Letar du efter ett HRM-system som underlättar vardagen för hela organisationen?

Med Visma Public HRM Business Suite får du smidiga digitala flöden och alla integrationer du behöver, samlat i ett gränssnitt. Spara tid med automatiska processer för exempelvis löneadministration, anställning och tidrapportering. Från mobilen, surfplattan eller datorn. När och där det passar dig. Komplett, helt enkelt.

Visma Window - allt du behöver på ett ställe


Ett gränssnitt - Ett fönster - Ett login

I Visma Public Business HRM Suite ingår

LÖN

Personec P är lönesystemet utvecklat av och för offentlig sektor. Mobil självservice, rapportering i realtid och automatiska flöden är några av anledningarna till att 85 procent av alla kommuner väljer Personec P. 

Läs mer

HR

Digitalisera hela din anställningsprocess, från anställning till e-signering. Anställningsguiden förenklar arbetet för chefer, ökar kvaliteten och avlastar HR- och löneavdelningen. Ett tydligt styrt flöde ser till att allt blir rätt från början.

Läs mer

BEMANNING

Rätt medarbetare på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vårt schema- och bemanningssystem hjälper dig att planera arbetstider och uppgifter utifrån verksamhetens behov. Du skapar enkelt det optimala schemat med ett knapptryck.

Läs mer

 

TALENT

Framtidens rekrytering är automatiserad, träffsäker och transparent. Genom att automatisera delar av rekryteringsprocessen kan du lägga din tid där den skapar mest värde för din organisation och dina kandidater.

Läs mer

Du kan också lägga till ett heltäckande ekonomisystem i suiten.
Läs mer

Digital lönehantering i Gävle

Med en tydlig digitaliseringsstrategi har Gävle kommun sparat många arbetstimmar och gjort vardagen enklare för såväl anställda som medborgare. Deras HR- och löneinformation är numera alltid uppdaterad, säker och integrerad i en privat molnlösning.
Se filmen

Anställningsguiden ger Malmö bättre kvalitet

När stadsrevisionen uppmärksammade brister i Malmö stads hantering av anställningar inleddes ett stort förändringsarbete för att lyfta kvaliteten. Införandet av Personec P:s Anställningsguiden blev en konkret åtgärd som projektet resulterade i.
Läs mer

Därför valde Kalix molnet

Allt fler kommuner blir utsatta för IT-attacker. Kalix kommun drabbades av en ransomware-attack i december 2021. Se filmen om hur de räddade decemberlönen och bytte till en Software as a Service-lösning på bara åtta veckor.

Se filmen

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi till dig!

Gäller det lösenord och inloggning?
Kontakta den som är ansvarig för systemet på företaget där du arbetar. Visma hanterar inte lösenord i kundens system.

Gäller det support?
Du lägger ditt supportärende i vår community här.