Bokföring

“Bokföring innebär att föra anteckningar över affärstransaktioner och därmed redovisa sina ekonomiska händelser.” (Wikipedia)

Vad behöver du?

 • Hjälp med bokföring
 • Bokföringsprogram
 • Ekonomistyrning
 • Bokföring online

Oavsett om du sköter din bokföring själv, eller om du vill att någon annan tar hand om alltihop, om du vill ha ett bokföringsprogram på din egen dator eller om du vill sköta allt i molnet så har vi lösningar som passar dig. Du kan välja mellan färdiga paket eller skräddarsydda lösningar, eller något mittemellan.

Här hittar du några av de tjänster och program som vi erbjuder - känner du dig osäker kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

 

Hitta lösningen som passar dig

Detta är några av våra mest populära lösningar inom bokföring. Välj den som passar bäst för din verksamhet.
 

Bokföringsprogram för småföretagare

Behöver du ett bokföringsprogram som visar hur din verksamhet mår och utvecklas? Med Visma eEkonomi  sköter du själv din bokföring online.

Prova gratis

 

Bättre koll på din bokföring

Våra konsulter hjälper dig med bokföring, moms och skatter. Med våra lösningar och verktyg får du mer tid över till din kärnverksamhet.

Se fördelarna

Visma Ekonomisystem

Vi hjälper ditt företag - från små företag med lite större behov till specialbyggda lösningar för stora verksamheter och offentlig sektor.

Se våra lösningar

Visma SmartAccounting - Din egen bokföringskonsult online

Ett nytt och enklare sätt att sköta din bokföring på. Välj hur mycket du vill göra själv och få trygghet, kompetens och vägledning från oss. Vi kallar det för bokföringskonsult online.

Fastpris eller pris/timme, välj själv.

Se paket och priser

Bokföringstjänster från Visma

Bokföring för ett företag kan innebära många olika utmaningar beroende på vilket företag man är. För vissa fungerar det bra att göra allt själv medan andra behöver hjälp i större eller mindre utsträckning.

Våra konsulter har mångårig erfarenhet och är alltid uppdaterade vad det gäller nya lagar och regler. Vi har erfarenhet från de flesta branscher och verksamheter.

Läs om fördelarna med bokföringstjänster från Visma  

 

Få hjälp med:
  • Bokföring
  • Fakturering
  • Lön
  • Rapportering
  • Bokslut
  • Rådgivning

Håll dig uppdaterad med Vismas blogg

På vår blogg har vi en kategori som tar upp frågor om bokföring och redovisning. Håll dig uppdaterad och läs vad våra experter skriver. 

Följ Vismas blogg

Några av våra lösningar inom bokföring

Produkter:

Vima eEkonomi - Webbaserad fakturerings- och bokföringssystem

Visma Business - affärssystem

Visma Byråpaket - för redovisningsbyråer

Visma Control - ekonomisystem

Tjänster:

Visma Smart Accounting - redovisningskonsult online

Visma Redovisningstjänster - outsourcing av redovisning och bokföring

Varför välja Visma?

Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.