Bokföring

“Bokföring innebär att föra anteckningar över affärstransaktioner och därmed redovisa sina ekonomiska händelser.” (Wikipedia)

Hitta lösningen som passar dig

Detta är några av våra mest populära lösningar inom bokföring. Välj den som passar bäst för din verksamhet.
 
Småföretagare bild

Bokföringsprogram för småföretagare

Behöver du ett bokföringsprogram som visar hur din verksamhet mår och utvecklas? Med Visma eEkonomi sköter du själv din bokföring online.

 
Ekonomisystem bild

Visma Ekonomisystem

Vi hjälper ditt företag - från små företag med lite större behov till specialbyggda lösningar för stora verksamheter och offentlig sektor.

Se våra lösningar

Håll dig uppdaterad med Vismas blogg

På vår blogg har vi en kategori som tar upp frågor om bokföring och redovisning. Håll dig uppdaterad och läs vad våra experter skriver. 

Följ Vismas blogg

Några av våra lösningar inom bokföring

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller den lagstiftning och de regelverk som omgärdar alla de tjänster och produkter vi levererar och tillhandahåller. Detta är viktigt för att våra kunder ska kunna lita på oss.

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.