Digitalisera hela anställningsprocessen

Nu finns också funktionalitet för Initiering av avslut.

 

Ikon-Sjalvservice-2.svg

Enkelt och intuitivt

Det har aldrig varit enklare att skapa nya person- och anställningsposter i Personec P! Anställningsguiden är ett självinstruerande stöd som hjälper chefen hela vägen, tills avtalet är påskrivet. Det är tydligt var i processen du befinner dig och det är enkelt att gå tillbaka och redigera.

Ikon-Medalj-L.svg

Hög datakvalitet

Anställningsguiden innebär en fullt digitaliserad process – från anställning till påskrivet avtal genom e-signering. Ett tydligt styrt flöde förkortar processen och säkerställer att allt blir rätt från början. Löneadministratören kan enkelt kvalitetssäkra och vid behov komplettera uppgifterna.

Ikon-Puzzle.svg

Anpassad lösning

Anställningsguidens flöden sätts upp efter kartläggning av varje organisations unika förutsättningar och med hänsyn till vår best practice. Projektet innebär ett lyft för hela processen. Lösningen kan även utökas till att ge chefen ett digitalt stöd vid anställningens avslut.

MorbylangaAnstallningsguiden.JPG

Papperslös anställningsprocess
för Mörbylånga kommun

Arbetsbelastningen på de anställda i kommunen ökar ständigt och därför arbetar man aktigt med att ständigt förbättra processerna. Det fanns ett behov av att höja kvaliteteten och slippa den resurskrävande hanteringen av anställningsavtalen, och valet föll på Anställningsguiden.
– Både system och mänskliga resurser kostar, så det gäller att jobba smart och nyttja systemen fullt ut, säger Jens Rosenqvist, systemstrateg på Mörbylånga kommun.
Läs blogginlägget>>

Malmo.JPG

Anställningsguiden visar vägen
till bättre kvalitet

När stadsrevisionen uppmärksammade brister i Malmö stads hantering av anställningar inleddes ett stort förändringsarbete för att lyfta kvaliteten. Införandet av Personec P:s Anställningsguide blev en konkret åtgärd som projektet resulterade i.
Läs blogginlägget>>

Demo av Anställningsguiden

Anstallningsguiden demo

Våra experter Anna Blomqvist och Kajsa Johansson visar hur Anställningsguiden fungerar. Fyll i dina uppgifter så skickar vi dig den till dig!

Personec P HRM suite

HRM-Suite.svg

Anställningsguiden är en integrerad del i Personec P HRM Suite, en helhetslösning för lön, HR, talent management, tid och bemanning.

Läs mer

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi till dig!

Gäller det lösenord och inloggning?
Kontakta den som är ansvarig för systemet på företaget där du arbetar. Visma hanterar inte lösenord i kundens system.

Gäller det support?
Du lägger ditt supportärende i vår community här.