Tjänster & Support

Agda PS

Hitta svaret
på din fråga

FAQ - Agda PS, hitta svaret på din fråga


Skriv in din fråga i vår gedigna manual, Kunskapsbanken. Här hittar du mer än 500 frågor och svar och arbetsbeskrivningar på de vanligaste uppsättningarna.

Delta i vårt Community

Gå med i vår Community för Agda PS


Här kan du diskutera lösningar och dela med dig av din expertis och idéer med andra användare. Här hittar du också nyheter, information om nya versioner plus tips och trix från oss för att underlätta din jobbvardag.

Jobba
smartare

Konsultpaket lönerevision, semesterårskifte, årsskifte


Boka konsulthjälp den tid som passar dig. Vi har färdigpaketerade uppdrag, till exempel Lönerevision, Semesterårsskifte, Årsskifte och Statistik.

Utbildning och webbinar

Kompetensutveckling med utbildning och webbinar för Agda PS


Kompetensutveckla dig och boka någon av våra populära utbildningar och webbinar. I utbudet har vi bland annat Grundutbildning, INL-filer, Behörighet, Listgeneratorn, Fördjupningskurs i lön, Löneadministrationskurs och Personal/Kompetenser.

Har du en idé?

Idéer och produktutveckling


Har du en idé om en funktion du saknar eller något du tycker kan förbättras i Agda PS? Vi jobbar ständigt med utveckling för att kunna erbjuda det bästa till dig. Hjälp oss att bli ännu bättre och lämna din idé i Idébanken. Dina synpunkter är viktiga för oss!

Support

Support för lönesystemet Agda PS


Standard Support: Här kan du få hjälp med frågor kring programmets funktionalitet men även få tips och råd om hur du kan identifiera och rätta eventuella felinställningar. Vi svarar alltid inom en arbetsdag - oftast inom 2 timmar!

Utökad Support: Behöver du hjälp med exempelvis nyuppsättning, aktiv felsökning och rättning, utbildning av personal eller konsultation/rådgivning? Vi hjälper dig gärna med det du inte har möjlighet att göra själv, mot debitering.

Filmer

Vi håller för närvarande på att bygga upp vår filmbank där du så småningom kommer att hitta de flesta arbetsbeskrivningarna i filmform.

Uppdatera

Mobilt bankID

Skicka AGI via API

Här hittar du alla senaste versioner och standardlistor till listgeneratorn.