Ekonomisystem

Vi har ekonomisystem som passar alla - från mindre verksamheter med komplexa behov till skräddarsydda lösningar för stora företag och offentlig sektor.

Nyckeln till framgång är kontroll

Nyckeln till framgång för ett företag eller en verksamhet, oavsett storlek, är full koll på ekonomin. Våra ekonomisystem ger dig kontroll på alla delar av din ekonomi, från redovisning och bokföring till inköp, order och fakturering. Vi erbjuder lösningar som svarar mot dina behov och har garanterat ett ekononomisystem som passar dig.

Hitta en lösning som passar dig

Ekonomisystem
för offentlig sektor

Marknadsledande, komplett ekonomisystem som levererar effektiv ekonomistyrning och uppföljning för offentlig verksamhet i Sverige.

Kompletta lösningar
för större bolag

Branschoberoende ekonomisystem i molnet för större bolag. Automatiserade processer, flerbolagshantering och lätt att intergrera med andra system.  

 

Bokföring
för småföretag

Webbaserade program för mindre företag. Sköt bokföring och fakturering online, antingen själv eller i samarbete med din redovisningsbyrå.

Hur digitaliserade är svenska företag?

Vismas Digitaliseringsindex 2019 visar vår senaste mätning, och tittar närmare på förhållandet mellan digitaliseringsgrad och lönsamhet.

Hämta rapport

Användarforum: Visma Community

Använder du ett affärssystem från Visma idag? I vårt användarforum hittar du information, utbildning och vägledning. Här kan du också komma i kontakt med våra produktchefer och specialister.

Till Visma Community