisning

Vi hjälper dig med din redovisning

Vad är redovisning? Redovisning - är så mycket mer än bara bokföring. Redovisning handlar om att dokumentera ditt företags aktiviteter och resurser, allt från lagerhållning till löneredovisning, skatt- och momsredovisning, bokslut och resultaträkning. Vi har de lösningar som passar för just ditt företag eller din verksamhet, oavsett om du sköter din egen redovisning och bokslut i ett bokföringsprogram eller i molnet - eller om ni är ett storföretag med behov av skräddarsydda lösningar hjälper vi er.

Hitta den bästa lösningen för ditt företag

Våra populäraste redovisningslösningar 

Affärssystem

Affärssystem för stora företag eller komplexa behov. Specialanpassade lösningar för till exempel lager & logistik, projekt och tjänsteföretag, och stora konsultbolag.  

Läs om fördelarna

Ekonomisystem

Ekonomisystem ger dig full kontroll

Få kontroll över alla delar av din ekonomi, från redovisning och bokföring till inköp, order och fakturering. Från mindre verksamheter till storföretag och offentlig sektor.

Se möjligheterna

För småföretag

För småföretag

Sköt företagets redovisning online - med visma eEkonomi har du full koll på företagets ekonomi - från daglig bokföring, fakturering och lönhantering till deklaration och årsredovisning.

Prova gratis

Ekonomilösningar för offentlig sektor

Med Visma Public Business Suite sköter du ekonomi och redovisning, HR och lön i offentlig sektor. Våra helhetslösningar svarar mot de höga kraven inom offentlig sektor. 

Se våra lösningar

Håll dig uppdaterad med Vismas blogg

På vår blogg har vi en kategori som tar upp frågor om bokföring och redovisning. Håll dig uppdaterad och läs vad våra experter skriver. 

Följ Vismas blogg

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.