Professionell löneoutsourcing – för hela eller delar av din process

Outsourcing av lön betyder att vi hanterar hela eller delar av din löneprocess löpande. Överlåt ansvaret till våra lönekonsulter och bli garanterad en professionell, kvalitetssäkrad och trygg lönehantering. Du kan slappna av och lägga mer fokus på kärnverksamheten.


Frigör dina resurser

Genom löneoutsourcing slipper du allt vad löneadministration heter. Vi sköter lönehanteringen som månatliga lönekörningar, semesterårsskiften, lönerevision och myndighetsrapportering. Du behöver inte utbilda lönepersonal utan kan istället fokusera på din kärnverksamhet.


Säkerställer kvalitet

Våra erfarna och kompetenta lönekonsulter kvalitetssäkrar lönehanteringen från rapportering till utbetalning. Du kan känna dig trygg i att lönerna kommer ut i rätt tid, till rätt person utan strul. Dessutom bevakar vi ständigt och uppdaterar enligt de lagar och villkor som gäller lönehantering.


Minskar kostnader

Outsourcing av lönehantering innebär ofta att kostnaden understiger den för en inhouselösning. Genom att överlåta ansvaret till våra lönekonsulter, slipper du kostnader för kompetensutveckling av lönepersonal, service och programvaror. Vi erbjuder en effektiv och trygg lönehantering till ett fast pris.


Agda PS

Vi hanterar löner för dig som har Agda PS, och vi har en snabb och säker implementationshantering som gör att du snabbt kommer igång med din lönehantering hos oss. Vi har även möjlighet att flytta över din databas till oss och därmed ytterligare öka takten att komma igång. Har du några specifika önskemål så kan vi hjälpa dig med dem.


HR-plus: Tre olika paket av outsourcing av lön

- välj vilket som passar din verksamhets behov bäst. 

BASIC

Passar dig som har har personal på plats som kan utföra efterbearbetningen. Vi skapar lön och du hämtar utdata, filer och rapporter med stöd av Visma Community och vår support.

ESSENTIAL

Passar dig som värderar optimerade arbetssätt och har personal som kan utföra viss efterbearbetning. Samma innehåll som i Basic plus att vi levererar utdata, ger stöd för optimerade arbetssätt och håller en årlig workshop som anpassas efter dina behov.

ADVANCED

Passar dig som vill fokusera all din tid på kärnverksamheten. Vi ansvarar för hela processen och våra specialister är din partner i hur din lönefunktion kan utvecklas för att möta verksamhetens behov.

Är du intresserad?

Fyll i vad du är intresserad av och dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Jag är intresserad av:
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke