Visma Personec P är lönesystemet som gör din organisation mer flexibel och kostnadseffektiv.

Spara tid med mobil självservice, rapportering i realtid och alla integrationer du behöver.

Gör jobbet enklare!

Din tid är dyrbar. Därför är det viktigt att du har ett lönesystem skapat för din vardag och som sparar tid för hela organisationen. Återkommande processer som lönekörningar, rapporter och anställningsavtal ska ditt system ha koll på - automatiskt och sömlöst. Så att du och dina kollegor får mindre administration och färre rutinfrågor.

För offentlig sektor

Personec P är lönesystemet specifikt utvecklat för, och tillsammans med, kommuner och regioner i Sverige. Vi har ett nära samarbete för att ständigt förbättra och utveckla våra tjänster med exempelvis automation, AI och öppna API:er.

2 av 3 löner kommer från Personec P.

Alltid tillgängligt 

Jobba säkert och smart, var och när du vill med mobil självservice. I vår app fixar du uppgifter som avvikelser, saldon, attest, semesteransökningar, utlägg och schema med ett knapptryck.

Uppdatera bara en gång!

Personec P har alla integrationer du behöver, som till exempel SCB, Medvind WFM, Time Care, Adato, Novi och WinLas.

Allt som går att automatisera ska automatiseras. Det ska vara lätt att göra rätt från start till slut, och naturligt för användaren.

Mikael Stewén, produkt- och utvecklingschef på Visma PubliTech.

Sverige är vår marknad

Vismas SaaS-tjänster, som riktar sig till den offentliga sektorn, levereras från privata molntjänster som är placerade i Sverige. Det gör att vi har full kontroll över hela nätverket – från lagring till slutkund. Detta är en styrka när det kommer till våra kunders säkerhet och något som få leverantörer kan skryta med.
Läs mer

HRM-systemet för offentlig sektor

Visma Public HRM Business Suite är ett komplett system för HR, lön, rekrytering och bemanning i molnet. Skapat och utvecklat för kommuner och regioner.
Läs mer

Fatta rätt beslut – ta ut rapporter på din data i realtid

Med Quick Report kan du enklare ta fram tillförlitliga analyser och rapporter, och få den insikt du behöver för att fatta rätt beslut.

Läs mer om hur du kan presentera data i lättläsa rapporter

Så tar du steget till molnet 

Vi hjälper kommuner att gå från ett lokalt installerat system till SaaS (software as a service). Hur går det till när vi flyttar dina system till vår privata molnlösning? Här får du en överblick över hur vi hanterar processen och säkerställer en smidig övergång. Det är garanterat enklare än du tror.
Säkerställ en smidig övergång

Förenkla anställningsprocessen

Upptäck Anställningsguiden, en digitaliserad process från anställning till påskrivet avtal. Ett tydligt styrt flöde med bland annat e-signering förkortar processen och säkerställer att allt blir rätt från början.
Så underlättar du

Nytt i Personec P

Vad är på gång för 2024? Vi berättar om fyra nyheter som kommer under året.
Fyra nyheter i Personec P

Smarta rapporter sparar tid i Norrbotten

Region Norrbotten jobbar ständigt med att fånga upp och förebygga felärenden och tidskrävande justeringar. Till sin hjälp har de Quick Report Studio som gör att de kan skapa rapporter och informationsbrickor som presenterar data på ett bra sätt.
Läs mer

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi till dig!

Gäller det lösenord och inloggning?
Kontakta den som är ansvarig för systemet på företaget där du arbetar. Visma hanterar inte lösenord i kundens system.

Gäller det support?
Du lägger ditt supportärende i vår community här.