Ekonomisystem

Vi har ekonomisystem som passar alla - från mindre verksamheter med komplexa behov till skräddarsydda lösningar för stora företag och offentlig sektor.

Nyckeln till framgång är kontroll

Nyckeln till framgång för ett företag eller en verksamhet, oavsett storlek, är full koll på ekonomin. Våra ekonomisystem ger dig kontroll på alla delar av din ekonomi, från redovisning och bokföring till inköp, order och fakturering. Vi erbjuder lösningar som svarar mot dina behov och har garanterat ett ekononomisystem som passar dig.

Hitta en lösning som passar dig

Ekonomisystem
för offentlig sektor

Marknadsledande, komplett ekonomisystem som levererar effektiv ekonomistyrning och uppföljning för offentlig verksamhet i Sverige.

Kompletta lösningar
för större bolag

Branschoberoende ekonomisystem i molnet för större bolag. Automatiserade processer, flerbolagshantering och lätt att intergrera med andra system.  

 

Bokföring
för småföretag

Webbaserade program för mindre företag. Sköt bokföring och fakturering online, antingen själv eller i samarbete med din redovisningsbyrå.

Ekonomisystem automatiserar dina ekonomiprocesser

En biltvätt automatiserar en annars manuell process. Med ett ekonomisystem kan du automatisera dina arbetsflöden och lägga tiden på att följa upp och analysera dina siffror, istället för att ta fram dem. Liksom du kan lägga tiden på att ta bilen dit du ska istället för att serva den.

> Läs mer på vår blogg

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.