Karriär på Visma

Som en av Europas ledande IT-koncerner kan vi erbjuda dig en spännande karriär och stora utvecklingsmöjligehter. Här kan du läsa mer om livet på Visma och vilka lediga tjänster vi har ute just nu! 

Visma är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare enligt FöretagsBarometern 2019!

Se vår placering här 

 Lediga tjänster

Visma brinner för att effektivisera affären för våra kunder. Hos oss kan du bland annat arbeta med systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, ekonomi och försäljning.

Nyexade och studenter

Visma söker alltid efter nya talanger som kan föra Visma framåt. För dig som är student eller nyutexaminerad kan vi erbjuda allt från spännande heltidstjänster till Management Trainee-program och Summer Internships.

Häng med oss i vardagen på Visma! #vismasverige

 

Registrera ditt CV för framtida möjligheter!

Finns inte ditt drömjobb här just nu? Här kan du ladda upp ditt CV hos oss och anmäla dig på mailutskick för lediga tjänster inom de områden och orter som intresserar just dig.

Registrera CV

Uppdatera information

Läs mer om Vismas Summer internship

Sommarjobba som projektledare i Nordens ledande IT-koncern! 

Läs mer om möjligheterna

Visma är stolt sponsor av Women In Tech 2019! 

-Women In Tech’s mission is to inspire talented women to consider a future in the field of technology

womenintech.se

Att arbeta hos oss

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. 

-Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen, vi leder den!

Möt några av våra medarbetare 

De senaste inläggen i Visma Life-bloggen

 

Läs alla bloggposter
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.