Tech Talent-pogram - För dig som brinner för IT och utveckling

Tänk dig en start på karriären där du utvecklas i raketfart, bygger ett värdefullt yrkesnätverk och dessutom blir en del av ett av de snabbast växande IT-bolagen. Detta i en internationell miljö där innovation och gemenskap står i centrum. Vismas Tech Talent Program riktar sig till dig som vill jobba som utvecklare och skapa affärskritisk programvara som gör skillnad i människors vardag.

Programmet är internationellt och löper under 1 år där du kommer att arbetar i tre olika produktteam inom Visma. Här får du möjlighet att lära dig om de viktigaste teknologierna och utveckla dina kompetenser inom DevOps-principer. Du blir även del av ett härligt gäng av tech-talanger från Norge, Danmark, Finland och Nederländerna och du får chansen att genomföra projekt såväl i Sverige som utomlands. Efter avslutat program erbjuds du en roll i ett av Vismas produktteam.

Ansökningsperiod öppnar i mitten av november.

Vad erbjuder vi?

 • En unik start på din karriär med möjlighet att påverka kvaliteten och framgången för Vismas produkter de kommande åren.
 • Möjlighet att utveckla din kompetens genom arbetslivserfarenhet i olika produktteam (med olika teknologier), relevanta kurser och workshops samt professionella mentorer. Läs mer om detta här.
  En unik arbetsmiljö med kollegor som brinner för mjukvaruutveckling. Läs mer om detta här.
 • Möjlighet att under ett år vara del av tre projekt i olika företag och specialiserade team där du får chans att jobba i ett internationellt projekt.
 • Konkurrenskraftiga villkor, ett internationellt nätverk och en inkluderande och social arbetsmiljö.
 • Garanterad fast anställning efter avslutad traineeperiod i ett av Vismas företag.

Du är...

 • Nyexaminerad IT-student.

 • Motiverad att utveckla och leverera mjukvara för några av Vismas snabbast växande produkter.

 • Nyfiken på att utforska olika områden inom mjukvaruutveckling.

 • Bosatt i Sverige.

Har du frågor?
Kontakta mig!

Linn Sandström

Employer Branding Responsible

De senaste inläggen i Visma Life-bloggen

Rade tog ett snedsteg upp i karriären

in Visma Life

På Visma är karriärvägarna oändliga, menar Rade Kocovski som snart kliver in i rollen som vd på Inyett – ett av Vismas bolagsförvärv under de senaste åren.

Möt Maria – en av våra management traineer

in Visma Life

Visma-bolaget InExchange har glädjen att få hälsa sin allra första trainee välkommen. Hon heter Maria Hallgren och går Vismas management trainee-program.

Summer Internship 2022 – Ett 🔥 sommarjobb

in Management Trainee

De svenska praktikanterna (från vänster) Arvid C, Linnea och Arvid E har haft en fartfylld sommar där de ansvarat för att leda projekt med strategisk betydelse för Visma. Nu berättar de om hur sommaren med Visma har varit! Här är Vismas interns 2022 Linnea Hej! Jag heter Linnea och jag pluggar Datateknik med inriktning Software […]