Verktyg och tjänster

Kan arbetet med regelefterlevnad bli enklare? Ja, med rätt verktyg, metod och kompetens blir arbetet inte bara enklare. Du kan känna dig trygg med att ni agerar korrekt och som bonus får du mer tid för andra värdeskapande uppgifter.

Klicka på ditt regelområde för att se hur vi kan hjälpa dig

På denna sida har vi samlat alla våra verktyg, tjänster och kurser. Du kan också se alla våra kurser på samlingssidan för e-learning

HR och Lön

Vi erbjuder Sveriges mest omfattande kompetensstöd inom HR och lön. Komplettera med flexibla lösningar för en digital personalhandbok, chefsstöd och digitala kurser som ökar er kompetens i hela organisationen. 

Så hjälper vi er med HR och lön

Dataskydd

Tillsammans med ett antal jurister och dataskyddsexperter har vi utvecklat en serie med webbaserade verktyg som guidar er genom processer, förbättrar era dataskyddsrutiner och hjälper er organisation att uppnå och upprätthålla regelefterlevnad. Se på oss som er guide i dataskyddsdjungeln.

Så hjälper vi er med ert dataskydd

Skola och förskola

Vår digitala verktygslåda hjälper dig att tolka lagen rätt, hantera dagliga händelser rättssäkert och förbättra verksamheten på ett smartare sätt. Vi förenklar din arbetsvardag helt enkelt!

Så hjälper vi dig att göra rätt

Social omsorg

Juridiken kan många gånger upplevas som svårtolkad. Med våra kompetensstöd blir det enklare att förstå processer och tolkningar av aktuella lagar och regler. Oavsett om du arbetar med barn och unga, familjerätt, funktionsstöd eller äldreomsorg, får du ett beslutsstöd i det löpande arbetet.

Så hjälper vi er inom social omsorg

Dokumentmallar

Få tillgång till över 900 aktuella dokumentmallar och avtalsmallar, utvecklade av experter på lagstiftning och juridik. För effektiva processer i ditt företag.

Läs mer om tjänsten

Kontakta oss för ett samtal

Vilket område är du intresserad av?