Tack till alla som deltog på Expo Lön 2023!

Expo Lön är såklart tillbaka 2024 - hoppas vi ses nästa år! 

Talarna för 2023

Jimmy_Andersson.png

Jimmy Andersson - moderator

Jimmy är tillbaka som moderator för Expo Lön 2023! Till vardags är han förhandlingschef vid Pensionsmyndigheten. Jimmy har över tio års erfarenhet från olika roller med ansvar för lag- och kollektivavtalsfrågor.

zennie-talare.png

Zennie Sjölund

Zennie arbetar som branschansvarig på Srf konsulterna. Hon drivs av nyfikenhet, vetgirighet och viljan att påverka för att skapa bra förutsättningar för lönebranschen. Hon har lång erfarenhet inom branschen, sedan slutet av 90-talet har hon arbetat med det mesta inom lön, alltid med ett stort fokus på omvärldsbevakning.

anne-talare.png

Anne Björnstad

Anne Björnstad hittade rätt strax efter gymnasiet och har varit lön trogen sedan 2011. Allt började med en utbildning inom lön och därefter blev det arbete som löneadministratör, systemförvaltare och applikationskonsult. Idag arbetar hon som produkt- och marknadsansvarig för ett lönesystem. Annes föreläsning handlar om igenkänningar i lönearbetet och kommer att belysa de vanligaste missförstånden. Är du en löneexpert eller en superhjälte? Det får du veta då.

mikael-talare.png

Mikael Stewén

Mikael arbetar som Produkt och utvecklingschef på Visma PubliTech där han ansvarar för produktutvecklingen av en rad olika tjänster som riktar sig mot offentlig sektor där bla.a HRM-systemet Personec P är inräknad. Mikael har över 15 års erfarenhet inom branschen och har bakgrund som systemutvecklare och konsult. Mikael är en IT-generalist med ett stort teknikintresse.

pia-blank-thörnroos-talare.png

Pia Blank Thörnroos

Pia är jurist och arbetar som rättslig expert på Skatteverkets rättsavdelning. Hon arbetar bland annat med frågor om tjänstebeskattning och arbetsgivaravgifter. Hon har även deltagit som Skatteverkets expert i flera utredningar gällande socialavgifter och F-skatt.

erika-talare.pngErika Dahlgren

Erika är auktoriserad lönekonsult på lönebyrån Salario LöneExperter. Hon har lång erfarenhet av lönefrågor och praktisk lönehantering från olika roller som konsult inom outsourcing och från olika tjänster på interna löneavdelningar. Kommer senast från rollen som lönechef på Atlas Copco och var dessförinnan på Grant Thornton Sweden.

olof-röhlander-talare.png

Olof Röhlander

Olof har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Han har skrivit fem böcker om  ledarskap, arbetsglädje och motivation, och hållit närmare 2000 föredrag. Olof har coachat såväl ledare, privatpersoner och elitidrottare och har blivit utnämnd till årets talare hela sex gånger.

Möt våra vänner

 

Visma

 

Vi på Visma Enterprise erbjuder lösningar med automatiserad och kvalitetssäkrad funktionalitet inom lön, HR, schemaläggning och bemanning. Anne Björnstad, produkt- och marknadsansvarig för ett av våra lönesystem, är en av talarna på årets Expo Lön. Vill du prata mer med Anne eller våra säljare som kan berätta mer om våra system Agda PS, HR-plus och Medvind ska du komma förbi vår monter!

nmbrs.png

 

 

 

 

Vi ser fram emot att träffa dig under eventet! Visma Nmbrs erbjuder ett fullt digitalt HR- och lönesystem i molnet tillgängligt via app och desktop, men ett bra verktyg gör mer än så. Vi skapar effektiviserade processer och höjer kvaliteten för dig som löneansvarig. Vi vet att du behöver spara mer tid för de undantag som uppstår i lönehanteringen som inte kan utföras av vare sig mjukvara eller kollegor, samtidigt som du behöver leverera en högkvalitativ slutprodukt.

Det kan kräva mycket energi att uppnå. Därför väljer många Nmbrs: Med ett effektivt systemstöd har du inte bara mer tid för komplexare fall, utan också mer tid på dig att förbättra kvaliteten. Kom förbi vår monter, mingla med oss och kika på hur du skapar du högre kvalitet för utgående data med kontroller och workflows, samtidigt hur du kan automatisera processer och olika uppgifter för att göra dig mer tidseffektiv!