Expo Lön 2023 - Årets främsta lönedag

Vad har alla som jobbar med lön och ekonomi gemensamt? Jo, att vi träffas alldeles för sällan för att diskutera nyheter och utmaningar inom lönesfären. Därför startade Visma Draftit Expo Lön, en inspirations- och utbildningsdag för dig som arbetar med lönefrågor.

Expo Lön gör det möjligt för alla som jobbar med lön och ekonomi att träffas, inspireras och utvecklas tillsammans. Dagen riktar sig till både till dig som jobbar inom privat och offentlig sektor.

Under en heldag träffas vi och lyssnar på inspirerande talare, den senaste lagstiftningen inom lönevärlden och knyter nya kontakter med våra branschkollegor. Med tiden har Expo Lön blivit en av de mest populära och uppskattade lönedagarna i Sverige. Det är ett event du helt enkelt inte vill missa!

Pris för Malmö, Göteborg och Stockholm

  • Adventskampanj: 5990 kr (gäller fram till 4/12, ord. pris: 6990 kr)
  • Kundpris Visma Draftit: 5490 kr

Pris för att delta digitalt

  • 2990 kr  

Alla priser är exkl. moms. 

Agenda

09.00 PASS 1: Erika Dahlgren - Aktuellt inom lön och skatt

10.00 FIKA

10.30 PASS 2: Anne Björnstad - Vardagsnära lönearbete

Läs hela agendan här

 

 

Årets talare!

Agendan kommer att släppas längre fram, håll utkik! 

Jimmy_Andersson.png

Jimmy Andersson - moderator

Jimmy är tillbaka som moderator för Expo Lön 2023! Till vardags är han förhandlingschef vid Pensionsmyndigheten. Jimmy har över tio års erfarenhet från olika roller med ansvar för lag- och kollektivavtalsfrågor.

zennie-talare.png

Zennie Sjölund

Zennie arbetar som branschansvarig på Srf konsulterna. Hon drivs av nyfikenhet, vetgirighet och viljan att påverka för att skapa bra förutsättningar för lönebranschen. Hon har lång erfarenhet inom branschen, sedan slutet av 90-talet har hon arbetat med det mesta inom lön, alltid med ett stort fokus på omvärldsbevakning.

olof-röhlander-talare.png

Olof Röhlander

Olof har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Han har skrivit fem böcker om  ledarskap, arbetsglädje och motivation, och hållit närmare 2000 föredrag. Olof har coachat såväl ledare, privatpersoner och elitidrottare och har blivit utnämnd till årets talare hela sex gånger.

mikael-talare.png

Mikael Stewén

Mikael arbetar som Produkt och utvecklingschef på Visma PubliTech där han ansvarar för produktutvecklingen av en rad olika tjänster som riktar sig mot offentlig sektor där bla.a HRM-systemet Personec P är inräknad. Mikael har över 15 års erfarenhet inom branschen och har bakgrund som systemutvecklare och konsult. Mikael är en IT-generalist med ett stort teknikintresse.

pia-blank-thörnroos-talare.png

Pia Blank Thörnroos

Pia är jurist och arbetar som rättslig expert på Skatteverkets rättsavdelning. Hon arbetar bland annat med frågor om tjänstebeskattning och arbetsgivaravgifter. Hon har även deltagit som Skatteverkets expert i flera utredningar gällande socialavgifter och F-skatt.

erika-talare.pngErika Dahlgren

Erika är auktoriserad lönekonsult på lönebyrån Salario LöneExperter. Hon har lång erfarenhet av lönefrågor och praktisk lönehantering från olika roller som konsult inom outsourcing och från olika tjänster på interna löneavdelningar. Kommer senast från rollen som lönechef på Atlas Copco och var dessförinnan på Grant Thornton Sweden.

anne-talare.png

Anne Björnstad

Anne Björnstad hittade rätt strax efter gymnasiet och har varit lön trogen sedan 2011. Allt började med en utbildning inom lön och därefter blev det arbete som löneadministratör, systemförvaltare och applikationskonsult. Idag arbetar hon som produkt- och marknadsansvarig för ett lönesystem. Annes föreläsning handlar om igenkänningar i lönearbetet och kommer att belysa de vanligaste missförstånden. Är du en löneexpert eller en superhjälte? Det får du veta då.