Siktar du på en karriär i en av Europas ledande tech-koncerner?

Visma satsar stort på nyexade och studenter och vi erbjuder alltifrån Graduate Program, Management Traineeprogram och Summer Internship. Vi söker ständigt talanger som vill växa tillsammans med oss!

Management Trainee Program

Triggas du av kombinationen IT och management? Vill du starta din karriär inom Nordens ledande IT-koncern? Då ska du läsa vidare om Vismas Management Traineeprogram!

Jag vill veta mer!

Tech Talent Program

Var med och forma morgondagens samhälle genom produkter som användare älskar. Då är Vismas Tech Talent-program den perfekta karriärsstarten för dig som vill kickstarta karriären som systemutvecklare!

Jag vill veta mer!

Graduate Programmet

Graduate Programmet är för IT-profiler som snart tar examen och snabbt vill kickstarta karriären. Under 6 månader jobbar du i verksamhetsnära projekt tillsammans med handlening av seniora kollegor. Därefter erbjuds du en fast roll i Visma koncernen.

Jag vill veta mer!

Summer Internship

Är du vår nästa Summer Intern? Visma erbjuder ett internship där du som student får arbeta som projektledare hos oss under en sommar!

Jag vill veta mer!

TechMent

Mentorskapsprogram för dig som studerar IT och vill ha en mentor från yrkeslivet som ger dig vägledning och kunskap inför karriären. 

Jag vill veta mer!

 

UX Internship

Brinner du för att lösa problem och vill ha en positiv inverkan på samhället? Oavsett om du är intresserad av välfärd, skola eller bokföring så har vi projekt för dig där du kan vara med och skapa bättre användarupplevelser för tusentals människor.

Jag vill veta mer!

ExJobb_careers.jpg

Exjobb & Praktik 

Är du intresserad av att göra ditt exjobb eller praktik hos oss på Visma? Vänligen skicka in din ansökan och beskriv vad just du söker. I din ansökan önskar vi ditt CV samt en beskrivning av  ämne/ämnen  du är intresserad att fördjupa dig inom samt tidsperiod och placeringsort för ditt exjobb eller praktik. På så sätt kan vi lättare hitta ett lämplig projekt som passar för just dig.

Ansök om exjobb eller praktik