Vi gör regelefterlevnad lite enklare

Vi tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi digitala produkter som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra 3.000 kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. 

64_energy-purple.svg

Experterna bakom verktygen

Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg och nöjd med våra tjänster. Många av våra experter har samarbetat med oss under många år. Tillsammans skapar vi innehåll och förklarar lagstiftningen på ett sätt som förenklar både ditt och dina kollegors dagliga arbete.

Läs mer om våra experter

64_collaboration-purple.svg

Vill ni samarbeta med oss?

Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg och nöjd med våra tjänster. Många av våra experter har samarbetat med oss under många år. Tillsammans skapar vi innehåll och förklarar lagstiftningen på ett sätt som förenklar både ditt och dina kollegors dagliga arbete.

Läs mer om våra samarbeten

Alla ska ha möjlighet att göra rätt!

Sedan dag ett har vi på Visma Draftit haft ett mål som vi varje dag jobbar med att förverkliga: Juridik ska vara enkelt att förstå och efterleva samt finnas lätt tillgänglig i vardagen. Vi vill att alla organisationer, stora som små, ska ha möjlighet att göra rätt!

Resan började när vi såg hur svårt det var för verksamheter att tolka och använda sig av lagstiftningen. En osäker hantering som var tidsödande och ledde till onödigt höga kostnader för verksamheten. Där föddes vår idé att på ett tydligt och enkelt sätt distribuera juridisk information till alla som behöver det.

Året var 1996 när idén om att sälja pärmar med färdigtolkad juridik till organisationer runtom i landet tog form. Men var detta verkligen det bästa sättet att hjälpa kunderna? Snabbt insåg vi att denna metod inte var hållbar. För att hjälpa dem på riktigt var vi tvungna att tänka om och tänka nytt. Det var då som Visma Draftit fick sin nuvarande form!

Samtidens digitala utveckling gjorde det möjligt att paketera stora mängder information på ett pedagogiskt sätt. Visma Draftit föddes tillsammans med vår första digitala handbok. Plötsligt fick fler tillgång till juridisk specialistkunskap, till en bråkdel av kostnaden.

Med ny teknik blev det också möjligt att bygga andra typer av verktyg som stöttar verksamheter att hantera aktiviteter och processer på ett regelmässigt korrekt sätt. Tillsammans med våra kunder och juridiska experter fortsätter vi vårt arbete med att hitta nya lösningar som underlättar arbetsvardagen för organisationer i hela landet.

Små fel blir inte längre dyra misstag. Nu har alla organisationer - stora som små - möjlighet att göra rätt!

Kontaktformulär

Nästa