Få betalt direkt!

Med Visma Factoring får du betalt för dina fakturor direkt och frigör kapital redan idag. Du förbättrar snabbt din likviditet samtidigt som du minskar kreditförluster och det administrativa arbetet.

Kontakta oss

Vill du växa snabbare?

Att använda factoring för att öka likviditeten innebär också att du samtidigt minskar din administration. Tid som du kan lägga på din verksamhet.

Vi sköter både fakturor och påminnelser efter väl utarbetade rutiner och svarar även på dina kunders frågor om betalningarna.  

 

En tjänst med extra allt

I Vismas factoringtjänst ingår faktureringen, påminnelsehanteringen och även inkassotjänsten.

Våra erfarna handläggare tar hand om dina kunders fakturafrågor och som kund får du kontinuerlig rapportering och återkoppling. 

Factoring med Visma är ett enkelt sätt att förbättra sin likviditet samtidigt som du både minskar kreditförlusterna och frigör tid från administration. Genom att frigöra kapital som är bundet i dina kundfordringar kan du komma ett steg närmare dina drömmar. 

Mer från Visma Collectors

Tips och guider inkasso   

10 tips för ökad lönsamhet

Statistik

Ordlista

Tel. 0771-23 24 00
 

Vill du veta mer?

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.