Karriärmöjligheter för studenter och nyexade

Siktar du mot en karriär i Nordens ledande IT-koncern?

Visma satsar stort på nyexade och studenter. Vi söker talanger som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt!

Som nyexad på Visma kan du jobba med bland annat systemutveckling, projektledning, konsultverksamhet och UX. Vi är även stolta över vårt gedigna traineeprogram inom management. För dig som har en bit kvar till examen kan vi erbjuda ett lärorikt och utmanande summer internship. Läs gärna mer i flikarna ovan!

Vad erbjuder Visma dig?

På Visma har vi stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att även du som nyexad eller student har mycket att tillföra vår koncern, likväl som att du hos oss får möjlighet att arbeta nära seniora kollegor som kan bidra till din egen utveckling. Som Nordens ledande IT-koncern är det för oss självklart att ligga i framkant inom morgondagens mjukvara för effektivare företag. Vi är idag ledande inom Cloud-teknologi och en stor del av koncernens omsättning återinvesteras årligen i R&D. Om du vill starta karriären i ett lönsamt och växande bolag med stort fokus på innovation så har du hamnat rätt. 

Med huvudkontoret beläget i Oslo präglas vår koncern av en nordisk företagskultur där du trivs som sätter resultat och affärsnytta före prestige. På Visma äger vi hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Vi har över 500.000 företagskunder i både privat och offentlig sektor. Detta skapar möjlighet till många framtida karriärvägar och utveckling i olika riktningar beroende på vad just du brinner för. Om du är intresserad av ny teknologi och strävar efter att arbeta med högkvalitativa produkter med slutkunden i centrum tror vi att du kommer trivas väldigt bra hos Visma!

Vill du vara med oss på denna resa?

Håll dig gärna uppdaterad på denna sida för mer information om alla lediga roller.

Har du frågor?
Välkommen att kontakta mig
Emma Blomberg, HR Professional
Tel: 070 313 7164