Vad är lönesystemet Agda PS?

Agda PS Lönesystem gör din jobbvardag lättare var du än befinner dig, så länge du har en internetuppkoppling. Lägg till värdet av ökad säkerhet, att du slipper tänka på tekniken och kostnadseffektiviteten.

Våra satsningar ligger 100% i molnet. Det ger dig som kund en säker, effektiv leverans och ett lönesystem som kan hantera 450 kollektivavtal. Det gör att var fjärde privatanställd får sin lön genom Agda PS, vilket gör lönesystemet till ett av det mest använda i landet inom privat sektor.

Varför välja Agda PS lönesystem?

AgdaPS-moln-C-250x250.svg

Smarta funktioner

Välj Agda PS lönesystem och få Agda PS Webb, en smidig självservice för medarbetare och chefer. Ett intuitivt webbaserat gränssnitt ger dig tillgång till program och data.

Du betalar bara för den kapacitet du använder. Ditt arbete blir enklare, flexiblare och smidigare och loggar in gör du säkert med mobilt BankID.

automatic-3-C-250x250.svg

Automatisera mera

Agda PS automatiserar flödet och är enkelt att integrera med dina andra system. Självklart finns färdiga API:er till AGI, FOS, Kivra, Medvind WFM, Arbetsgivarintyg.nu.

Här hittar du också den omtyckta funktionen lönerevision och flerfunktionsbearbetning. All masterdata samlar du såklart i Agda PS.

teknik-3-C-250x250.svg

Glöm tekniken

I Agda PS slipper du lägga tid och resurser på det tekniska. Inte heller tänka på installationer, underhåll, uppdateringar, säkerhet och backup. Vi tar hand om det.

Att ha sitt lönesystem som SaaS (Software as a Service) är tryggt, miljövänligt & kostnadseffektivt. ISO: 9001, 14001, 20000, 27001 och 27018.

Funktioner-illu-500x500.svg

Fler funktioner

Agda PS HRM Suite

Agda PS lönesystem är en del av Agda PS HRM Suite - vår helhetslösning med HR, Tid, Bemanning, Talent Management, Resa/utlägg och Business Intelligence. Allt samlat, enkelt integrerat och snyggt paketerat.

Hör av dig så berättar vi mer

Mer om Agda PS

servicepaket-cc-300x300.svg

Servicepaket

Som kund kan du själv välja vilken servicenivå du behöver från oss. Våra abonnemang består av tjänster i olika nivåer, inklusive support, utbildning och konsulttjänster.

Läs mer

konsult-cc-300x300.svg

Konsulthjälp

Boka en tid som passar dig med någon av våra kompetenta Agda PS-konsulter. Här kan du välja antingen färdiga anpassade paket eller boka fritt antal timmar.

Boka här

kundsidor-cc-300x300.svg

Communityn

Här hittar du information och nyheter om Agda PS. Läs kunskapsartiklar och registrera supportärenden. Prata med andra användare och lämna idéer till produktförbättring.

Till Communityn

outsourcing-2-cc-300x300.svg

Löneoutsourcing

Lämna företagets lönehantering till oss. Vi tar hand om allt utifrån era behov. Med hög kvalitet på ett säkert och kostnadseffektivt sätt frigör vi era resurser.

Läs mer

event-cc-300x300.svg

Utbildning & event

Kompetensutveckla dig och boka någon av våra populära utbildningar och webbinar. Här hittar du också information om våra kundevent, mässor och konferenser.

Läs mer

70% har Kivra

Skicka lönebeskedet till medarbetarens digitala brevlåda – Säkert, tillgängligt, smidigt och väldigt bra för miljön! Det är lätt att komma igång och integrerat med Agda PS.

Några av våra kunder
Gota-Media-ny.svg

Abro.svg

bilia.svg

INFRANORD.svg

bris-logo.svg

EVIDENSIA-DJURSJUKVARD.svg

Blentagruppen.svg

ABF-platta.svg

Saft-logo.svg

Postnord-Stralfors.svg

PRIMAR.svg

ELITE_LOGO.svg

svevia_logo_red.svg

Vad tycker våra kunder?

aik-Kundcase.jpg

AIK Fotboll fokuserar på att hålla nollan
– inte löneadministration

Läs mer »

Lars-Ljung-nt.jpg

Agda PS + Medvind WFM =
en perfekt match för Norrköpings Tidningar

Läs mer »

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »