Få betalt direkt!

Med Visma Factoring får du betalt för dina fakturor direkt och frigör kapital redan idag. Du förbättrar snabbt din likviditet samtidigt som du minskar kreditförluster och det administrativa arbetet.

Kontakta oss
Visma Factoring

Just nu, prova på factoring!

Factoring är det enklaste sättet att frigöra kapital för ett företag som vill växa snabbt. Nu har ni chansen att testa. Låt oss köpa ett par fakturor och se hur det fungerar för er. Testa gratis prova på abonnemang, utan bindningstid. Vi hjälper dig igång!

 

Jag vill veta mer, kontakta mig!

 

 

Erbjudandet gäller för nya kunder och under juli och augusti 2018.  

Vill du växa snabbare?

Att använda factoring för att öka likviditeten innebär också att du samtidigt minskar din administration. Tid som du kan lägga på din verksamhet.

Vi sköter både fakturor och påminnelser efter väl utarbetade rutiner och svarar även på dina kunders frågor om betalningarna.  

 

En tjänst med extra allt

I Vismas factoringtjänst ingår faktureringen, påminnelsehanteringen och även inkassotjänsten.

Våra erfarna handläggare tar hand om dina kunders fakturafrågor och som kund får du kontinuerlig rapportering och återkoppling. 

Factoring med Visma är ett enkelt sätt att förbättra sin likviditet samtidigt som du både minskar kreditförlusterna och frigör tid från administration. Genom att frigöra kapital som är bundet i dina kundfordringar kan du komma ett steg närmare dina drömmar. 

Mer från Visma Collectors

Tips och guider inkasso   

10 tips för ökad lönsamhet

Inkasso

Ordlista

Kontakt factoring

 
 

Vill du veta mer?

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.