Karriärmöjligheter för nyexade och studenter

Starta din karriär i Visma!

Siktar du på en karriär i en av Europas ledande tech-koncerner?

Visma satsar stort på nyexade och studenter och vi erbjuder alltifrån fasta tjänster till vårt management traineeprogram och summer internship. Vi söker ständigt talanger som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa! 

Management Traineeprogram

Triggas du av kombinationen IT och management? Vill du starta din karriär inom Nordens ledande IT-koncern? Då ska du läsa vidare om Vismas Management Traineeprogram!

Jag vill veta mer

Fasta roller för nyexaminerade

Vi har flera spännande tjänster, inom bland annat IT, Digital Marknadsföring, Projektledning och konsultroller för dig som snart tar examen och är intresserad av en fast roll i Visma koncernen.

Jag vill veta mer

Summer Internship

Är du vår nästa summer intern? Visma erbjuder ett internship där du som student får arbeta som projektledare hos oss under en sommar!

Läs mer

TechMent - Mentorskapsprogram

TechMent är för dig som studerar IT och vill ha en mentor från yrkeslivet som ger dig värdefull information inför ditt framtida karriärval

Läs mer

 

Ex-jobb & Praktik 

Är du intresserad av att göra ditt exjobb eller praktik hos oss på Visma? Vänligen kontakta oss via kontaktformuläret nedan och beskriv vad just du söker. I din ansökan får du gärna beskriva ett eller två ämnen du är intresserad att fördjupa dig inom samt tidsperiod för exjobb eller praktik. På så sätt kan vi lättare hitta ett lämplig projekt som passar för just dig.