Upphandling och inköp

Smidiga lösningar som förenklar dina inköp och dina upphandlingar. 

Inköpsprocesser & upphandlingsverktyg

För dig som arbetar med inköp kan vi erbjuda smidiga lösningar som förenklar inköpsprocessen och hjälper dig i med dina upphandlingar. Till exempel erbjuder vi färdigförhandlade inköpsavtal som gör att du slipper förhandla era avtal själv. Och med våra e-handelstjänster får du kontroll över inköp, kostnad och kvalitet – och slipper dyra överraskningar. Våra upphandlingsverktyg effektiviserar även ert arbete med offentlig upphandling.

inköp och upphandling

Lösningar för inköp-till-betalning

Vi effektiviserar dina processer för inköp: fakturahantering, avtalshantering, avtalsuppföljning, elektronisk beställning och spendanalys. Våra molnlösningar ger dig kontroll över inköp, kostnader och kvalitet. 

Färdigförhandlade inköpsavtal 

Visma hjälper dig att effektivisera dina inköp genom förmånliga inköpsrabatter. Vi erbjuder färdigförhandlade inköpsavtal inom kontorsmaterial, drivmedel, frakt och många andra områden där du kan spara tid och pengar.

Sälj till offentlig sektor

Visma hjälper dig att bevaka alla offentliga upphandlingar i din bransch. Du får heta leads om aktuella upphandlingar direkt i inkorgen från stat, landsting och kommun och deras bolag. Med en skräddarsydd bevakningsprofil för ditt företag är du alltid uppdaterad om aktuella upphandlingar. Vår långa erfarenhet av att skapa profiler med rätt koder, regioner och sökord ger dig hög kvalitet och träffsäkerhet.

 


Sveriges mest använda upphandlingsverktyg

Visma TendSign är ett verktyg för att skapa upphandlingar, ta in och utvärdera anbud, samt sluta avtal och lägga upp avtalskataloger. 

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.