Snabb och smart budgetplanering

Mer än hälften av våra kommuner använder BoP - den smarta lösningen för budget, prognos och analys. Med koppling till Stratsys har du koll på ekonomi och målstyrning i samma vy.

Ger kontroll

Budget och Prognos är ett smidigt stöd för budget, uppföljning, prognos, och rapportering. Här kan du ta kontroll över personalkostnaderna redan i budgetarbetet. Lösningen ingår i Visma Affärslösningar men kan också användas “standalone”, oberoende av affärssystem.

Samlar allt

Genom integration med Stratsys erbjuds en sammanhållen ekonomi- och verksamhetsstyrning. Du har allt samlat på ett ställe. Här kan du planera mål, nyckeltal och aktiviteter och göra löpande uppföljning och ekonomiska prognoser.

Ger flexibiliet

Budget och Prognos är enkelt att integrera oberoende av vilket ekonomisystem - och löne-/personalsystem du använder. Lösningen passar både stora och små verksamheter och du kan jobba med hur många arbets-, analys- eller budgetalternativ du vill.

Tre delar

BAS

Bygger budget- och prognosmodeller plus olika uppföljningsmodeller och rapportbeställningar. Här kan ekonomer/systemförvaltare simulera olika utfall.

Personal 

Personalbudgeten baseras på senaste personaluppgifterna eftersom de hämtas från ditt HR- och lönesystem. Här kan du utföra olika typer av beräkningar och simuleringar av kommande års avtalsutfall.

 

(in)Rapportering

Ger chefer stöd att simulera, dokumentera och rapportera enhetens budget/prognos. Processen erbjuder bättre möjligheter för engagemang, delaktighet och analys.

Ett budget-verktyg att använda året om

Budget och Prognos digitaliserar de olika processerna under året. I det gemensamma gränssnittet Visma Window får du en bra överblick av ekonomi och verksamhetsstyrningen under hela året.

 

Vill du bli kontaktad?


Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi till dig!

Gäller det lösenord och inloggning?
Kontakta den som är ansvarig för systemet på företaget där du arbetar. Visma hanterar inte lösenord i kundens system.

Gäller det support?
Du lägger ditt supportärende i vår community här.