Tech Talent Program

Är du intresserad av en karriär som softwareutvecklare där du kan påverka miljoner av användare runt om i Europa? Vill du ha flexibilitet till att innovera och utmana dagens IT-lösningar? Då är Vismas Tech Talent-program den perfekta karriärsstarten för dig.

Tech Talent-pogram - För dig som brinner för IT och utveckling

Tänk dig en start på karriären där du utvecklas i raketfart, bygger ett värdefullt yrkesnätverk och dessutom blir en del av ett av de snabbast växande IT-bolagen. Detta i en internationell miljö där innovation och gemenskap står i centrum. Vismas Tech Talent Program riktar sig till dig som vill jobba som utvecklare och skapa affärskritisk programvara som gör skillnad i människors vardag.

Programmet är internationellt och löper under 1 år där du kommer att arbetar i tre olika produktteam inom Visma. Här får du möjlighet att lära dig om de viktigaste teknologierna och utveckla dina kompetenser inom DevOps-principer. Du blir även del av ett härligt gäng av tech-talanger från Norge, Danmark, Finland och Nederländerna och du får chansen att genomföra projekt såväl i Sverige som utomlands. 

Efter avslutat program erbjuds du en roll i ett av Vismas produktteam.

Vad erbjuder vi?

 • En unik start på din karriär med möjlighet att påverka kvaliteten och framgången för Vismas produkter de kommande åren.
 • Möjlighet att utveckla din kompetens genom arbetslivserfarenhet i olika produktteam (med olika teknologier), relevanta kurser och workshops samt professionella mentorer. Läs mer om detta här.
  En unik arbetsmiljö med kollegor som brinner för mjukvaruutveckling. Läs mer om detta här.
 • Möjlighet att under ett år vara del av tre projekt i olika företag och specialiserade team där du får chans att jobba i ett internationellt projekt.
 • Konkurrenskraftiga villkor, ett internationellt nätverk och en inkluderande och social arbetsmiljö.
 • Garanterad fast anställning efter avslutad traineeperiod i ett av Vismas företag.

Du är...

 • Nyexaminerad IT-student.

 • Motiverad att utveckla och leverera mjukvara för några av Vismas snabbast växande produkter.

 • Nyfiken på att utforska olika områden inom mjukvaruutveckling.

 • Bosatt i Sverige.

De senaste inläggen i Visma Life-bloggen

Summer Internship 2022 – Ett 🔥 sommarjobb

in Management Trainee

De svenska praktikanterna (från vänster) Arvid C, Linnea och Arvid E har haft en fartfylld sommar där de ansvarat för att leda projekt med strategisk betydelse för Visma. Nu berättar de om hur sommaren med Visma har varit! Här är Vismas interns 2022 Linnea Hej! Jag heter Linnea och jag pluggar Datateknik med inriktning Software […]

Summer Internship – Så var sommaren med Visma

in Visma Life

Vismas Summer Internship är nu avslutat för denna gången. De svenska praktikanterna Ulrika och Caroline har haft en fartfylld sommar där de ansvarat för att leda ett projekt med strategisk betydelse för Visma. Nu berättar de om hur sommaren med Visma har varit!

Leda hälsoprojekt på distans

in Lön & HR

Caroline Andersson är HR-advisor på Visma. Ta del av hennes tankar och erfarenheter av att genomföra en hälsosatsning för anställda på flera hundra hemmakontor.