Vad är HR-plus HR-system?

HR-plus är ett komplett HR-system, som också sköter lönehanteringen. Det är ett tryggt stöd som hjälper er att hantera varje anställning på ett systematiskt sätt.

Ett flexibelt HR-system

Välj ett HR-system som formar sig efter organisationen. Du behöver bara ett system för att hantera dubbla anställningar, lönerevision, LAS och andra HR-processer. Med HR-plus har du ett molnbaserat HR-system som är enkelt att anpassa efter era behov.

HR-plus är HR-systemet för stora företag

HR-plus riktar sig till företag med över 1000 anställda. Ett kombinerat löne- och HR-system som kan hantera flera juridiska enheter. Med tydliga HR-processer slipper du lägga onödig tid på administrativa uppgifter.  

Inför nästa anställning följer du bara den inbyggda processen för ärendehantering. Med tydliga steg blir varje onboarding smidig för både medarbetare och chef!

Läs mer om HR-plus

HR-plus-HR-laptop.png

Välj ett HR-system som håller över tid

Med HR-plus får du alltid bästa möjliga stöd för en säker drift av företagets masterdata.

secure-C-250x2501.svg
Säkerhet framför allt

Välj HR-plus och låt oss ta hand om underhållet. Visma sköter drift och support för att erbjuda en säker lagring av er masterdata i Sverige. Vi uppdaterar HR-systemet löpande så att du alltid har tillgång till de senaste funktionerna.

sveriges-lag2-C-250x250.svg
Arbetsrätt och dataskydd

Säkerställ att ni följer lagar, regler och centrala kollektivavtal i HR-systemet. Du kan vara trygg med att din organisation arbetar i linje med LAS och GDPR.

automatic-4-C-250x250.svg
Automatisera HR

Möjligheten att integrera HR-plus med andra system sparar tid. Automatisera adresshämtningen via SPAR, få skatteuppgifter via FOS och arbetsgivarintyg till arbetsgivarintyg.nu – utan att lämna HR-systemet.

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »