Ett affärssystem –  alla möjligheter

Affärssystemet för företag som vill ha funktioner efter behov och utvecklingsmöjligheter.

Boka en demo

Ett flexibelt sätt att arbeta

Affärslösning i molnet

Nå ditt företags affärslösning hur och när du vill. Med en molnbaserad lösning kan du välja att lämna teknik och säkerhetsfrågor till experterna, helt eller delvis.

Automatiserade processer

Spar resurser – automatisera och schemalägg processer hela vägen från orderflöden till fakturamatchning och betalningar. Planera och följ upp med effektiv budget- och prognosprocess.

Mobilt på rätt sätt

Få jobbet gjort där du är, via webben eller mobilappar från Visma och licensierade partners – skräddarsytt för dig. Låt varje användare få rätt stöd i sin professionella vardag.

Skalbarhet

Visma Business växer med din verksamhet genom avancerad funktionalitet och hög prestanda. Anpassa antal moduler och användare efter behov. Den flexibla prismodellen stärker företagets konkurrenskraft och handlingsförmåga om behovet förändras.

Rik på funktioner

Visma Business Produktlinje erbjuder välbeprövade verksamhetslösningar för just ditt affärsområde. Välj lösningar från produktlinjen och få en integrerad helhet från Visma. Många lösningar från integrationspartner berikar också dina valmöjligheter.

Anpassa efter dina processer

Visma Business erbjuder en svårslagen flexibilitet där du kan välja det arbetssätt som säkrar företagets konkurrenskraft. Oavsett vilken bransch du verkar i kan lösningen integreras med företagets ekosystem och anpassas efter era processer.

Ekonomi + lager & logistik = smart

Visma Business är särskilt utvecklat för företag som behöver ett flexibelt affärssystem med lager- och logistikhantering. Systemet är kraftfullt i sitt standardutförande och som skräddarsytt för er – unikt. 

Affärssystemet kan enkelt utökas med smarta tilläggstjänster som fungerar ihop redan från början. Det gör Visma Business till en helhetslösning som är svår att överträffa.

  • En produktlinje med tilläggstjänster skapar en enhetlig upplevelse genom alla flöden
  • Automatisera processer och spar tid och pengar
  • Enkelt att bygga ut i takt med att företaget växer
  • Branschanpassade lösningar för företagets alla behov i ett affärssystem

Effektiv hantering av ekonomi

Alla ekonomiprocesser i en lösning

Med allt på ett ställe får du mer kontroll och frihet att fokusera på kärnverksamheten. För att spara ytterligare resurser kan processerna automatiseras, exempelvis fakturahantering. 

Se hur du kan få bättre kontroll på ekonomin

Ladda ner guiden och få svar på de vanligaste frågorna kring ett affärssystemsbyte

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Visma Business - ett affärssystem att växa med

Ett affärssystem att växa med

Med affärssystemet som grund kan du välja de funktioner och tjänster som ger det bästa systemstödet för er verksamhet. De bildar en helhetslösning som effektiviserar och förenklar processer - vi kallar det Visma Business produktlinje. Alla delar är fullt integrerade, de utvecklas och testas tillsammans och har synkroniserade releaser. 

Med Visma Business produktlinje är du aldrig begränsad om företagets behov skulle ändras.

Integrera kassa med affärssystemet

Kassan direkt i affärssystemet

Vår kassalösning ger koll på volymerna i butikerna och på lagret. Med kassan kopplad direkt till affärssystemet har ekonomiavdelningen tillgång till de senaste siffrorna och kan spåra alla transaktioner.

Integrera webbshop med affärssystemet

Webbshop med B2B funktioner

Koppla webbshopen till affärssystemet och automatisera flödet från sälj till orderhantering och logistik. Med alla artiklar, kunder och priser på ett och samma ställe blir jobbet enklare.

Integrerande banktransaktioner

Integrera med banken

Hantera och godkänn banktransaktioner direkt i affärssystemet. Betalningar bokförs och reskontror uppdateras automatiskt, vilket ger bättre kontroll över betalningar och eliminerar resurskrävande manuella steg.

Blue_Devices.png

Mobilt och tillgängligt

Välj till att göra information från affärssystemet tillgängligt via webben, samt vanliga moment lätta att utföra mobilt - via dator, platta eller telefon.

Så kan Visma Business stödja dig i din roll

VD

Visma Business produktlinje är flexibel och helt och hållet utvecklat för ett enhetligt flöde som anpassas efter företagets behov, vad det än är.

• Du får full kontroll och överblick över verksamheten

• Varje medarbetare får ett effektivt systemstöd utifrån sin funktion i företaget

• Alla medarbetare kan få kvalitetssäkrad information, vilket bidrar till snabbare och smartare beslut

• Skalbarhet och stor rörlighet ger dig möjlighet att anpassa systemet efter företagets tillväxtfaser, exempelvis snabbt justera antalet användare och integrera nya lösningar

Ekonomichef

Du kommer alltid kunna rapportera in en korrekt lagervärdering till ägare och revisor när som helst, tack vare direkt koppling mellan huvudbok och lager.

• Automatisera processer, exempelvis från automatiskt konterad e-faktura till betalning samt återrapportering

• Order, lager och fakturering i ett system ger dig full kontroll 

• Enkelt att periodisera intäkter och kostnader

• Behörighetsstyrning

• Anläggningsregister ingår

• Projekthantering 

• Flerbolagshantering (Shared Service)

• Färdiga flöden ger snabb start

• Enkelt att anpassa gränssnitt och filtrera sök

Lager- & logistikchef

Visma Business ger dig full kontroll på order, lager, fakturering och inköp.

• Placering av produkter i flera olika lager 

• Avancerad pris- och rabatthantering

• Möjlighet till handdatorlösningar ger mobil frihet och ökad effektivitet

• Möjlighet till EDI-flöden

• Batchhantering i kombination med serienummer är ett sätt du kan uppnå full spårbarhet i Visma Business, från inköp till försäljning

• Följ enkelt upp kostnader och intäkter med statistik och spårbarhet - från inköp till försäljning. Allt kan följas löpande direkt i gränssnittet 

• Med ordermatchning kopplar du leverantörsfakturor mot inköpsordrar. Systemet känner av om allt stämmer och bokför automatiskt, om så önskas

Utveckla, Anpassa och Integrera

För dig som vill veta mer om möjligheterna att skräddarsy Visma Business. 

Utforska möjligheterna