Autopay - för säkra och effektiva betalningar

Visma Affärslösningars modul för Redovisning och Reskontra, även känd som RoR, förstärks nu ytterligare med Autopay, en ny funktionalitet som ökar säkerheten och effektiviserar processen kring hantering av leverantörsfakturor. Förutom en ökad grad av automatisering, bättre överblick och kontroll av betalningsflödet, innebär Autopay en långsiktig lösning för säkra betalningar i utländska valuta. 

Låter det intressant? KONTAKTA OSS HÄR för att veta mer

Ett automatiserat betalningsflöde

Med Autopay som tillägg till RoR kan svenska kommuner effektivisera ytterligare en process, den för betalning av leverantörsfakturor.I lösningen som nås via tvåfaktorsautentisiering, finns flera kontroller inbyggda med ett strömlinjeformat arbetsflöde som pågår i bakgrunden.

En annan fördel är att du får bättre överblick över status på betalningsflödet, genom att alla utgående betalningar samlas på ett ställe. I kombination med att operatören hanterar och meddelar eventuella problem ger det en verkligt säker lösning som också effektiviserar din fakturaavstämning.

Stöd för Single Euro Payments Area (SEPA)

SEPA är ett gemensamt betalningsområde med syfte att gör det enkelt att skicka betalningar inom EU och EES. Svenska organisationer har dock hittills kunnat kringgå kraven, genom att de flesta banker har gett fortsatt stöd åt skandinaviska filformat. I dagsläget finns ingen uppgift om exakt när SEPA-formatet (ISO 20022) blir obligatoriskt.

Med Autopay behöver du inte bekymra dig för detta eftersom det ger dig en lösning som ger stöd åt SEPA-formatet och garanterar dig möjligheten att utföra smidiga eurobetalningar, oavsett EU:s framtida kravändringar.

Kontakta oss

2019-3-kontakt-600x600.png

Vill du veta mer? Eller kanske boka en personlig demo?
Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig.

Gäller det supportärenden?

Då behöver du registrera ditt supportärende i vår community här »

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke