Support

Support

Din partner hjälper dig

Om du är kund och har frågor om Visma.net, så skall du i första hand kontakta din partner. Det är din partner som kan allt som rör just din uppsättning. Om du inte vet vem din partner är, kontakta gärna oss på Helpdesk så hjälper vi dig rätt.

Driftstatus

Här kan du se driftstatusen för alla våra Visma.net tjänster:

> Visma.net Driftstatus

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Visma Community


                

Visma Community är din främsta källa till information och kompetensdelning med andra kunder och partners. Här hittar du som kund vanliga frågeställningar, tips & tricks samt kortfattade beskrivningar av förbättringar i tjänsten.  Du kan också lägga upp en fråga som du har, för att direkt få hjälp av medlemmarna som är inloggade.

Visma Community ger högkvalitativa svar till både enkla och mer komplexa frågor. Som kund kan du hitta:

  • Frågor och svar
  • Steg-för-steg guide
  • Videos
  • Dokumentation
  • Notifieringar
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.