Samarbeten för ett starkare erbjudande

Vi är övertygade om att det är tillsammans som vi gör skillnad. Vill du också bidra till utvecklingen mot ett bättre samhälle? Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Det lönar sig att ha någon att samarbeta med

Vår vision är att bidra till ett bättre samhälle genom att göra våra gemensamma lagar och riktlinjer tydliga för alla. För att det ska lyckas vet vi att vi inte kan arbeta ensamma. Framgång handlar istället om att skapa en ökad förståelse på flera parallella platser - samtidigt.

Vi vill alla hjälpa våra kunder, förstå deras behov - men vi inser också att vi ensamma inte kan möta alla behoven. Därför värdesätter vi våra samarbeten högt. Vi är övertygade om att det är tillsammans som vi gör skillnad. Vill du också bidra till utvecklingen mot ett bättre samhälle?

Kontakta oss för en fika, så snackar vi gärna mer om vår vision och hur vi tillsammans når nya mål!

Du ska tjäna på vårt samarbete

Vi förstår att partnerskap bygger på ömsesidighet – därför belönar vi alltid trogna partners och ser till att bidra med något av värde för deras kunder. Vi erbjuder flera typer av samarbeten anpassade för dig som vill bli återförsäljare eller som vill bidra med tekniska och juridiska konsulttjänster.

Ett samarbete med oss ger er flera möjligheter att:

● Skapa en ny kanal för intäkter
● Utöka kundkretsen
● Erbjuda nya tjänster till befintliga kunder

Kontakta oss om du är intresserad av ett samarbete

När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Visma Draftit även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att kontakta oss. 

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.