Dokument, mallar och avtal

Få tillgång till över 900 uppdaterade dokument- och avtalsmallar som passar både små och medelstora företag. 

 

Dokument, mallar och avtal redo när du behöver dem

Behöver du dokument, mallar och avtal för era aktiviteter och händelser? Vill du vara trygg i att ni följer gällande regelverk och standarder?

Med vår produkt Handling får du tillgång till 900 uppdaterade dokument och dokumentmallar som stöttar dig och ditt företag att bli effektivare. Färdiga att använda och framtagna tillsammans med experter utifrån gällande regelverk och riktlinjer.

foretag.svg

För små och medelstora företag

Handling är utformad för dig i det mellanstora eller lite mindre företaget. Lägg inte onödig tid och juridiska kostnader på att ta fram egna mallar och dokument! Med Handling får du effektiv tillgång till de dokument och dokumentmallar du behöver, när du behöver det.

konsult.svg

För konsulter och redovisningsbyråer

Handling används även av många konsultverksamheter till exempel redovisningsbyråer och konsultfirmor med olika branschinriktningar. För dig som driver eller arbetar på ett konsultbolag får du med Handling en heltäckande uppsättning dokument och mallar att stötta dina egna kunder med.

Enkelt att komma igång!

Handling är framtaget för små och medelstora företag och används även av många konsultbolag. Du behöver ingen programvara! Handling är en molntjänst som du använder via webbläsaren på datorn, surfplattan eller mobilen. Du loggar enkelt in och laddar ner de dokument du behöver för stunden!

handling-screenshot.png

Prova mallarna utan kostnad

Dokumentmall

Policy för distansarbete

 

policy-distansarbete-shape-faktablad.svg

Ladda ner

Dokumentmall

Allmänna villkor för tjänsteförsäljning

allmanna-villkor-tjansteforsaljning-shape-faktablad.svg

Ladda ner

Exempelklausul

GDPR-villkor för anställda

 

gdpr-klausul-anstallda-shape-faktablad.svg

Ladda ner

Råd från experten leder dig rätt

Det kan ibland vara svårt att avgöra vilken mall och vilket dokument som fungerar bäst i en viss situation. Därför innehåller Handling "Regler & råd" som är framtaget av våra sakkunniga experter med svar på när och hur varje dokument används bäst och om det finns juridiska aspekter du behöver ta hänsyn till.

I Handling finns också processflöden för vanliga händelser i ditt företag. I flödena har vi kopplat på guider och mallar som gör det lätt för dig att hantera processen effektivt och anpassat till gällande regelverk.

 

Översikt av alla mallar i Handling

De 900 dokumenten finns inom en bred uppsättning av kategorier som i sin tur gör det enkelt för dig att hitta rätt dokument. I listan ser du alla kategorier och underkategorier av mallar som finns i Handling.

Kategorier

Samarbeten-shape_686x457.png

Medlemsförmån Företagarna

Är du medlem i Företagarna? Då köper du Handling till ett förmånligt medlemspris. Som medlem betalar du endast 2.900 kr för en årslicens (ordinarie pris 4.900 kr). 

Boka din visning

Fyll i formuläret eller köp Handling direkt.