Jobba med oss! Bli återförsäljare av Nordens snabbast växande affärssystem

Som Visma.net-partner har ni många spännande affärer framför er. Väx, utvecklas, breddas och vinn tillsammans med oss.

Visma.net är ett av Nordens snabbast växande affärssystem och ett föredraget val för många av de företag som nu väljer att skaffa eller byta till ett modernt affärssystem. Med en snabbt och stadigt ökande efterfrågan söker vi alltid efter nya samarbetspartner för att stärka vår närvaro och leveransförmåga.

Drivs du och ditt företag av tillväxt och vill ha en hävstång mot fler, stora och långsiktiga affärer? Då vill vi mer än gärna jobba med er, och hjälpa er att snabbt komma igång.

Utvecklar ni lösningar som kan integreras med Visma.net? Vi samarbetar gärna för att lyfta fram er lösning via vårt Visma.net ISV partnerprogram.

Detta får du som Visma.net ERP-partner

Partnerprogrammet för Visma.net ERP är väl etablerat och grundar sig i ett generöst stöd inom såväl produkt, sälj och marknad. Som medlem blir också en del av ett starkt community av likasinnade branschkollegor att utbyta erfarenheter och stöd med. Några exempel på vad ni får som Visma.net-partner:

  • Konsultstöd i de första projekten
  • Dedikerad person för implementeringsstöd
  • Produktutbildning och certifiering
  • Utbildningsmaterial, guider m.m.
  • Nära till dialog med produktchefer, utveckling och andra experter på Visma. Bland annat via vårt partnerforum online samt återkommande möten och evenemang.
  • Säljstöd - dedikerad account manager, löpande coaching samt säljträning.
  • Marknadsstöd - leadsgenerering, GoTo-person hos Visma samt möjlighet att samarbeta kring marknadskampanjer.

Hör av dig för ett första samtal!

Kontakta oss så hör vi av oss och berättar mer. Och framförallt vill vi höra mer om er och era ambitioner och expertområden.