Karriär på Visma

- gör verksamheter mer effektiva

Som Nordens ledande IT-koncern kan vi erbjuda dig en spännande karriär. Vi når långt och brett med våra olika divisioner och erbjuder såväl personlig som professionell utveckling. 

Lediga tjänster

Visma brinner för att effektivisera affären för våra kunder. Hos oss kan du bland annat arbeta med systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, ekonomi och försäljning.

Nyexade och studenter

Visma söker alltid efter nya talanger som kan föra Visma framåt. För dig som är student eller nyutexaminerad kan vi erbjuda allt från spännande heltidstjänster till Management Trainee-program och Summer Internships.

Bli en del av Nordens ledande IT-koncern!

Vi söker nu nyexade och studenter till flera spännande tjänster! 

Läs mer och ansök

Registrera ditt CV för framtida möjligheter!

Finns inte ditt drömjobb här just nu? Här kan du ladda upp ditt CV hos oss och anmäla dig på mailutskick för lediga tjänster inom de områden och orter som intresserar just dig.

Registrera CV

Uppdatera information

Läs mer om Vismas Management Traineeprogram!

Kickstarta din karriär som Management Trainee hos Visma. 

Läs mer om möjligheterna

Att arbeta hos oss

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Visma är en ledande leverantör av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma brinner för att effektivisera affären för våra kunder och hos oss kan du bland annat arbeta med systemutveckling, affärsutveckling, IT-projektledning, ekonomi, konsultverksamhet och försäljning.

Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Visma arbetar efter målsättningen att utforma arbetsuppgifterna så att de ger dig möjlighet till variation, omväxling, sociala kontakter och yrkesmässig utveckling.

På Visma är vi stolta över alla våra duktiga, kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Möt några av våra medarbetare 

De senaste inläggen i Visma Life-bloggen

 

Läs alla bloggposter