En komplett logistiklösning i molnet

Ett affärssystem för automatisering av lagerhantering och logistik

 

Djup, smidiga flöden och anpassningsbara processer 

Logistikfunktionen i Visma.net är kraftfull och ger er ett komplett affärssystem som enkelt integreras med logistikprocessen. Detta ger tydlig överblick av aktuellt lagersaldo samt att varje lagerrörelse automatiskt registreras på balansräkningen, exempelvis.

imagey8jbp.png

Allt i en lösning:
ekonomi + logistik

Ekonomi + logistik i ett, lättillgängligt och bara att logga in och jobba från dator, platta eller mobil.

64_customer_reports_64x64.png

Optimera försörjningskedjan

Integrerade processer för lager, beställning och inköp med full spårbarhet. Dashboards, nyckeltal och rapporter i realtid.

Kontroll, trygghet och transparens

Hantera leverantörsnätverk mer effektivt. Se lagernivåer i realtid och ge era kunder insyn med spårbarhet från början till slut.

Sömlös försäljning och kunden i fokus

Lägg ordrar direkt i systemet eller automatisera genom integration med webbutik eller andra system. Med allt på ett ställe lär du känna din kund och kan snabbt ge svar om vad, när och till vilket pris du kan leverera. Flerspråkshantering underlättar arbete över landsgränser då värden och artikelbeskrivningar kan översättas till flera språk i systemet.

Effektiv inköpsprocess och direktleverans 

Få förslag på vad som behöver fyllas på baserat på exempelvis min/max, säsongsvariationer och försäljningsorder. I lösningen får du en fullständig översikt av prisavtal och leveranstider från alla dina leverantörer. Leverans direkt från leverantören till din kund kan göras vid behov och du har alltid full insikt i er inköpshistorik.

Full kontroll på lagret 

Det är lätt att lägga in inventarier i systemet och införa rullande inventering, baserat på omsättning och ABC-koder. Du kan använda orsakskoder för att spåra lagertransaktioner eller få detaljerad information om artikelns rörelse. Lagervärdet matchar alltid huvudboken tack vare full integration mellan ekonomi- och lagerfunktionen.

Nyckelfunktioner för logistik- och lagerhantering i Visma.net

Hämta e-guide: Visma.net för verksamheter inom lager och logistik

Logistik är en huvudfunktion i Visma.net som utvecklas i takt med den kraftfulla motorn för ekonomi och administration. Läs om bland annat:

✔ Automatisera distributionskedjan

✔ Investera för framtiden

✔ Funktionalitet