Karriär på Visma

- gör verksamheter mer effektiva

Som Nordens ledande IT-koncern kan vi erbjuda dig en spännande karriär. Vi når långt och brett med våra olika divisioner och erbjuder såväl personlig som professionell utveckling. 

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Visma brinner för att effektivisera affären för våra kunder. Hos oss kan du bland annat arbeta med systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, ekonomi och försäljning.

Våra lediga tjänster

Arbetsplats

Nyexade och studenter

Visma söker alltid efter nya talanger som kan föra Visma framåt. För dig som är student eller nyutexaminerad kan vi erbjuda allt från spännande heltidstjänster till Management Trainee-program och Summer Internships.

Läs mer

Livet på Visma

Livet på Visma

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern.

Ta reda på mer

Nominering: Årets employer-branding företag

Vi på Visma är stolta över att vara nominerade i kategorin "Årets employer-branding företag" inför Talent Excellence Awards 2017. 

Vad utmärker vår koncern? Läs intervjun med oss här!

Registrera ditt CV för framtida möjligheter!

Finns inte ditt drömjobb här just nu? Här kan du ladda upp ditt CV hos oss och anmäla dig på mailutskick för lediga tjänster inom de områden och orter som intresserar just dig.

Registrera CV

Uppdatera information

Läs mer om Vismas Management Traineeprogram!

Kickstarta din karriär som Management Trainee hos Visma. 

Läs mer om möjligheterna