Management Trainee på Visma

Början på din karriär!

Är du vår nästa Management Trainee?

Triggas du av kombinationen IT och management? Vill du jobba i en snabbrörlig miljö där entreprenörskap och ny teknologi står i fokus? Tar du dessutom snart masterexamen och vill starta din karriär inom Nordens ledande IT-koncern? Då har du anledning att läsa vidare om Vismas Management Traineeprogram.

Som Management Trainee på Visma blir du från dag ett ansvarig för ledning, planering och genomförande av strategiska projekt inom flera olika affärsområden. Under ditt traineeår lär du känna Vismas företagskultur på djupet och bygger dessutom ett värdefullt yrkesnätverk inom koncernen. Efter ditt traineeår övergår du till en fast position, och får då en unik möjlighet att hitta en roll inom Visma som matchar dina framtidsvisioner och ambitioner.

Projekten (totalt fem olika under året) väljs med omsorg och baseras på reella business case som är betydelsefulla för Vismas framtida utveckling. Projekten är varierande och anpassas efter din akademiska bakgrund, men du förväntas även kliva utanför din komfortzon och utmanas inom andra områden. Tidigare trainees har drivit projekt inom exempelvis: IT-strategi, M&A, customer experience, dataanalys, machine learning och digital marknadsföring. 

Dina första två månader tillbringar du på Vismas huvudkontor i Oslo tillsammans med övriga nordiska Management Trainees. Vår geografiska närvaro skapar därefter möjlighet för projekt på kontoren i Sverige såväl som utomlands. Under projektens gång får du stöd och feedback från projektägare, faddrar och kollegor. Tillsammans med programkoordinator och din personliga mentor planerar du dina framtida karriärvägar samt säkerställer både personlig och professionell utveckling. 

Vem söker vi?

  • Nyutexaminerad med civilingenjörs-/ masterexamen inom Data/IT, Management eller Ekonomi
  • Goda akademiska resultat
  • Talar svenska och engelska obehindrat
  • Är självgående och analytisk med framtida ledarambitioner
  • Har ett brinnande intresse för projektledning och IT-branschens utveckling

Som Trainee får du:

  • En unik start på karriären med möjlighet till snabbt avancemang efter avslutat program
  • Konkurrenskraftiga villkor och internationella möjligheter
  • Möjlighet till en ledarposition på sikt inom Visma
  • En varierad och händelserik vardag - ingen dag är den andra lik som Management Trainee
  • Utmaningar som får dig att växa!

 

Möt 2018 års Management traineer 

Läs mer på bloggen>>

Vad händer efter ditt traineeår?

Efter ditt traineeår övergår du till en fast position inom Visma. Hos oss finns det många exempel på olika karriärvägar efter det att våra Management Traineer har avslutat sitt traineeår. Här kan du se vad några av våra tidigare Management Traineer arbetar med idag.

Utlandsmöjligheter

Är du nyfiken på att arbeta utomlands? Som Management Trainee får du möjlighet att arbeta på flera av Vismas kontor. Kanske ett projekt i Köpenhamn är något för dig? Eller varför inte Amsterdam?

 

Ansök till Vismas Management Traineeprogram 2020 öppnar i oktober!

Har du frågor - kontakta mig

Kajza Zellman Sjööblom

Employer Branding and Recruitment Specialist
kajza.zellman@visma.com
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.