Smart mobil självservice

P-mobile – Medarbetare: Här kan du bland annat se flexsaldot, rapportera avvikande tjänstgöring samt registrera utlägg direkt i mobilen. Det underlättar för medarbetaren och avlastar chefer och HR från rutinfrågor.

All masterdata hämtas från Visma Personec P och består av fem delar:

  • Min lön
  • Flex
  • Saldon med möjlighet att simulera semester
  • Kalender: ansök/rapportera frånvaro
  • Mina utlägg

P-mobile idag – fler funktioner utvecklas löpande

p-min-lon-m.png

Min lön

Lönen på fickan! P-mobile ger tillgång till de 14 senaste lönespecifikationerna. Klicka för mer detaljerad information om varje transaktion.

p-bild-kommer.png

Flex

Aktuellt flexsaldo och senaste registrering snabbt och enkelt. Välj turbyte eller registrera ny flexaktivitet med kod och/eller meddelande.

p-saldon-m.png

Saldon

Alltid tillgång till saldorapporter! Rapporterna i P-mobile motsvarar dem som finns i Personec Ps gränssnitt för självservice – Kalender.

p-utlagg-m.png

Mina utlägg

Fixa utlägg på språng! Medarbetaren laddar snabbt och enkelt upp kvittot samt registrerar parkeringsavgifter och milersättning direkt i mobilen.

p-kalender-m.png

Kalender

Stenkoll på schemat! Arbetsdagar är markerade med blå punkt, frånvaro med grå. Rapportera och ansök om frånvaro när det passar dig.

p-bild-kommer.png

Attestera i mobilen 

P Mobile – Chef
Växla enkelt till chefsrollen och attestera när det passar dig. Med tilläggsmodulen Chef kan du se och bevilja medarbetarnas önskemål om ledighet, inrapporterad och avvikande tjänstgöring.

p-bild-kommer.png

Håll koll på bearbetningar

P Mobile – Drift
Övervaka bearbetningar direkt i mobilen. Som driftansvarig kan du gå in och hålla koll på pågående bearbetningar och övervaka körningar i mobilen.

Personec P lönesystem och Personec P HRM Suite

P-mobile ingår i Visma Personec P lönesystem som effektivserar lönehanteringen i 70% av Sveriges kommuner. Lönesystemet Visma Personec P går att använda separat eller som integrerad del i Personec P HRM Suite, en helhetslösning för lön, HR, rekrytering och bemanning.

Läs mer »