Karriär på visma bild

Karriär på Visma

Bli en del av Europas ledande IT-koncerner. Här kan vi erbjuda dig en spännande karriär och stora utvecklingsmöjligheter.

Bli en del av IT-bolaget som värnar om entreprenörskapet och dig som medarbetare.

På Visma brinner vi lika mycket för att utveckla våra kunder, som att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Hos oss får du chansen att jobba i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vår tillväxt de senaste åren har formen av en brant backe. Vill du vara med och bygga vidare på den?

 

Lediga tjänster

Är du intresserad av en karriär på Visma? Se vilka lediga tjänster som finns ute just nu!

Till lediga tjänster

Nyexade och studenter

För dig som är nyexad eller student har vi många spännande tjänster att erbjuda, allt från heltidstjänster till Management Trainee-program, Summer Internship och mentorskapsprogram.

För studenter och nyexade

Visma är stolt Supporting Partner till 
Women In Tech 2020! 

-Women In Tech’s mission is to inspire talented women to consider a future in the field of technology.

Varför Visma?

Entreprenörsdriven koncern

 

Marknadsledande produkter och tjänster

En av Europas ledande Tech-koncerner

 

Stora utvecklingsmöjligheter

 

Fantastiska kollegor

 

Vänlig och trygg arbetsmiljö

 

Work life balance

 

Fokus på mångfald & inkludering

 

Häng med oss i vardagen! #vismasverige

 

De senaste inläggen i Visma Life-bloggen

Business as usual på 300 hemmakontor

i Lön & HR

Fyra av våra fantastiska medarbetare berättar om hur de fortsätter att jobba nästan som vanligt, tack vare moderna molntjänster och diverse knep som håller humöret uppe.

Vi behöver fler kvinnor i IT-branschen

i Visma Life

Women In Tech och internationella kvinnodagen var på agendan förra veckan. Vi fortsätter på temat genom att reflektera över mångfald och inkludering inom tech-branschen tillsammans med Susanna Lindqvist. Susanna är UX Manager på Visma och jobbar på kontoret i Växjö.

Women in Tech: Mångfald i tech-branschen kommer inte av sig självt

i Visma Life

Inför Women in Tech passar vi på att reflektera kring mångfald och inkludering i tech-branschen tillsammans med Maria Wallenthin. Maria jobbar som teknisk projektledare och förvaltningsledare på Visma Consulting och har en förkärlek för backend-programmering.