Business Intelligence

Våra BI-lösningar ger dig bättre förståelse för verksamheten och gör det enklare att fatta bättre affärsbeslut.

Nordens största business intelligence leverantör

Vi har lösningarna för att analysera din verksamhets data och oavsett hur stor eller liten din organisation är sitter ni på enorma mängder data från ett flertal olika system. En bra lösning för beslutsstöd, eller business intelligence, kan omvandla fragmenterade data till information och kunskap. Målet är att ge dig stöd för beslut och bättre styrning av verksamheten. Med Visma kan du välja mellan att välja mellan Vismas egna BI-lösningar eller Visma bWise som är Elite partner med några av markandens ledande leverantörer.

Visma Consulting - Er digitaliseringspartner


Kunskap

Våra kompetenta experter och konsulter är alltid uppdaterade vad gäller lagstiftning och regelverk om alla de tjänster och produkter vi levererar. Detta är viktigt för våra kunder.

Trygghet

Kunskap ger trygghet men även det faktum att Visma är ett stabilt och solitt företag med lång tradition gör att du kan välja våra lösningar. Vi finns här i morgon också. Om du växer och dina behov förändras så har vi fortfarande lösningen för dig - vi växer med dig.

Teknologi

Vi är experter på att effektivisera verksamheter. Detta gör vi genom att leverera produkter och tjänster som effektiviserar våra kunders vardag. Därför är fokus på teknologi viktigt för oss. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste teknologilösningarna - det tjänar våra kunder på.