Redovisning

Vi hjälper dig med din redovisning

Vad är redovisning? Redovisning - är så mycket mer än bara bokföring. Redovisning handlar om att dokumentera ditt företags aktiviteter och resurser, allt från lagerhållning till löneredovisning, skatt- och momsredovisning, bokslut och resultaträkning. Vi har de lösningar som passar för just ditt företag eller din verksamhet, oavsett om du sköter din egen redovisning och bokslut i ett bokföringsprogram eller i molnet - eller om ni är ett storföretag med behov av skräddarsydda lösningar hjälper vi er.

Hitta den bästa lösningen för ditt företag

Våra populäraste redovisningslösningar 

Affärssystem

Affärssystem för stora företag eller komplexa behov. Specialanpassade lösningar för till exempel lager & logistik, projekt och tjänsteföretag, och stora konsultbolag.  

Läs om fördelarna

Ekonomisystem

Ekonomisystem ger dig full kontroll

Få kontroll över alla delar av din ekonomi, från redovisning och bokföring till inköp, order och fakturering. Från mindre verksamheter till storföretag och offentlig sektor.

Se möjligheterna

För småföretag

För småföretag

Sköt företagets redovisning online - med visma eEkonomi har du full koll på företagets ekonomi - från daglig bokföring, fakturering och lönhantering till deklaration och årsredovisning.

Prova gratis

Ekonomilösningar för offentlig sektor

Med Visma Public Business Suite sköter du ekonomi och redovisning, HR och lön i offentlig sektor. Våra helhetslösningar svarar mot de höga kraven inom offentlig sektor. 

Se våra lösningar

Håll dig uppdaterad med Vismas blogg

På vår blogg har vi en kategori som tar upp frågor om bokföring och redovisning. Håll dig uppdaterad och läs vad våra experter skriver. 

Följ Vismas blogg

Användarforum: Visma Community

Använder du ett affärssystem från Visma idag? I vårt användarforum hittar du information, utbildning och vägledning. Här kan du också komma i kontakt med våra produktchefer och specialister.

Till Visma Community