Varför Visma.net?

Varför välja Visma.net som affärssystem och Visma som leverantör? 

Många väljer Visma.net utifrån tidigare erfarenheter, rekommendationer eller som ett naturligt steg vid uppgradering från ett annat Visma-system man är nöjd med.

Det finns många bra affärssystem på marknaden och för att veta vad som är bäst för er behöver ni såklart jämföra, utvärdera och själva skaffa er en uppfattning. Här är fem av våra stolta argument för att välja oss som leverantör och digitaliseringspartner:

Ett modernt affärssystem

Visma.net är ett komplett, modernt affärssystem fött i molnet. Med över tio år på marknaden står plattformen stark och vi har stort fokus på utveckling. Vi ger er en trygg och samtidigt innovativ lösning som stärker er verksamhet, och underlättar det vardagliga.

  • Ta emot fakturor direkt in i systemet
  • Skicka fakturor elektroniskt och få betalt snabbare
  • Attestera digitalt för ökad kontroll
  • Registrera utlägg direkt och inte “sen”
  • Smarta rapporter och mer analys

Ett starkt ekosystem

Utöver de många tilläggstjänster som finns för Visma.net rymmer produktfamiljen ett flertal lösningar som med fördel används ihop med affärssystemet. Som Visma kan vi också alltid hjälpa er med andra lösningar och frågor som exempelvis HR-stöd och konsulttjänster. 

Hjälp hela vägen

Visma.net köps via våra certifierade partnerföretag som är specialister på att hjälpa företag med att välja systemstöd och få det på plats. Dessa ERP-experter finns över hela landet och är engagerade innan, under och efter en implementering. Våra partnerföretag har alltid nära till oss på Visma och vi finns även tillgängliga för våra gemensamma kunder, exempelvis via vårt kundforum där användare av våra produkter har direktkontakt med våra produktchefer och specialister.

Användardriven utveckling 

Vår utveckling är både lokal och central och till stor del användardriven. I vårt kundforum finns exempelvis en egen sektion för förbättringsförslag där vi löpande hämtar underlag för vilken ny funktionalitet samt vilka förbättringar vi ska fokusera på.

Lokal närvaro 

Som Nordisk koncern och svenskt bolag (Visma Software AB) finns vi nära och är tillgängliga, räknar vi in våra partnerföretag är vi rikstäckande.

Webbinar: Vad blir bättre och enklare med ett modernt affärssystem?

Lyssna in till vår presentation och demo av affärssystemet Visma.net. Här får du en bra övergripande bild av hur systemet ser ut och fungerar samt konkreta exempel på vinsterna med att jobba mer automatiserat.

Hör bl.a. om:

  • Varför ett modernt affärssystem?
  • Effekten av att automatisera mera
  • Nyckelfunktioner i Visma.net
  • Vad vi erbjuder: en helhetslösning (allt-i-ett)

Presentationen riktar sig till beslutsfattare eller dig som jobbar med ekonomi, logistik eller IT på ett större företag.

 

 

 

För våra webbinar använder vi tjänsten GoToWebinar, vilket innebär att uppgifterna du lämnar vid anmälan lagras i USA.

Anmäl dig här!

Välj datum att delta: