Fakturering och fakturahantering

Fakturering och fakturahantering är en av bolagets viktigaste administrativa uppgifter. Anledningen är självklar, om ett bolag inte kan fakturera sina kunder får man helt enkelt inte in några pengar. På Visma är vi måna om att den processen ska vara så enkel och smidig som det bara går, både för den som skickar fakturan, och för den som tar emot den och ska betala. Vi har lösningar för traditionella pappersfakturor men fler väljer att gå över till atuomatiserade processer för fakturahantering och e-faktura. Fler och fler bolag kräver även att man ska kunna både skicka och betala via efaktura. Därmed är metoden för hur du och ditt bolag kan skicka och ta emot fakturor ett medel, den som kan hantera e-fakturor har en fördel mot den som inte kan det.

Ju bättre koll du har på din fakturering desto bättre koll har du på hela bolagets ekonomi. Våra lösningar ger dig tillgång till alla viktiga funktioner för effektiv och snabb fakturering, vi har även tjänster och automatiserade funktioner för fakturabelåning, factoring och inkasso. Vi har allt från faktureringsprogram och inkassotjänster för enmansbolag till integrerade system för stora bolag och konserner.

Fakturering-VFS.jpg

Bra rutiner för fakturering

För dig som redan arbetar i ett ekonomisystem erbjuder vi bra rutiner för fakturering. Vi skapar och skickar fakturor digitalt, postalt eller både och, och prickar av mot ert reskontra. Vi ser även till att säkerställa kravprocessen om fakturan inte blir betald.

Till Visma Faktureringstjänster

Fakturering-Commerce.png

Visma Purchase-to-Pay

Med Visma Purchase-to-Pay får du översikt och kontroll över ditt attestflöde och säkerställer att leverantörsfakturor betalas i tid. Lösningen reducerar hanteringstid, frigör personella resurser och sänker kostnaderna.

Visma Purchase-to-Pay

Fakturering-SW.png

Visma Affärssystem 

Visma Affärssystem med fakturahantering. Automatisera era ekonomiska processer fullt ut med ett modernt verksamhetssystem i grunden. Dra nytta av molnet, anpassa efter era behov samt få full kontroll och överblick av såväl era fakturor och betalningar som hela verksamheten.

Till Visma Affärssystem

Faktureringsprogram för småföretag

Fakturera från mobilen! Visma eEkonomi Fakturering är ett lättarbetat faktureringsprogram för småföretag. Det stöder e-fakturering, RUT & ROT, massfakturering och mycket mer och har givetvis full integreration med eEkonomi.

Läs mer om eEkonomi Fakturering

Elektronisk fakturering

Med elektronisk faktura- och orderhantering från Scancloud spar du tid, minskar kostnader och ökar säkerheten. Vi har de bästa lösningarna på marknaden för stora som små företag, myndigheter och offentlig sektor, både vad gäller Leverantörsfakturahantering och Kundfakturahantering.

Läs mer på Scancloud.se 

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller den lagstiftning och de regelverk som omgärdar alla de tjänster och produkter vi levererar och tillhandahåller. Detta är viktigt för att våra kunder ska kunna lita på oss.

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.