Kostnadsfria webbinar

Medvind WFM

Utökad mobilitet för chefer

Under 2022 utökas Medvinds mobila funktion för chefer. Vill du veta vad det innebär för dig? Jerker Wall, produktmarknadschef och Kasper Dahlin, produkt- & utvecklingschef visar dig de nya funktionerna. Bland annat kommer det vara möjligt att bevilja ledigheter, attestera tidrapporter och se en bemanningsöversikt i mobilen.

28 september 2022
Kl. 08:15 - 9:00

Anmäl dig här

Medvind WFM

Medvind WFM AutoSchema

Jerker Wall har bjudit in Mona Norén, systemförvaltare för Medvind i Bollnäs Kommun till detta webbinar. Var med och lyssna på när Mona berättar om hur AutoSchema hjälper deras chefer att lägga scheman i en decentraliserad schemaläggningsorganisation.

28 oktober 2022
Kl. 08:15 - 9:00

Anmäl dig här

Medvind WFM

Medvind WFM SaaS

Lär dig mer om fördelarna med Medvind som SaaS-tjänst och hur en förflyttning från en lokal installation till SaaS (Software as a Service) går till. Vi kommer att berätta mer om hur tekniken fungerar och hur vi säkerställer maximal säkerhet.

Under webbinaret kommer också TT Nyhetsbyrån att berätta om sin erfarenhet av att flytta till Medvind SaaS och vad det inneburit för dom.

13 oktober 2022
Kl. 08:00 - 09:00

Anmäl dig här

Event

Kunddagarna.svg
Anmälan öppen till höstens kunddagar

Kunddagarna är till för dig som arbetar i Agda PS, HR-plus och Medvind WFM. Tillsammans lyfter vi blicken mot framtiden och delar inspiration, nyheter och bra tips. I år får vi äntligen möjlighet att träffas igen. Som vi har längtat! Nätverka, mingla och knyta nya kontakter.

Till sidan

Utbildning för dig som kund

utb-cc-300x300.svg

Webbinar, eLearning eller fördjupande seminarium? Visma har ett brett utbildningsutbud som täcker de flesta behov och är anpassat efter olika nivåer/roller.

Logga in i Communityn, under fliken Utbildning hittar du hela vårt utbud.

Har du frågor om våra event och utbildningar?

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »