Vad är lönesystemet Agda PS?

Agda PS lönesystem gör din jobbvardag lättare. Lägg till värdet av en databas, automatiska uppdateringar, ökad säkerhet och att du slipper ägna tekniken en endaste tanke. Med Agda PS betalar du bara för den kapacitet som används. Du jobbar smart, flexibelt och smidigare. Loggar in gör du säkert med mobilt BankID.

Våra satsningar ligger 100% i molnet. Det ger dig automatiska uppdateringar, en säker effektiv leverans och ett lönesystem som kan hantera 450 kollektivavtal. Var fjärde privatanställd får sin lön genom Agda PS, vilket gör lönesystemet till ett av det mest använda i landet inom privat sektor.

Agda PS på 80 sekunder

Agda PS - ett smartare val

Mer tid

Att välja Agda PS lönesystem är smart och ger dig mer tid till annat. Du får Agda PS Webb på köpet, en smidig och uppskattad självservice för medarbetare och chefer. Ett intuitivt mobilt gränssnitt som ger tillgång till program, data och färdiga rapporter.

Med Agda PS får du verktyg för att ta fram statistik för analys, bygga egna rapporter, lönerevision och stöd för att enklare gallra personuppgifter (GDPR)

Agda PS ger dig mer tid!

Känn känslan

Agda PS automatiserar flödet och är enkelt att integrera med andra system. Flexibla integrationer, importer och exporter via API:er, INL, AEM och AIM. Självklart erbjuder lönesystemet färdiga API:er till AGI, FOS, Kivra, Medvind WFM, Arbetsgivarintyg.nu.

Ge nya medarbetare ett professionellt mottagande med funktionen Onboarding. Automatisera hela anställningsprocessen i Agda PS.

Agda PS höjer din arbetsupplevelse!

Släpp tekniken

I Agda PS slipper du lägga tid och resurser på det tekniska. Inte heller tänka på installationer, testa, underhålla, uppdatera och ta backuper. Allt det tar vi hand om.

Att ha sitt lönesystem som SaaS (Software as a Service) är säkert, miljövänligt och kostnadseffektivt. Självklart är vi ISO-certifierade enligt: 9001, 14001, 20000, 27001 och 27018.

Slipp tekniken och upplev tryggheten!

Funktioner-illuV1-500x250.svg

Fler funktioner

Agda PS HRM Suite

Agda PS lönesystem är en del av Agda PS HRM Suite - vår helhetslösning med HR, Tid, Bemanning, Rekrytering, Resa/utlägg och Business Intelligence. Allt samlat, enkelt integrerat och snyggt paketerat.

Hör av dig så berättar vi mer

Mer om Agda PS

servicepaket2-cc-300x300.svg

Servicepaket

Som kund kan du själv välja vilken servicenivå du behöver från oss. Våra abonnemang består av tjänster i olika nivåer, inklusive support, utbildning och konsulttjänster.

Läs mer

konsult2-cc-300x300.svg

Konsulthjälp

Boka en tid som passar dig med någon av våra kompetenta Agda PS-konsulter. Här kan du välja antingen färdiga anpassade paket eller boka fritt antal timmar.

Boka här

kundsidor-cc-300x300.svg

Communityn

Här hittar du information och nyheter om Agda PS. Läs kunskapsartiklar och registrera supportärenden. Prata med andra användare och lämna idéer till produktförbättring.

Till Communityn

outsourcing-3-cc-300x300.svg

Löneoutsourcing

Lämna företagets lönehantering till oss. Vi tar hand om allt utifrån era behov. Med hög kvalitet på ett säkert och kostnadseffektivt sätt frigör vi era resurser.

Läs mer

event-cc-300x300.svg

Utbildning & event

Kompetensutveckla dig och boka någon av våra populära utbildningar och webbinar. Här hittar du också information om våra kundevent, mässor och konferenser.

Läs mer

70% har Kivra

Skicka lönebeskedet till medarbetarens digitala brevlåda – Säkert, tillgängligt, smidigt och väldigt bra för miljön! Det är lätt att komma igång och integrerat med Agda PS.

if-metall-w.svg

skansen-logo-w.svg

synsam-logo-w.svg

gota-media-w.svg

Abro-w.svg

INFRANORD-w.svg

bris-logo-w.svg

EVIDENSIA-DJURSJUKVARD-w.svg

ABF-logo-w.svg

Veidekke-logo-w.svg

svevia-logo-w.svg

Postnord-stralfors-w.svg

Vad tycker våra kunder?

Almedahls

Med Agda PS slipper Almedahls uppdatera nya versioner.

Läs mer

The Body Shop

Med Agda PS och Visma.net Expense sparar The Body Shop mycket tid.

Läs mer

Café Bar

Café Bar valde ett lättnavigerat och användarvänligt lönesystem.

Läs mer

AIK

AIK Fotboll fokuserar på att hålla nollan – inte löneadministration

Läs mer


Topp inom kundnöjdhet

Agda PS har fått utmärkelsen “Topp inom kundnöjdhet” av
BusinessWith, en jämförelsesite där du smidigt kan jämföra
vilket lönesystem som passar ditt företag bäst.

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »