Roller för nyexade 2017

Tar du examen i vår och siktar mot en karriär i Nordens ledande IT-koncern?

Visma satsar stort på nyexade i Sverige och söker nu fler talanger som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt!

Vad erbjuder Visma?

På Visma har vi stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att även du som nyexad har mycket att tillföra vår koncern, likväl som att du hos oss får möjlighet att arbeta nära seniora och kompetenta ledare och kollegor som kan bidra till din egen utveckling. Som Nordens ledande IT-koncern är det för oss självklart att ligga i framkant inom morgondagens mjukvara för effektivare företag. Vi är idag ledande inom Cloud-teknologi och en stor del av koncernens omsättning återinvesteras årligen i R&D. Just nu pågår det bland annat ökade satsningar inom machine learning, artificiell intelligens och big data i syfte att ytterligare effektivisera våra kunders affärsprocesser.

Med huvudkontoret beläget i Oslo präglas vår koncern av en nordisk företagskultur där du trivs som sätter resultat och affärsnytta före prestige. På Visma äger vi hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Vi har över 500.000 företagskunder i både privat och offentlig sektor. Detta skapar möjlighet till många framtida karriärvägar och utveckling i olika riktningar beroende på vad just du brinner för!

Vill du vara med oss på denna resa?

Till flera av våra affärsområden i Sverige söker vi nyexade kandidater med start i september 2017.

Läs mer om rollerna nedan:

Konsult/projektledare

Om rollen

Som konsult/projektledare hos Visma arbetar du nära dina kunder. Du ansvarar för att uppnå leverans och kvalitet vid implementeringar, uppgraderingar, kundanpassningar och integrationer av Vismas och våra kunders systemlösningar. I din roll ingår även att ansvara för kravhantering, genomföra kundanpassade utbildningar/workshops samt identifiera nya affärsmöjligheter. Om du lockas av en självständig och IT-intensiv roll som genomsyras av kundkontakter och omväxling så tror vi att du kommer trivas väldig bra i denna roll!

Möjliga placeringsorter är Stockholm, Göteborg, Malmö och Ängelholm.

Vem söker vi?

 • Dig som tar examen i system-/datavetenskap, ekonomi, HR eller motsvarande områden 
 • Brinnande intresse för systemfrågor och IT-projektledning
 • En god lagspelare som trivs i en kundnära, konsultativ roll
 • Ansvarstagande, lyhörd och självständig
 • God kommunikationsförmåga och obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska

Systemutvecklare

Om rollen

Som systemutvecklare på Visma blir du en del av våra framgångsrika utvecklingsteam. Du arbetar med design, implementering, förvaltning och underhåll av såväl nya som existerande produkter. I din roll fokuserar du på aspekter som användarvänlighet, kvalitet, stabilitet och IT-säkerhet. Du deltar även i scrum-processer, tester, utvecklingsprojekt och andra teamaktiviteter.

Som junior utvecklare kan du förvänta dig löpande kompetensutveckling och stöd i din roll hos oss. Om du är intresserad av ny teknik och strävar efter att utveckla högkvalitativa produkter där man sätter slutkunden i centrum tror vi att du kommer trivas väldigt bra i denna roll!

Vi söker kandidater både till våra interna utvecklingsteam och till vår IT-konsultverksamhet. Möjliga placeringsorter är Stockholm, Växjö, Malmö, Ängelholm och Skellefteå.

Vem söker vi?

 • Dig som tar examen i datateknik, systemvetenskap, programvaruteknik eller motsvarande områden
 • Goda kunskaper inom något/flera av följande områden är mycket intressanta för oss:
  - .Net, ASP .Net, Java, C# och SQL
 • Grundläggande kunskaper inom frontend (erfarenhet av Bootstrap, Angular eller motsvarande ramverk)
 • Obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska
 • En god lagspelare som trivs i grupp och samtidigt tar stort personligt ansvar
 • Tidigare erfarenhet av Cloud computing, Azure eller Machine learning är starkt meriterande

UX-Designer

Om rollen

Som UX-/interaktionsdesigner på Visma är du delaktig i att förbättra och ta fram koncept för nya produkter och funktioner i nära samarbete med produktägaren och utvecklingsteamet. Tillsammans med teamet kartlägger du användarnas behov och beteenden. Du bidrar med idéer och skisser på hur ett användargränssnitt skall se ut och backar upp det med prototyper och testning.

På Visma ser vi UX som en konkurrensfördel i förverkligandet av våra kunders företagande. Om du brinner för människa-datorinteraktion och ny teknologi så tror vi att du kommet trivas väldigt bra i denna roll!

Placeringsort är Växjö. 

Vem söker vi?

 • Dig som tar examen i interaktionsdesign eller motsvarande
 • Erfarenhet av användbarhetstester och intervjuer
 • Kunskap om designprinciper för både mobilt och desktop samt inom responsiv design
 • Färdigheter i relevanta verktyg för att skapa prototyper 
 • God kommunikationsförmåga och obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska
 • En god lagspelare som trivs i grupp och samtidigt tar stort personligt ansvar
 • Kunskap om frontend-ramverk är meriterande

Är du intresserad? 

Sista ansökningsdag är 12 mars 2017

Har du frågor?
Välkommen att kontakta mig
Emma Blomberg, HR Professional
Tel: 070 313 7164