Vi levererar mjukvara som effektiviserar samhället.

 

 

Vi är Visma

Kanske känner du till Visma som en stor tech-koncern, men om du frågar oss så skulle vi snarare kalla oss en av Europas största start-ups. Vår koncern består av många olika bolag som drivs var för sig. Tillsammans bildar bolagen ett nätverk av organisationer och människor som alla arbetar med att leverera affärskritisk mjukvara som på olika sätt effektiviserar samhället.

Som medarbetare på Visma blir du en del av vårt nätverk, där snabbrörlighet och entreprenörsanda ligger i vårt DNA. Samtidigt kan vi erbjuda en stabilitet, trygghet och muskelstyrka som bara kommer med att vara en koncern. För oss som jobbar här innebär kombinationen stora möjligheter att växa, påverka och trivas. Söker du en inspirerande arbetsplats med framåtanda där din kunskap och erfarenhet värderas på riktigt? Välkommen till Visma!

Våra produkter

Vi på Visma erbjuder många olika tjänster och lösningar.
De har alla en sak gemensam, de är affärskritiska för våra kunder och hjälper dem att effektivisera sitt arbete.

Varför Visma?

1_Utveckling_i_utvecklande_miljö.png

Utveckling i en utvecklande miljö

Tillsammans utvecklar vi system som driver samhället och människor framåt. Det gör vi med hjälp av nyfikenhet, mod, samarbete och kunskap. På Visma jobbar du med framtidens lösningar och inom viktiga stödfunktioner. Här är du aldrig bara en i mängden, utan snarare en viktig del av något större. Ett nätverk som fungerar som ett verkligt stöd för alla våra anställdas utveckling. Hos oss gör du skillnad!

2_Hog_tillvaxt_som_far_dig_att_vaxa.png

Hög tillväxt som får dig att växa

Visma växer! Vår tillväxtresa skapar chans till utveckling, erfarenhetsutbyte och nya idéer. Och för dig som medarbetare innebär det också många möjligheter för en spännande karriär, samtidigt som du som individ får plats att höras. Vi ger dig tryggheten, motivationen och musklerna du behöver för att nå nya höjder. Allt du behöver göra är att bestämma riktningen.

3_Global_narvaro.png

Global närvaro och närvarande hemma

Vi finns över hela världen och erbjuder en internationell kultur där alla är välkomna. Det ger möjlighet att jobba utomlands och ta många olika karriärvägar. Samtidigt finns utrymme för återhämtning, flexibilitet och allt du brinner för på fritiden.

4_Ovanligt_vanliga_och_envist_engagerade.png

Ovanligt vänliga och envist engagerade

Trots att vi är stora, finns det inte utrymme för vassa armbågar. I Visma-världen lyssnar, stöttar, peppar och firar vi framgångar. Vi uppmuntrar till eget ansvar, välkomnar varandras idéer och ger konstruktiv feedback. Vi är lika engagerade i allt vi tar oss an, oavsett om vi har att göra med kollegor, kunder eller konsulter.

Bli en del av oss

Vi behöver just dig och din unika talang! Vill du vara med och utvecklas med oss? Om du tror att vi är en perfect match, sök något av våra lediga jobb!

Se våra lediga jobb

De senaste inläggen i Visma Life-bloggen

Summer Internship 2022 – Ett 🔥 sommarjobb

i Management Trainee

De svenska praktikanterna (från vänster) Arvid C, Linnea och Arvid E har haft en fartfylld sommar där de ansvarat för att leda projekt med strategisk betydelse för Visma. Nu berättar de om hur sommaren med Visma har varit! Här är Vismas interns 2022 Linnea Hej! Jag heter Linnea och jag pluggar Datateknik med inriktning Software […]

Summer Internship – Så var sommaren med Visma

i Visma Life

Vismas Summer Internship är nu avslutat för denna gången. De svenska praktikanterna Ulrika och Caroline har haft en fartfylld sommar där de ansvarat för att leda ett projekt med strategisk betydelse för Visma. Nu berättar de om hur sommaren med Visma har varit!

Leda hälsoprojekt på distans

i Lön & HR

Caroline Andersson är HR-advisor på Visma. Ta del av hennes tankar och erfarenheter av att genomföra en hälsosatsning för anställda på flera hundra hemmakontor.