Dokument- och avtalsmallar för er verksamhet

Behöver du dokument, mallar och avtal för era aktiviteter och händelser? Vill du vara trygg i att ni följer gällande regelverk och standarder?

Med vår produkt Handling får du tillgång till 900 uppdaterade dokumentmallar och avtal som stöttar dig och ditt företag att bli effektivare. Färdiga att använda och framtagna tillsammans med experter utifrån gällande regelverk och riktlinjer.

foretag.svg

För små och medelstora företag

Handling är utformad för dig i det mellanstora eller lite mindre företaget. Lägg inte onödig tid och juridiska kostnader på att ta fram egna avtal och dokument! Med Handling får du effektiv tillgång till de dokument- och avtalsmallar du behöver, när du behöver det.

konsult.svg

För konsulter och redovisningsbyråer

Handling används även av många konsultverksamheter till exempel redovisningsbyråer och konsultfirmor med olika branschinriktningar. För dig som driver eller arbetar på ett konsultbolag får du med Handling en heltäckande uppsättning dokumentmallar att stötta dina egna kunder med.

Dokument- och avtalsmallar alltid nära till hands

Våra dokumentmallar är framtagna för små och medelstora företag och används även av många konsultbolag. Du behöver ingen programvara! Handling är en molntjänst som du använder via webbläsaren på datorn, surfplattan eller mobilen. Du loggar enkelt in och laddar ner de dokument du behöver för stunden!

Hämta produktblad

Smidig inloggning med SSO

Visma Draftit erbjuder SSO (Single Sign On) för alla produkter. Vi använder oss av Vismas gemensamma inloggningslösning Visma Connect för SSO, en säker och verifierad lösning.

Prova dokumentmallarna utan kostnad

Dokumentmall

Ömsesidigt sekretessavtal (NDA)

NDA-mall-shape.svg

Ladda ner

Dokumentmall

Aktieägaravtal

Aktieägaravtal-mall-shape.svg

Ladda ner

Dokumentmall

Uppdragsavtal styrelseledamot

uppdragsavtal-styrelseledamot-mall-shape.svg

Ladda ner

Experten hjälper dig välja rätt dokumentmall

Det kan ibland vara svårt att avgöra vilken mall och vilket dokument som fungerar bäst i en viss situation. Därför innehåller Handling "Regler & råd" som är framtaget av våra sakkunniga experter med svar på när och hur varje dokumentmall används bäst och om det finns juridiska aspekter du behöver ta hänsyn till.

I Handling finns också processflöden för vanliga händelser i ditt företag. I flödena har vi kopplat på guider och dokumentmallar som gör det lätt för dig att hantera processen effektivt och anpassat till gällande regelverk.

Översikt av alla dokumentmallar i Handling

De 900 dokumenten finns inom en bred uppsättning av kategorier som i sin tur gör det enkelt för dig att hitta rätt dokument. I listan ser du alla kategorier och underkategorier av dokumentmallar som finns i Handling.

Kategorier

Boka din visning

Fyll i formuläret eller köp Handling direkt.

När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Visma Draftit även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att kontakta oss. 

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.