Affärssystem för er verksamhet

Affärssystem hjälper er att växa, utvecklas och arbeta effektivare. Välj ett system som passar er verksamhet istället för att försöka anpassa verksamheten efter affärssystemet. 
Vi visar dig gärna styrkorna med respektive lösning.

Ett framtidssäkert och tryggt val

Valet av affärssystem kan vara ett av de viktigaste och mest avgörande besluten du är med om att ta när det kommer till verksamhetsutveckling och digitalisering. Vikten av att välja efter vart ni vill, framför var ni står idag aldrig varit större.

Rapport: Vad avgör ett lyckat ekonomi- och affärssystemprojekt?

Aktuella insikter och svenska företags erfarenheter kring implementering/uppgradering och den förändringsresa det innebär.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Affärssystem att växa med

Ett affärssystem är perfekt för större bolag som vill minska kostnader och öka resultaten genom att effektivisera tid, resurser och teknik. Oavsett behov har vi en lösning som passar ditt bolag.

Hitta en lösning som passar dig

Nordiskt affärssystem i molnet

Som en ren molntjänst är affärssystemet skalbart, användarvänligt och alltid uppdaterat. Hantera ekonomi, fakturaflöden, attestflöden och bankbetalningar i automatiserade processer via datorn, mobilen eller surfplattan.

Lär dig mer om Visma.net

Ett mångsidigt system som kan anpassas enkelt

Affärssystem med lager och logistik

Ett smidigt affärssystem med både bredd och djup. Hantera ekonomi, lager och logistik, elektroniska fakturaflöden, rapporter och beslutsstöd, kassasystem, webbshop, samt tid och projekt i en helhetslösning från Visma.

Lär dig mer om Visma Business

Tidrapportering och projektverktyg i vårt affärssystem för konsultbolag

Affärssystem för konsultbolag

Ett affärssystem där projekthantering och tidrapportering går hand i hand med redovisningen. Hantera ekonomi, uppdrag, tid, resor, utlägg, elektroniska fakturaflöden, samt rapporter och beslutsstöd i ett webbaserat gränssnitt, på datorn eller i mobilen.

Lär dig mer om Visma PX

Få svar på dina frågor. Lär dig mer om affärssystem.

Hur automatiserar och digitaliserar man företagets ekonomiadministration? På vilket sätt kan en lösning för Business Intelligence tillgodose behoven på bästa sätt? Och när är det egentligen dags att byta affärssystem?


Har du behov av ett flexibelt och effektivt ekonomisystem?

Upptäck våra ekonomisystem

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.