Karriärmöjligheter för studenter och nyexade

Siktar du mot en karriär i Nordens ledande IT-koncern?

Visma satsar stort på nyexade och studenter. Vi söker talanger som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt!

Som nyexad på Visma kan du jobba med bland annat systemutveckling, projektledning, konsultverksamhet och UX. Vi är även stolta över vårt gedigna traineeprogram inom management. För dig som har en bit kvar till examen kan vi erbjuda ett lärorikt och utmanande summer internship. Läs gärna mer i flikarna ovan!

Vad erbjuder Visma dig?

På Visma har vi stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att även du som nyexad eller student har mycket att tillföra vår koncern, likväl som att du hos oss får möjlighet att arbeta nära seniora kollegor som kan bidra till din egen utveckling. Som Nordens ledande IT-koncern är det för oss självklart att ligga i framkant inom morgondagens mjukvara för effektivare företag. Vi är idag ledande inom Cloud-teknologi och en stor del av koncernens omsättning återinvesteras årligen i R&D. Om du vill starta karriären i ett lönsamt och växande bolag med stort fokus på innovation så har du hamnat rätt. 

Med huvudkontoret beläget i Oslo präglas vår koncern av en nordisk företagskultur där du trivs som sätter resultat och affärsnytta före prestige. På Visma äger vi hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Vi har över 500.000 företagskunder i både privat och offentlig sektor. Detta skapar möjlighet till många framtida karriärvägar och utveckling i olika riktningar beroende på vad just du brinner för. Om du är intresserad av ny teknologi och strävar efter att arbeta med högkvalitativa produkter med slutkunden i centrum tror vi att du kommer trivas väldigt bra hos Visma!

Att arbeta hos oss

Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vi erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. 

Läs mer om livet på Visma

Visma Summer Internship program

Är du vår nästa summer intern? För tredje året i rad söker vi nu talangfulla masterstudenter som vill anta utmaningen att arbeta som projektledare hos oss för en sommar!

Ansök via denna annons senast 18 februari. 

Lär dig mer om att vara Summer intern hos oss

Visma Management Trainee program

Triggas du av kombinationen IT och management? Tar du masterexamen 2018 och vill starta din karriär inom Nordens ledande IT-koncern? Då ska du läsa vidare om Vismas Management Traineeprogram!

Glöm inte att ansöka via denna annons senast 4 februari!

Du är:

  • Nyutexaminerad med civilingenjörs-/ masterexamen inom Data/IT, Management eller Ekonomi
  • Är självgående och analytisk med framtida ledarambitioner
  • Intresserad av projektledning och IT-branschens utveckling

Vi erbjuder dig:

  • En unik start på karriären med möjlighet till snabbt avancemang efter avslutat program
  • Möjlighet till en ledarposition på sikt inom Visma
  • Utmaningar som får dig att växa!

Har du frågor?
Välkommen att kontakta mig
Emma Blomberg, HR Professional
Tel: 070 313 7164