Boka
kostnadsfritt webbinar

Boka kostnadsfritt webbinar

Få insikt i Visma.net ERP

Vi visar hur du kan effektivisera din administration genom att automatisera och effektivisera dagliga och återkommande rutiner i ett modernt affärssystem i molnet. Vi erbjuder två olika webbinar - ett med fokus på ekonomi och administration och ett med fokus på hantering av lager och logistik. Välj det som passar din verksamhet bäst.

Välj tid och fokusområde och skicka in formuläret för att anmäla dig.
Du kan också välja att boka in ett personligt möte med oss!
Fokus på ekonomi och administration
Fokus på lagerhantering och logistik
Personligt möte:
JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.