Bokföring

“Bokföring innebär att föra anteckningar över affärstransaktioner och därmed redovisa sina ekonomiska händelser.” (Wikipedia)

Vad behöver du?

  • Bokföringsprogram
  • Ekonomistyrning
  • Bokföring online

Oavsett om du sköter din löpande bokföring för företaget själv, om du vill ha ett bokföringsprogram på din egen dator eller om du vill sköta bokföringen i molnet så har vi lösningar som passar dig. Du kan välja mellan färdiga paket eller skräddarsydda lösningar, eller något mittemellan.

Här hittar du några av de program och lösningar som vi erbjuder - känner du dig osäker kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

 

Räknare

Hitta lösningen som passar dig

Detta är några av våra mest populära lösningar inom bokföring. Välj den som passar bäst för din verksamhet.
 
Småföretagare bild

Bokföringsprogram för småföretagare

Behöver du ett bokföringsprogram som visar hur din verksamhet mår och utvecklas? Med Visma eEkonomi  sköter du själv din bokföring online.

 
Ekonomisystem bild

Visma Ekonomisystem

Vi hjälper ditt företag - från små företag med lite större behov till specialbyggda lösningar för stora verksamheter och offentlig sektor.

Se våra lösningar

Håll dig uppdaterad med Vismas blogg

På vår blogg har vi en kategori som tar upp frågor om bokföring och redovisning. Håll dig uppdaterad och läs vad våra experter skriver. 

Följ Vismas blogg

Några av våra lösningar inom bokföring

 

Vima eEkonomi - Webbaserad fakturerings- och bokföringssystem

Visma Business - affärssystem

Visma Byråpaket - för redovisningsbyråer

Visma Control - ekonomisystem

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.