Vi hjälper er att arbeta regelsmart - tryggare och enklare

Känns det utmanande att leva upp till de lagar och regler som krävs i din yrkesroll? Då är du långt ifrån ensam. Låt oss förenkla det arbetet, så du får mer tid till annat!

 

Ny produkt: Visselblås Incident! 

Den som visselblåser ska känna sig säker och vara garanterad anonymitet. Vi vill att ni som organisation ska hantera det på ett enkelt sätt genom ett smidigt verktyg som även innehåller juridisk vägledning för den som administrerar. 

Med Visselblås Incident erbjuder vi en säker rapporteringskanal som är enkelt utformad för att kunna användas utan förkunskaper eller tekniskt kunnande. 

Läs mer om Visselblås Incident

Norsk succé till Sverige! 

Kompetensguiden stödjer både chefer och medarbeter inom vård och omsorg att bli trygga i sina roller samtidigt som ni sparar dyrbar tid. Den norska motsvarigheten Veilederen har gjort succé i Norge och används redan i 89% av landets kommuner.

Nu vill vi ge både kommunala och privata verksamheter inom vård och omsorg i Sverige samma möjlighet till kompetensstöd.

Läs mer om Kompetensguiden

 

Så hjälper vi dig

Genom att kombinera teknik med lagstiftning hjälper vi dig att tolka och använda regelverket på rätt sätt. Hos oss kan du bygga på din egen kompetens och få praktiskt stöd att hantera olika processer. Oavsett om du jobbar i privat eller offentlig sektor, har vi en lösning för dig.

Vår portfölj av digitala verktyg och tjänster hjälper dig att tolka lagen, hantera dagliga händelser rättssäkert och förbättra verksamheten på ett smartare sätt. Som om du alltid haft en digital expert i rummet bredvid! 

 

HR och lön

Alla verksamheter har en sak gemensamt: Medarbetarna är grunden för att lyckas. Vi hjälper dig att navigera rätt bland arbetsrätt, arbetsmiljö och lönefrågor.

Läs mer

Dataskydd

Vi stöttar dig mot en säker hantering med rätt metod, kompetens och verktyg. Arbetet med dataskydd kan inte bli enklare. 

Läs mer

Skola och förskola

Vår digitala verktygslåda hjälper dig att tolka lagen rätt, hantera dagliga händelser rättssäkert och förbättra både skola och förskola på ett smartare sätt.

Läs mer

Dokumentmallar

Ett digitalt bibliotek med över 900 dokument- och avtalsmallar. Alltid aktuella mallar, nära till hands när du behöver dem.

Läs mer

Möt några av våra nöjda kunder

Hoganas-kommun_Maria.png

"Enkelt att starta upp, kändes proffsigt från första kontakt till praktiskt arbete i verktygen."

Maria Gustavsson, elevhälsochef i Höganäs kommun om Skolmiljö Incident

Trianon_Ann.png

"Jag valde Draftit framför en konkurrent och har inte ångrat mig en sekund!"

Ann Eriksson, HR-ansvarig på Trianon om Medarbetarportalen

Nyhetsbrev

Vilka områden är du intresserad av?