Gör regelefterlevnad till en dans på rosor

Känns det utmanande att leva upp till de lagar och regler som krävs i din yrkesroll? Då är du långt ifrån ensam. Låt oss förenkla det arbetet, så du får mer tid till annat!

 

Så hjälper vi dig

Genom att kombinera teknik med lagstiftning hjälper vi dig att tolka och använda regelverket på rätt sätt. Hos oss kan du bygga på din egen kompetens och få praktiskt stöd att hantera olika processer. Oavsett om du jobbar i privat eller offentlig sektor, har vi en lösning för dig.

Vår portfölj av digitala verktyg och tjänster hjälper dig att tolka lagen, hantera dagliga händelser rättssäkert och förbättra verksamheten på ett smartare sätt. Som om du alltid haft en digital expert i rummet bredvid! 

 

HR och lön

Alla verksamheter har en sak gemensamt: Medarbetarna är grunden för att lyckas. Vi hjälper dig att navigera rätt bland arbetsrätt, arbetsmiljö och lönefrågor.

Läs mer

Dataskydd

Vi stöttar dig mot en säker hantering med rätt metod, kompetens och verktyg. Arbetet med dataskydd kan inte bli enklare. 

Läs mer

Skola och förskola

Vår digitala verktygslåda hjälper dig att tolka lagen rätt, hantera dagliga händelser rättssäkert och förbättra både skola och förskola på ett smartare sätt.

Läs mer

Dokumentmallar

Ett digitalt bibliotek med över 900 dokument- och avtalsmallar. Alltid aktuella mallar, nära till hands när du behöver dem.

Läs mer

Möt några av våra nöjda kunder

Hoganas-kommun_Maria.png

"Enkelt att starta upp, kändes proffsigt från första kontakt till praktiskt arbete i verktygen."

Maria Gustavsson, elevhälsochef i Höganäs kommun om Skolmiljö Incident

Trianon_Ann.png

"Jag valde Draftit framför en konkurrent och har inte ångrat mig en sekund!"

Ann Eriksson, HR-ansvarig på Trianon om Medarbetarportalen

Testa Lönekartläggning kostnadsfritt hela hösten!

Vi vill hjälpa er att genomföra kartläggningen på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Därför erbjuder vi nu verktyget Lönekartläggning kostnadsfritt under hela hösten.

Ta del av erbjudandet

Nytt utseende!

Ny logotyp, ny hemsida men samma trygghet. I samband med att Draftit blev en del av Visma bestämde vi oss för att fräscha upp vår hemsida. Som du kanske sett har vi bytt logotyp, uppdaterat bilder och gränssnitt.

Vi hoppas att de nya förändringarna ska göra det lättare för dig att hitta vad du söker och göra din upplevelse på vår hemsida bättre. En sak som inte har förändrats är vår vilja och vårt engagemang att hjälpa alla organisationer till möjligheten att göra rätt!

Nyhetsbrev

Vilka områden är du intresserad av?