Ekonomisystem som effektiviserar

Vi har ekonomisystem som passar alla - från mindre verksamheter med komplexa behov till skräddarsydda lösningar för stora företag och offentlig sektor.

Nyckeln till framgång är kontroll

Nyckeln till framgång för ett företag eller en verksamhet, oavsett storlek, är full koll på ekonomin. Våra ekonomisystem ger dig kontroll på alla delar av din ekonomi, från redovisning och bokföring till inköp, order och fakturering. Vi erbjuder lösningar som svarar mot dina behov och har garanterat ett ekononomisystem som passar dig.

Hitta en lösning som passar dig

offentlig.png

Ekonomisystem för offentlig sektor

Marknadsledande, komplett ekonomisystem som levererar effektiv ekonomistyrning och uppföljning för offentlig verksamhet i Sverige.

Ekonomisystem för offentlig sektor

 

ekonomisystem.png

Kompletta lösningar för större bolag

Branschoberoende ekonomisystem i molnet för större bolag. Automatiserade processer, flerbolagshantering och intergreration med andra system.  

Läs mer om Control Edge

bokforingsprogram.png

Bokföring för lite mindre företag

Webbaserade program för mindre företag. Sköt bokföring och fakturering online, antingen själv eller i samarbete med din redovisningsbyrå.

Till Visma eEkonomi

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller den lagstiftning och de regelverk som omgärdar alla de tjänster och produkter vi levererar och tillhandahåller. Detta är viktigt för att våra kunder ska kunna lita på oss.

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.