Medvind.svg

Vad är molntjänst eller SaaS?

Att välja våra lösningar som molntjänst innebär att ditt lönesystem körs centralt på våra servrar. Ett annat namn för molntjänst är SaaS, Software as a Service. Vi är experter på att sköta driftsäkerheten och ta hand om och uppdatera efter gällande lagar och regler. Våra SaaS-lösningar driftas i datacenter med hög kvalitet och säkerhet (ex ISO 27001). 

Dina program och data kommer du åt via ett intuitivt webbaserat gränssnitt och du betalar bara för den kapacitet du använder. Det gör ditt arbete enklare och smidigare.

Vet du om att SaaS i de flesta fall är ett mer miljövänligt alternativ, än att ha programvaran installerad på en egen server? Läs mer om det på bloggen här.

Vi erbjuder SaaS för Agda PS, HR-plus, Medvind WFM, Personec P, Sesam och Visma Affärslösningar.

Slipp lägga tid och resurser på det tekniska

Du behöver inte tänka på installationer, underhåll, uppdateringar, säkerhet och backup. Vi sköter allt det tekniska och du kan vara säker på att alltid ha programvaran uppdaterad. Saas är kostnadseffektivt och frigör dina resurser.

Hög säkerhet att välja molntjänst/SaaS

Våra lönetjänster driftas i datacenters med hög kvalitet och säkerhet (ex ISO 27001). Säker drift är en grundförutsättning och genom att nyttja våra molntjänster får man tillgång till både höga säkerhetsnivåer och hög tillgänglighet. Detta gör att man som kund kan känna sig trygg.

Agda PS SaaS

En kostnadseffektiv lösning som gör dig mindre sårbar, alltid uppdaterad och tryggar driften av systemet som förenklar lönehanteringen för tusentals företag.

Läs mer

SaaS för dig inom offentlig sektor

En driftsäker lösning inom ekonomi, HR och lön för kommuner och regioner. Att gå över till molnet är också ett led i att digitalisera verksamheten.

Läs mer

Jag vill bli kontaktad av en säljare!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

Lösenord- och inloggningsproblem? Klicka här »
Har du ett supportärende? Klicka här »