Så fungerar våra e-learningkurser

illustrerad mobil med en checkmark framör

Var du vill, när du vill

Ta kursen framför datorn eller i mobilen på bussen hem. Du kan göra hela kursen på en gång, eller pausa för att fortsätta senare. Våra grundkurser avslutas med ett kunskapstest som visar att du har genomfört kursen med godkänt betyg.

illustrerad mapp med en illustrerad människa framför

Välj grundkurs eller fördjupning

Alla våra kurser är framtagna för att på ett pedagogiskt sätt förklara regelverket. Grundkurserna kan genomföras utan förkunskaper, medan fördjupningen vänder sig till specialister och andra som vill fördjupa sig inom ett visst område.

administrator.svg

Smidigt som administratör

Bjud in deltagare via länk eller e-post och använd översikten för att se hur många som påbörjat eller blivit godkända på en kurs. Använd vår plattform eller importera kursen i eget LMS.

Filtrera kurserna på ditt regelområde – dataskydd, HR eller skola

Rätt kunskap kan förändra världen,
det börjar med dig

 

Med våra verktyg stöttar vi inte bara specialister och chefer. På samma sätt erbjuder vi en bred portfölj av e-learningkurser inom arbetsrätt, dataskydd, social omsorg och skolledning - för alla medarbetare. 

Flera av våra kurser finns i både grundläggande och fördjupad version för att matcha era medarbetares olika behov. Säkra er kompetens för tryggare beslut idag och imorgon!

 

Boka en 30 minuters demovisning 

Vi visar dig gärna hur vår e-learning fungerar och vilken lösning som passar bäst för din organisation. 

När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Visma Draftit även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att kontakta oss. 

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.