Avancerat beslutstöd som en del av affärssystemet

Business Intelligence är ett av de viktigaste verktygen för verksamheter som vill ta snabba och välgrundade beslut. Med rätt information i rätt tid får ni god översikt av både utmaningar och möjligheter, samt värdefulla insikter för att optimera era affärsprocesser.

Sedan januari 2020 är OneStop Reportings molnbaserade lösningar för rapportering, budgetering och analys en del av Visma. För användare av våra affärssystem innebär detta en stor fördel vad gäller integration av beslutstöd med affärssystemet, och nya möjligheter till automatiskt uppdaterade nyckeltal som alla kan se, förstå och agera på.

 • Skräddarsydda rapporter
  Skräddarsy rapporter för körning eller publicering på enklast möjliga sätt med “dra-och-släpp”-funktionalitet. Integration med Microsoft Excel.

 • Full kontroll över rapporteringsprocessen
  Automatisera rapporter genom att välja mall och vilket företag rapporten ska köras på, vem som ska få tillgång och när den ska köras och publiceras. Detta kan göras varje vecka, månad eller timme och levereras till flera mottagare om så önskas.

 • Koncernrapportering
  Konsolidera data från flera företag till en samlad rapport. Anpassa utseende och innehåll enkelt för bästa möjliga överblick.

 • Budgetering och prognoser
  Enkel, webbaserad lösning för budgetering och prognoser. Skapa, underhåll, hantera och övervaka budgetprocessen från början till slut med minimal manuell insats.

Vill du veta mer om OneStop Reporting? Kontakta oss så berättar vi mer.