outsourcing-3-cc-300x300.svg

Vad är outsourcing
av lön?

Att outsourca sin lönehantering är att lägga ut en av företagets absolut viktigaste stödprocesser till en extern partner. Att välja rätt leverantör som förstår företagets verksamhet och behov är en förutsättning för kvalitet och ett långsiktigt samarbete. När du väljer rätt leverantör för outsourcing av ditt företags lönehantering kan det ge stora kostnadsbesparingar.

adapted2-cc-300x300.svg

Varför löneoutsourcing i Agda PS eller HR-plus?

Agda PS och HR-plus löneoutsourcing, tar hand om företagets lönehantering med hög kvalitet och säkerhet på ett kostnadseffektivt sätt. Vi ser till att bokföring, arbetsgivaravgifter och semesterskuld är korrekta. För att bara nämna några av alla de uppgifter vi hjälper till med. Bekymmersfritt och tryggt vid semester och sjukdom. Vi gör helt enkelt vardagen enklare och tryggare för dig som kund, på dina villkor!

Räkna ut hur mycket du kan spara när vi tar hand om lönearbetet.

Löneoutsourcing när den är som bäst!

Kvalitetssäkrat

När du lämnar ditt företags lönehantering till våra erfarna lönekonsulter, kan vi ta hand om allt. Med kvalitetssäkrade löneprocesser säkrar vi en effektiv, trygg leverans varje månad, till en känd kostnad. Tillsammans skapar vi en årsplan med datum för lönekörningar, sista dag för attest och leverans. Årsplanen är grunden till det månatliga arbetet och sker genom GDPR-säkrade kommunikationsytor.

Tryggt

Löneoutsourcing minskar sårbarheten och ökar flexibiliteten. Du slipper tänka på tekniken då drift, back-uper och förvaltning sker i Vismas egna systemlösningar. Vi erbjuder support till företagets kontaktperson och chefer med spårbarhet genom ärendehantering. Våra webbaserade självservice-lösningar för medarbetare och attesterande chefer gör din del av arbetet enklare.

Lön den 25:e

Förutom att se till att lönen betalas ut när den ska, tar vi hand om väldigt mycket mer. Efter lönekörning levererar vi uppgifter för bokföring, uppföljning av timmar och kostnader samt uppgifter till myndigheter och organisationer. Löneoutsourcing frigör dina resurser och ökar ditt fokus på kärnverksamheten. Samt minskar dina kostnader för personal, service och programvaror.

demo3-cc-300x300.svg
Ladda ner filmen om löneoutsourcing

I den korta filmen går vi igenom vad löneoutsourcing innebär, vem det passar för och vi besvarar de vanligaste frågorna.

"Med löneoutsourcing blir vi mindre sårbara eftersom det alltid finns någon på plats som kan köra lönen. En ytterligare fördel är vi också kan få en annan spetskompetens."

Ulrika Johansson, HR Controller på BAE Systems Hägglunds AB

Läs hela intervjun

Din guide till löneoutsourcing i fyra delar

Är du redan kund i Agda PS eller HR-plus?

Vår beprövade och säkra process för implementering, gör att din löneoutsourcing hos oss kommer igång snabbare.

AgdaPS.svg

Kund i Agda PS

 Låt oss då ta hand om alla delar i ditt företags lönehantering, på ett kostnadseffektivt sätt med högsta kvalitet och säkerhet. Flytta över din databas till oss, så finns möjligheten att komma igång med löneoutsourcingen ännu snabbare.

Bluegarden-HR-plus-6.svg

Kund i HR-plus

Vi hjälper dig med hela lönehanteringen eller med utvalda delar. Vår tjänst systemförvaltning avlastar med det tekniska och vi ser till att din version alltid är uppdaterad. Vill du endast ha avlastning med vissa funktioner, exempelvis reseräkningshanteringen, så löser vi det.

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »