Vi gör regelefterlevnad lite enklare

Vi tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi digitala produkter som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra 3.000 kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. 

64_energy-purple.svg

Experterna bakom verktygen

Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg och nöjd med våra tjänster. Många av våra experter har samarbetat med oss under många år. Tillsammans skapar vi innehåll och förklarar lagstiftningen på ett sätt som förenklar både ditt och dina kollegors dagliga arbete.

Läs mer om våra experter

64_collaboration-purple.svg

Vill ni samarbeta med oss?

Vi är övertygade om att det är tillsammans som vi gör skillnad. För att det ska lyckas vet vi att vi inte kan arbeta ensamma. Framgång handlar istället om att skapa en ökad förståelse på flera parallella platser - samtidigt. Vill du också bidra till utvecklingen mot ett bättre samhälle? 

Läs mer och kontakta oss

Alla ska ha möjlighet att göra rätt!

Sedan dag ett har vi på Visma Draftit haft ett mål som vi varje dag jobbar med att förverkliga: vi gör det enkelt för företag och organisationer att arbeta med komplicerade regelverk.

Resan började när vi såg hur svårt det var för verksamheter att tolka och använda sig av lagstiftningen. En osäker hantering som var tidsödande och ledde till onödigt höga kostnader för verksamheten. Där föddes vår idé att på ett tydligt och enkelt sätt distribuera juridisk information till alla som behöver det.

Året var 1996 när idén om att sälja pärmar med färdigtolkad juridik till organisationer runtom i landet tog form. Samtidens digitala utveckling gjorde det möjligt att paketera stora mängder information på ett pedagogiskt sätt. Visma Draftit föddes tillsammans med vår första digitala handbok. Plötsligt fick fler tillgång till juridisk specialistkunskap, till en bråkdel av kostnaden jämfört med en advokat.

Tillsammans med våra kunder och juridiska experter fortsätter vi vårt arbete med att hitta nya lösningar som underlättar arbetsvardagen för organisationer i hela landet.

Små fel blir inte längre dyra misstag. Nu har alla organisationer - stora som små - möjlighet att göra rätt!

Vi på Visma Draftit är stolta över att vara företagsvän till Friends under 2024! Mobbning och kränkningar är något som alltid ska tas på stort allvar och ett område som vi brinner mycket för. En kränkning är alltid en för mycket!

 

friends_foretagsvan_turkos_rgb.png

Vårt verktyg Kränkande behandling Incident hjälper förskolor och skolor att hantera kränkande behandling från anmälan till arkivering. Med hjälp av översikt och statistik skapas underlag som kan användas i det förebyggande arbetet. 

Kontaktformulär

Nästa

När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Visma Draftit även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att kontakta oss. 

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.