Kundreferenser

Så tycker våra kunder om Visma.net

Vi kan din bransch!

Oavsett vilka utmaningar ditt företag står inför har vi lösningarna. Ta del av några av våra kunders syn på sin lösning.

 
Aqua Dental

Tandvårdskedjan Aqua Dental är i en expansiv fas och växer med över 50 % varje år. För de är ett affärssystem som stöttar tillväxt ett måste. 

Läs mer

[Hälsa och sjukvård]

 Laser Components logo

Verksamhetens snabba tillväxt blev avgörande för industritjänsteföretaget Laser Components att välja ett affärssystem i molnet. 
Läs mer

[Industri]


 LifeAssays logo

Lifeassays är ett medtechbolag med primärt fokus på veterinärdiagnostik. Hör om deras erfarenheter av att gå från tidskrävande pappersarbete till automatisering.
Läs mer

[Hälsa och sjukvård]


Toolbox AB logo

Toolbox är specialister på verktyg för maskinell bearbetning inom trä. De stigande kraven på kostnadseffektivitet möts här med en stark tro på modern teknik och stora tillväxtambitioner.
Läs mer

[Logistik_och_distribution]

På Personverktyg återinvesterar man hela tiden i utveckling och när det var dags att byta server, var beslutet att gå över till molnet inte svårt att ta.
Läs mer

[Logistik och distribution]


Örnfrakt är ett av Norrlands största transport- och maskinföretag med fokus på säkerhet, engagemang och utveckling. Deras mål är att följa med i digitaliseringen i samhället och vid årsskiftet går de över till affärssystem i molnet.
Läs mer

[Logistik_och_distribution]


Lexicon IT-konsults mål är att skapa framtidssäkra IT-lösningar som kunderna kan växa med. När de letade efter ett nytt affärssystem för att effektivisera den egna verksamheten föll valet på en molnbaserad lösning.
Läs mer

[Utbildning]


Friskis&Svettis erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning till en halv miljon medlemmar över hela Sverige. Organisationens idrottsförening i Stockholm har valt att satsa på ett molnbaserat affärssystem som både är effektivt och enkelt att använda.
Läs mer

[Hälsa_och_sjukvård]


För chokladgrossisten Åsö i Åtvidaberg är kvalitet en avgörande ingrediens i verksamheten. Tack vare ett nytt effektivt affärssystem i molnet sparar företaget både tid och pengar – och säkrar en god kvalitet.
Läs mer

[Industri]


Molnbaserad lösning underlättar arbetet för en av Sveriges ledande arkitektbyråer. Cedervall arkitekter har gått från litet företag till en av Sveriges ledande arkitektbyråer med offentliga byggnader som sin specialitet. Med snabb tillväxt kom kravet på en sömlös administration – och lösningen hittade de i Visma.net.
Läs mer

[Tjänster]

 

Bee vill göra det enkelt att köra och välja elbil, hitta rätt laddlösning – och ladda bilen längs vägen. Deras mål är att fortsätta att växa, men för att kunna göra det var de i behov av ett flexibelt affärssystem med en effektiv lagerhantering.
Läs mer

[Tjänster]


Doktor.se är ett modernt och personligt vårdföretag som arbetar med digital sjukvård. Deras innovativa tekniska lösningar går dessutom hand i hand med deras val av affärssystem i molnet.
Läs mer

[Hälsa_och_sjukvård]


I över 20 år har utbildningsbolaget Hyper Island hjälpt människor och organisationer att öka förståelsen för olika förändringsprocesser i en alltmer digitaliserad värld. Det är därför ingen slump att de har valt att byta till ett molnbaserat affärssystem.
Läs mer

[Utbildning]


Nespresso erbjuder kaffe av högsta kvalitét som övervakas noggrant genom hela värdekedjan, från hållbar producering av kaffebönor till distribution av färdig produkt. Därför är det också naturligt att Nespresso Business Solutions har valt att satsa på Nordens bästa affärssystem i molnet.
Läs mer

[Tjänster]


Det instabila läget i världen skapar både oro och rädsla. För säkerhetsföretaget Sensec AB har det inneburit en ökad efterfrågan av deras tjänster. Genom att byta affärssystem har de skapat en effektivare organisation – och dragit ner på utgifterna.
Läs mer

[Tjänster]


Mark & Infra är ett av Mälardalens snabbast växande grossistföretag med ett högt kvalitets- och miljötänk som genomsyrar hela organisationen. Med hjälp av Vismas molnbaserade affärssystem för har de kontroll över alla delar i bolaget.
Läs mer

[Logistik_och_distribution]

Upptäck Visma.net

Funktioner

Kundreferenser

Webbinar