Helhetslösning för din redovisningsbyrå

Vi hjälper dig att skapa mervärde för dina kunder

Vill du få full koll på dina kunder, uppdrag och din tidsredovisning? Då har vi en helhetslösning som kommer lyfta din redovisningsbyrå och öka din lönsamhet. Med våra webbaserade tjänster kan du enkelt kommunicera med dina kunder och effektivisera arbetet med dina medarbetare. Och du är i tryggt sällskap - sju av tio redovisningsbyråer och mer än hälften av Sveriges småföretag använder Vismas bokföringsprogram i dag.

Full koll på kunder, uppdrag och arbetstid

Byråer som har bra underlag kan fatta rätt beslut och öka sin lönsamhet. Därför har vi tagit fram en webbaserad byrålösning, som samlar all viktig kunddata på en plats, var du än befinner dig. Delegera arbete till dina medarbetare, även om de jobbar på annan ort, och följ alla bevakningsuppdrag på webben.

Glöm alla anteckningar i Exceldokument - vår byrålsöning visar alltid vad som ska göras, vad som är kvar att göra och när det ska vara klart. Du kan själv välja att fakturera timpris, transaktionspris eller fast pris. Mät och och följ upp för att se vilken prissättning som är mest optimal för din byrå. Med Vismas byrålösning bli du en framtidsbyrå!