Varför Visma?

En av Europas ledande
Techkoncerner

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. Vi levererar programvara som förenklar och digitaliserar affärsprocesser inom såväl privat som offentlig sektor.

 

Vänlig och trygg arbetsmiljö 

På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Hos oss är du som medarbetare en självklar del av vår framgång.

 

Entreprenörsdriven koncern

Genom flera bolagsförvärv varje år har entreprenörskapet alltid en central roll i vår vardag som genomsyras av korta beslutsvägar och högt tempo. Som medarbetare får du utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar.

 

Work life balance

För att växa och utvecklas som individ tror vi på balans och återhämtning. Hos oss får du arbeta i ett flexibelt klimat, där du planerar din egen tid och Work Life balance blir en naturlig del av din vardag.

 

Hitta din nästa stora jobbutmaning!

På Visma jobbar vi för att effektivisera våra kunders vardag med hjälp av senaste tekniken. Följ med på vår resa!

Spana in lediga tjänster

Student eller nyexad och redo att kickstarta karriären? 

Vi har flera olika studentprogram och utvecklingsmöjligheter för juniora talanger.

Spana in dina möjligheter på Visma

 

På Visma brinner vi lika mycket för att utveckla våra kunder, som att skapa en god arbetsplats för oss själva. 

Läs mer om Visma och våra olika bolag

 

Bli vår kollega

“I teamet har vi ett väldigt bra samarbete där alla tar ansvar för att leverera högsta kvalitet. Hos oss hittar du en blandning av olika personligheter och kompetenser vilket gör det väldigt lätt att trivas."

Dena, Systemutvecklare

“På Visma har vi en skön och lättsam arbetsmiljö med fina kollegor och bra sammanhållning. Företaget är stort men trots det är det korta beslutsvägar, lätt att få svar på frågor och det är alltid en hjälpsam företagskultur där vi stöttar och lyfter varandra”

Magnus Reuter, Frontendutvecklare

"Visma erbjuder goda möjligheter att vidareutvecklas, men även att ta sig an nya utmaningar då det existerar en mängd olika typer av roller och tjänster inom koncernen."

Fredrik Axelsson Forsberg, Software Architect

"En av de främsta anledningarna till att jag trivs på Visma är det stora ansvaret man får tidigt i sin karriär, och om man har viljan så finns alltid möjligheter till utveckling. Det känns för mig uppfriskande att vara på ett företag där man sätter de anställdas potential främst." 

Kejsi Gjordeni, Management Trainee på Visma.

De senaste inläggen i Visma Life-bloggen

Summer Internship – Så var sommaren med Visma

i Visma Life

Vismas Summer Internship är nu avslutat för denna gången. De svenska praktikanterna Ulrika och Caroline har haft en fartfylld sommar där de ansvarat för att leda ett projekt med strategisk betydelse för Visma. Nu berättar de om hur sommaren med Visma har varit!

Leda hälsoprojekt på distans

i Lön & HR

Caroline Andersson är HR-advisor på Visma. Ta del av hennes tankar och erfarenheter av att genomföra en hälsosatsning för anställda på flera hundra hemmakontor.

Långt mer än en timmes energibesparing

i Lön & HR

Under Earth Hour släcker vi ner för att belysa en av vår tids viktigaste frågor, som världens ledare och arbetsgivare måste ta på allvar.

Visma är stolt Supporting Partner till 
Women In Tech 2021! 

-Women In Tech’s mission is to inspire talented women to consider a future in the field of technology.