Vilken av Vismas lönetjänster passar dig?

64_warehouse (1).svg
Löneprogram för småföretagare

Här hittar du det helt webbaserade löneprogrammet Visma Lön Smart och det kompletta löneprogrammet Visma Lön 600 som erbjuder mer funktionalitet. Majoriteten av Sveriges småföretagare väljer löneprogram från Visma Spcs.

Mer om våra löneprogram

64_organization6 (1).svg
Lönesystem för medelstora/stora företag

Visma erbjuder olika lösningar. Agda PS för privata företag med 50 -1000 anställda. HR-plus är bäst för stora/komplexa företag och organisationer med fler än 1000 anställda. Personec P är den kompletta lösningen för offentlig sektor/kommuner.

Mer om våra lönesystem

64_buyer3 (1).svg
Löneoutsourcing för företag/organisationer

En löneservice från Visma. Vi hjälper företag med hela eller delar av deras lönehantering. Säkert och kostnadseffektivt. Vi ser till att lönen betalas ut när den ska, att arbetsgivaravgifterna stämmer och att pensionsavsättningarna är korrekta.

Mer om löneoutsourcing

Vismas HR-lösningar

64_admin2 (1).svg
Talent Management

Med Visma Talent Solutions får du alla strategiska HR-processer på plats. Här hittar du funktionalitet som enkelt anpassas för att attrahera, rekrytera, anställa, utveckla och behålla medarbetarna idag men också på morgondagens arbetsplats.

Mer om Visma Talent Solutions

64_book (1).svg
Juridiskt stöd

Kombinera teknik med arbetsrätt och löneregler så hjälper Visma Draftit dig att använda regelverket på rätt sätt. Digitala verktyg och tjänster hjälper dig att tolka lagen, hantera dagliga händelser rättssäkert och förbättra verksamheten på ett smartare sätt.

Mer om Visma Draftit

64_travel (1).svg
Reseräkningar och utlägg

Visma.net Expense är en molnbaserad tjänst med full integration till Agda PS men kan också användas fristående. Hantera utlägg och reseräkningar direkt i mobilen så får du tid över till annat. Dags att säga hej då till blanketter och häftade kvitton.

Mer om Visma.net Expense

Mer om Lön och HR

Visma Blogg: Lön och HR

På Vismas blogg Lön & HR hittar du alltid aktuell och inspirerande läsning.

Till Bloggen

Läs mer om småföretagsliv

På Visma Spcs blogg hittar du vägledning, inspiration och kunskap.

Till bloggen