Lön & HR

Vi har de Lön & HR-lösningar du behöver för ditt företag eller organisation, mindre företag, offentlig sektor eller koncern.

Något av allt vi erbjuder inom Lön & HR

  • Löneprogram
  • Kurser och utbildningar inom Lön & HR
  • Utläggshantering

Oavsett om du vill göra jobbet själv eller har en stor löneavdeling så har vi kompletta lösningar som passar för dig och ditt företag. Om du är osäker på vad du behöver så kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen för dig och ditt företag. Lön & HR

Hitta en lösning som passar dig

Löneprogram för små och medelstora företag

Löneprogram för småföretagare

Skapa löneutbetalningar, rapportera tid, resor och utlägg. Vårt löneprogram Visma Lön gör ditt lönearbete effektivare. 
Visma Enterpise

Lön & HR-system

Avancerade lösningar för Lön & HR och rekrytering för större organisationer och offentlig sektor. 

Reseräkning och utläggshantering med Visma.net Expense

Visma.net Expense är en molntjänst som gör att du kan fylla i reseräkningar och utlägg varsomhelst, närsomhelst och på alla enheter. På läsplatta, PC eller Mac – på resa, hemma eller på jobbet.


Talent Management

Med Visma Talent Management Cloud får ni översikt över talanger i er organisation och kan ge era anställda möjligheten att utvecklas. Vi hjälper er organisation att nå målen.

Läs mer om Talent Management Cloud

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.