Ett framtidssäkert och tryggt val

Vi har lösningar för alla typer av företag och är starka på branschanpassade lösningar samt skräddarsydda leveranser. Och framförallt vill vi och våra certifierade partner hjälpa dig och dina kollegor att jobba mer automatiserat och digitalt.


Skräddarsytt

Vi hjälper er med anpassningar efter din verksamhets behov och mål.


Beslutsstöd
Full integrering av BI-lösningar för rapportering, budget och analys.


Säkerhet
Låt oss ta fullt ansvar för säkerhet, uppgraderingar och underhåll.


Vi finns här
Vi verkar i Norden med kontor och certifierade partner över hela landet.

Vilken av våra ERP-lösningar är bäst för dig?

Visma.net

För alla typer av verksamheter. Ett modernt affärssystem, byggt i molnet för medelstora och stora företag som vill automatisera mer och bestämt sig för att jobba mer digitalt.

Läs mer om Visma.net

Visma.net för lager och logistik

För verksamheter inom lager och logistik. Logistikfunktionen i Visma.net är kraftfull och ger er ett komplett affärssystem som enkelt integreras med logistikprocessen.

Läs mer om Visma.net för lager och logistik

Visma Business

För verksamheter med extra behov av djup. Ett av marknadens mest omfattande affärssystem för att effektivisera flöden inom order, lager och logistik, webbshop samt ekonomi. Hög skalbarhet.

Läs mer om Visma Business

blobid5.jpg

Visma PX

För tjänste- och konsultbolag. Utformat för tjänste- och konsultbolag med projekthantering, tidrapportering och redovisning i en och samma lösning. Skräddarsys alltid för just er projekt- och organisationsstruktur.

Läs mer om Visma PX

_MG_0074.jpg

Specter

För verksamheter inom e-handel. Specter tillhandahåller molnbaserade affärssystem och omnikanalslösningar för företag inom e-handel, retail och B2B.

Läs mer om Specter

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller den lagstiftning och de regelverk som omgärdar alla de tjänster och produkter vi levererar och tillhandahåller. Detta är viktigt för att våra kunder ska kunna lita på oss.

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.