Smidigt analysverktyg

Vill du öka kontrollen, få bättre beslutsunderlag och samtidigt spara tid? Insikt Analys ger chefer och specialister möjlighet att enkelt analysera sina siffror, skapa lättläst statistik och borra sig ända ner till enskilda fakturor.

Integrerat med Visma Affärslösningar

Insikt är ett smidigt och kraftfullt analysverktyg med en integration till Visma Affärslösningar. Det gör det enkelt för chefer att ta fram alla siffror de behöver med några få klick i Visma Windows, vilket ger möjlighet till ett rollbaserat gränssnitt och single-sign-on till Visma Public Business Suite.

Lätt att förstå och välja nivå

Utifrån din behörighet väljer du själv nivån på informationen, du kan dyka ända ner till transaktioner och enskilda fakturor. Grafik som ger bra överblick och möjligheten att få signaler när något avviker från budget, gör det lätt att förstå och använda siffrorna du får fram.

Alltid pinfärska siffror

Informationen hämtas från ett datalager som uppdateras varje natt. Det garanterar att alla alltid tittar på samma utfallssiffror från RoR. Du har möjlighet att successivt koppla in fler datakällor från exempelvis löne- eller fastighetssystemet - beroende på din organisations behov.

Enkelt att komma igång

Du kan enkelt göra urval. Om du är förskolechef kan du till exempel mappa alla enskilda förskolor på en karta och lägga till i rapporten. Färdiga standardrapporter gör det extra enkelt att komma igång, utan dyra uppstartskostnader.

Vill du bli kontaktad?


Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi till dig!

Gäller det lösenord och inloggning?
Kontakta den som är ansvarig för systemet på företaget där du arbetar. Visma hanterar inte lösenord i kundens system.

Gäller det support?
Du lägger ditt supportärende i vår community här.