Klicka på ditt yrkesområde för att se hur vi kan hjälpa dig

På denna sida har vi samlat alla våra verktyg, tjänster och kurser. Du kan också se alla våra kurser på samlingssidan för e-learning

HR och Lön

Vi erbjuder Sveriges mest omfattande kompetensstöd inom HR och lön. Komplettera med flexibla lösningar för en digital personalhandbok, chefsstöd och digitala kurser som ökar er kompetens i hela organisationen. 

Så hjälper vi er med HR och lön

man sitter i soffa och dricker kaffe

För dig som chef

För hela organisationen

Dataskydd

Tillsammans med ett antal jurister och dataskyddsexperter har vi utvecklat en serie med webbaserade verktyg som guidar er genom processer, förbättrar era dataskyddsrutiner och hjälper er organisation att uppnå och upprätthålla regelefterlevnad. Se på oss som er guide i dataskyddsdjungeln.

Så hjälper vi er med ert dataskydd

Kvinna med glasögon läser på ipad

För dig som GDPR/dataskyddsansvarig

För hela organisationen

Skola och förskola

Vår digitala verktygslåda hjälper dig att tolka lagen rätt, hantera dagliga händelser rättssäkert och förbättra verksamheten på ett smartare sätt. Vi förenklar din arbetsvardag helt enkelt!

Så hjälper vi dig att göra rätt

kvinna som ler och håller i läsplatta

För dig som chef och för dina medarbetare

Social omsorg

Juridiken kan många gånger upplevas som svårtolkad. Med våra kompetensstöd blir det enklare att förstå processer och tolkningar av aktuella lagar och regler. Oavsett om du arbetar med barn och unga, familjerätt, funktionsstöd eller äldreomsorg, får du ett beslutsstöd i det löpande arbetet.

Så hjälper vi er inom social omsorg

kvinna utomhus med hund

För dig som chef och för dina medarbetare

Dokumentmallar

Få tillgång till över 900 aktuella dokumentmallar och avtalsmallar, utvecklade av experter på lagstiftning och juridik. För effektiva processer i ditt företag.

Läs mer om tjänsten

Kontakta oss för ett samtal

Vilket område är du intresserad av?

När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Visma Draftit även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att kontakta oss. 

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.