Vi på Visma är

128_Entreprenurial.png

Entreprenöriella

Vi uppmuntrar och uppmanar till kritiskt tänkande och mod till innovation. Här får du friheten att experimentera, utveckla och leda dig själv och Visma in i framtiden. Vi ser oss som Europas största start-up där våra olika bolag och team skapar kreativa hubbar.

128_Inclusive.png

Inkluderande

Framför allt är vi ett team. På Visma värnar vi om vår hjälpsamma och transparenta kultur. Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och utgångspunkter och uppmuntrar alla till att dela sina åsikter. Kom som du är och gör det du kan bäst! Tillsammans skapar vi en miljö där det är lätt att trivas.

128_Dedicated.png

Dedikerade

Vi tror att medarbetares engagemang blir som störst när passion möter frihet. Därför erbjuder vi en inkluderande miljö där vi tillsammans löser framtidens tekniska utmaningar, luftar idéer och skapar drivkraft. Vi är helt enkelt ett gäng som brinner för det vi gör.

128_Responsible.png

Ansvarstagande

Vi inspirerar människor att växa genom utmanande arbetsuppgifter och samarbete över hela Visma-koncernen. Du jobbar i en dynamisk och förtroendebaserad arbetsmiljö̈ och ges flexibiliteten du behöver för att ha en hälsosam balans mellan arbete och privatliv.

Vi brinner för tech

KulturPaVisma_600x600.jpg

Vi på Visma vill att alla ska upptäcka glädjen i tech och möjligheten till en fantastiskt givande karriär. Samtidigt behövs det en större mångfald inom IT-branschen för att kunna lösa framtidens tekniska utmaningar. Därför sponsrar vi gärna viktiga initiativ som ökar intresset för tech. Här är exempel på några! 

Hello Word – för att tända framtidens digitala stjärnor!

Genom digitala och fysiska meetups, läger och sommarkollon syftar Hello World till att främja digital och teknisk nyfikenhet och kreativitet. Den ideella organisationen delar också ut stipendier för att möjliggöra för fler barn och unga att hänga med in i framtiden. 

Women in Tech – för att fler kvinnor ska välja IT-branschen

Women in Tech drivs med stöd av över 20 framgångsrika bolag med ena eller båda fötterna i tech. Syftet är att få fler kvinnor att välja en karriär inom tech-branschen, och att de som gör det valet också väljer att stanna kvar.

Bli en del av oss

Vi behöver just dig och din unika talang! Vill du vara med och utvecklas med oss? Om du tror att vi är en perfect match, sök något av våra lediga jobb!

Se våra lediga jobb