Tech Talent Program

Är du intresserad av en karriär som softwareutvecklare där du kan påverka miljoner av användare runt om i Europa? Vill du ha flexibilitet till att innovera och utmana dagens IT-lösningar? Då är Vismas Tech Talent-program den perfekta karriärsstarten för dig.

Ansök

Tech Talent-pogram - För dig som brinner för IT och utveckling

Tänk dig en start på karriären där du utvecklas i raketfart, bygger ett värdefullt yrkesnätverk och dessutom blir en del av ett av de snabbast växande IT-bolagen. Detta i en internationell miljö där innovation och gemenskap står i centrum. Vismas Tech Talent Program riktar sig till dig som vill jobba som utvecklare och skapa affärskritisk programvara som gör skillnad i människors vardag.

Programmet är internationellt och löper under 1 år där du kommer att arbetar i tre olika produktteam inom Visma. Här får du möjlighet att lära dig om de viktigaste teknologierna och utveckla dina kompetenser inom DevOps-principer. Du blir även del av ett härligt gäng av tech-talanger från Norge, Danmark, Finland och Nederländerna och du får chansen att genomföra projekt såväl i Sverige som utomlands. 

Efter avslutat program erbjuds du en roll i ett av Vismas produktteam.

Vad erbjuder vi?

  • En unik start på karriären med möjlighet till att påverka kvaliteten och framgången för Vismas produkter de kommande åren
  • Konkurrenskraftiga villkor och internationella möjligheter
  • Möjligheten att arbeta med 3-4 produktutvecklingsprojekt under 12 månader
  • En egen mentor under programmet
  • Utmaningar som får dig att växa!

Vem söker vi?

  • Nyexad med civilingenjörs-/ masterexamen inom Data/IT

  • Goda akademiska resultat

  • Talar svenska och engelska obehindrat
  • Har ett brinnande intresse för programmering och softwareutveckling
  • Motiverad att utveckla och leverera software i några av Vismas snabbast växande produkter

Ansökan till Tech Talent-programmet 2022 är öppen!

Ansök

 

De senaste inläggen i Visma Life-bloggen

Summer Internship – Så var sommaren med Visma

in Visma Life

Vismas Summer Internship är nu avslutat för denna gången. De svenska praktikanterna Ulrika och Caroline har haft en fartfylld sommar där de ansvarat för att leda ett projekt med strategisk betydelse för Visma. Nu berättar de om hur sommaren med Visma har varit!

Leda hälsoprojekt på distans

in Lön & HR

Caroline Andersson är HR-advisor på Visma. Ta del av hennes tankar och erfarenheter av att genomföra en hälsosatsning för anställda på flera hundra hemmakontor.

Långt mer än en timmes energibesparing

in Lön & HR

Under Earth Hour släcker vi ner för att belysa en av vår tids viktigaste frågor, som världens ledare och arbetsgivare måste ta på allvar.